Vis del to uzmigde.. Tik bando atjungt nuo aparaturos ir krenta visi rodikliai.. Gal dar jei laikytu per nakti,gal gal ka nors butu padare..Ten ir plauciuose rado infekcija,visokiu sudu.. gal veme ir pats ikvepe.. ir kraujas neatsistate,ir tempa kritiskai zema,uzklotas ranksluosciais,pusle salia padeta,pirstinytes uzmautos..
giega, 24 Sau 2019 - 12:38, para�ė:
giega, 24 Sau 2019 - 12:38, para�ė: Labukas
Mano katinas is vis nelakdavo vandens.. Na nebent kokioj baloj,bet namie gali pilt i kokius nori indelius,atsukt krana,nelakdavo ir viskas.. Jis ede slapia maista,sako to uztekdavo..
Vakar ir siandien per svirksta sugirdem pieno su grietine panaisyto ir vel guli suditraukes.. Nemyzes.. Neina nei inlauka,nei i dezute.. Vakar apsisisiojo pakeliui pas vet,siandien pridejau sb papildomu skuduru,kad pakeistu jei vel prisisisios..
Sako gyvuneliams isgydoma tas diabetas.. Bet dabar tai labsi nekaip jaucias..
Mano katinas is vis nelakdavo vandens.. Na nebent kokioj baloj,bet namie gali pilt i kokius nori indelius,atsukt krana,nelakdavo ir viskas.. Jis ede slapia maista,sako to uztekdavo..
Vakar ir siandien per svirksta sugirdem pieno su grietine panaisyto ir vel guli suditraukes.. Nemyzes.. Neina nei inlauka,nei i dezute.. Vakar apsisisiojo pakeliui pas vet,siandien pridejau sb papildomu skuduru,kad pakeistu jei vel prisisisios..
Sako gyvuneliams isgydoma tas diabetas.. Bet dabar tai labsi nekaip jaucias..
giega, 24 Sau 2019 - 23:34, para�ė:
giega, 24 Sau 2019 - 23:34, para�ė: Vis del to uzmigde.. Tik bando atjungt nuo aparaturos ir krenta visi rodikliai.. Gal dar jei laikytu per nakti,gal gal ka nors butu padare..Ten ir plauciuose rado infekcija,visokiu sudu.. gal veme ir pats ikvepe.. ir kraujas neatsistate,ir tempa kritiskai zema,uzklotas ranksluosciais,pusle salia padeta,pirstinytes uzmautos..
vajė kaip gaila, skaudu...rodos maniškės senai nėra, o dar vis girdžiu vaikščiojant
Skaudi mano patirtis, ir dėl pačios nežinojimo, ir dėl veterinarų netinkamų pasirinktų, bet ...Giega, sunku bus dabar kurį laiką
Vnz bet kuriuo atveju jau viskas.. Isgerem vyno..
Nekaip sie metai mums pradidejo.. Katinas zverelis.. Myli,gaili.. Siandien svogerio(seses vyro)tevukui antras insultas.. Prie to,kad jam pristatos vezys,kurio neoperuoja,nes virs 80m,bijo kad neatlaikys op.. Sviecias laidotuves..
Svogerkai(mb brolio zmonai) ka tik persodino kaulu ciulpus,jai kraujo vezys,56m.. Siandien sprogo kazkoks kateteris.. dabar vel reikia didziausios op,kad ta kateteri istatyt.. o viskas rizika.. vnz...
Labas rytas.
Giega,matau,kad tavo parašyta vėlai postas ir bijau šiandien jungtis,bijau blogų naujienų.Mano Kruopai kovo 20 jau bus trys metai kai nėra ir tai dar negera ant dūšios.
Įsigykite kitą katinuką greičiau pasimirš.
Ir kad baigtųsi nelaimės.
Šįryt blogai matau, akis skauda, gal vakar per ilgai lauke buvau, bet reik pratintis, po savaitės darbukan. Jau pasiilgau, tik nerimas kur siūs, senoji vieta užimta. Gal ką geresnio pasiūlys, dirbu tai neblogai, stengiuosi.
Para, Satanėle, ateikit, pasiilgom
giega, 24 Sau 2019 - 23:28, para�ė:
giega, 24 Sau 2019 - 23:28, para�ė: Mb gailis,kad pasirase migdymui.. Nors gal butu pakeliui pats numires...
Nekaip sie metai mums pradidejo..
Nekaip sie metai mums pradidejo..
Giega, imk palaikymą Nebesiskaudinkit, kad gal kažko nepadarėt, kad gal nenuvežėt kitur. Priėmėt teisingą sprendimą. Nebekankinot jo.
Toks gyvenimas... Gyviems reik gyvent, kas benutiktų ir su giminaičiais...
Lyzuka, viska labai graziai surasei. Man taip pat gyvunas patampa seimos nariu. Atsimenu kai kaimyne mane erzino, kad, kai numirs Murkis, tai as surengsiu prasmatnias laidotuves. Atsakiau, kad net gedulingi pietus bus.
Labas
is eavaline nepirkus, bet daug kas is ten perka. As tik atsiverciu kokia nuoroda, tai tik ieinu i delfi, ka skaitau, o sone reklama: batai, tases, minksti kampai......
Aciu uz uzuojautas Man irgi kaip seimos nariai tampa.. Gedulingu pietu nerengsim,bet palaidosim kiemely salia seskiukes..
Ilgai nenoresiu kito gyvunelio.. Per daug skaudu,kai mirsta..
Labas rytas.
Labas rytas.