Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

LAbukas

QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 31, 08:53)
Žiemiškas pusrytis smile.gif

Giega kodel uk paštas nedirba? smile.gif jei tik ka nors siunties per ta royal, tai ar kaledos ar velykos biggrin.gif prastovi ten pora savaičiu  bigsmile.gif

Nu gi pati rasai-KAledos,Velykos biggrin.gif biggrin.gif Neskuba jie mirksiukas.gif O dar tuoj tas Brexitas bus,tada is vis neaisku kiek musu siuntiniai paste ir pakeliui pragules..

NA ka,isgyveno Britanija salciausia nakti siais metais biggrin.gif KAzkur Skotijoj -11 buvo..Zinant dregme ir perpuciamus namus,tikrai saltoka buvo..Londone apie -2,zole balta nuo serksno..

Siandien nedirbu,turim reikalu,tai tuoj leksim su MB..Bet man visai patiktu 2d dirbt 1 laisva,vel 2 dirbt ir savaitgalis biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Tai uzsnigo visas biggrin.gif

Pas mys siandien lijo.. Ryte stipriai,paskui purske,bet visa diena tokua veu dregme..
Atsakyti
Joa, užsnigo nejuokais ax.gif
Mano dukra rašė, kad pas jus ŠALČIAI biggrin.gif -2 C Sakau, nejuokink voverių biggrin.gif Bet jiems labai šalta, dėl tų vėjų ir drėgmės jutiminė kitaip atrodo. Džiaugiasi , kad turi mano dovanotų vilnonių kojinių ir šlepečių, tai abu jomis šildosi ax.gif Nes tas nuomojamas butas šaltas. Radiatoriai tik kambariuose, o vonia, virtuvė, koridorius - be šildymo unsure.gif Šeimininkams, aišku, po-kum. rolleyes.gif Vonioj reik būtinai kokį šidytuvą statytis savarankiškai.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labukas

Na tikrai tie vejai ir dregme prideda daugiau salcio,nei rodo termometras.
Pas draugus vonia padaryta tokias priestate,nors ir yra radiatorius,bet sienos vienis plytos,tai jis nieko neprisildo..
Siandien silta mirksiukas.gif bus +10 mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mus irgi dregnoka, sniegas šlapias ax.gif

Sveikos smile.gif, bet man jau vistiek pavasariu kvepia, net nustebau, kad taip ryte šviesu pirmadienio smile.gif tik užgavenes šiemet kokios velyvos mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas

jauciu ir as pavasario artejima, vis maloniau laukt. Sv. Velykos siemet taip pat velyvos.

Sekmadieni 20m., kai mirus mano kriksto mama bigsmile.gif Atrodo taip neseniai viskas ivyko. Pusbrolis skambino, eisiu i misias be jokiu pasidielkiu.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 02 05, 11:51)
Labas

jauciu ir as pavasario artejima, vis maloniau laukt. Sv. Velykos siemet taip pat velyvos.

Sekmadieni 20m., kai mirus mano kriksto mama bigsmile.gif Atrodo taip neseniai viskas ivyko. Pusbrolis skambino, eisiu i misias be jokiu pasidielkiu.

o birželi jau 20 m kai mano tevelis mires irgi atrodo dar tik vakar viskas buvo, pasitarem su vaikais ta proga atnaujinti kapavietę ale rajonas tolimas nežinau vietiniu meistrų, ta prasme patikimu...

Ate tu nuo Marijampoles gal ka parekomenduosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 vasario 2019 - 12:46