Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Labukas

Mano katinas is vis nelakdavo vandens.. Na nebent kokioj baloj,bet namie gali pilt i kokius nori indelius,atsukt krana,nelakdavo ir viskas.. Jis ede slapia maista,sako to uztekdavo..
Vakar ir siandien per svirksta sugirdem pieno su grietine panaisyto ir vel guli suditraukes.. Nemyzes.. Neina nei inlauka,nei i dezute.. Vakar apsisisiojo pakeliui pas vet,siandien pridejau sb papildomu skuduru,kad pakeistu jei vel prisisisios..

Sako gyvuneliams isgydoma tas diabetas.. Bet dabar tai labsi nekaip jaucias..
Atsakyti
Vargšas katukas...., gerai kad nustatė ligą. Sveikatytės 4u.gif Prie tokios ligos dažnai varo sysiot. Dabar jam dietinis maistas, kaip ir man.
Oras koks geras, taip smagiai pasivaikščiojau. Norėjau katę leist biski ant saulės, bet apgaulinga, gali peršalt, nes nepratus, nuo rudens sėdi namie.
Atsakyti
giega, negera gyvuliukui, o jis nesupranta kas yr. Kaip jaucias tai taip ir atrodo.

gyvunai serga tom paciom ligom kaip ir zmones. Kaimynes maza kalyte chuochuo kazkaip panasiai vadinas, susirgo nuomaru. Pazystama vet. vaistininke patare lasus: kanapes ir kazkoks aliejus. Atsigavo ant akiu, narkosa biggrin.gif
Atsakyti

Siandien kitas vet buvo,tai sako gal visai ne diabetas. Nes vakar gavo insulino,turejo atsigaut.. Mes tai galvojam,kad nusinuodijes.. Gal suede kokia apnuodyta pele.. Nes nu grynai per pora dienu susibaige.. Tai siandien kazka kita daro.. Dar neskambino.

Katinas tik vakar narve vezamas apsisisiojo ir daugiau nei laso..
Atsakyti
Giega, ar pas jus laisvai parduoda žiurknuodžius? Pasidairyk, gal kokie pavydelnykai kur numetę, neduok d., dar mažiukas ras blink.gif Atsarga gėdos nedaro.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2019 01 24, 14:37)
Giega, ar pas jus laisvai parduoda žiurknuodžius? Pasidairyk, gal kokie pavydelnykai kur numetę, neduok d., dar mažiukas ras  blink.gif  Atsarga gėdos nedaro.

Parduoda.. Nemanau,kad specialiai-aplink visi kaimynai tai kate,tsi suni turi.. Juk nemetys uznuodyto maisto,kad paciu gyvunelis nusinuodytu netycia.. Galejo katinas suest kokia uznuodyta pele..
Na dar pas vet,ziuresim,ka sakys,kai paskambins..
Atsakyti
Na as labai suabejociau, kad katinas estu nunuodyta pele/ziurke. Pas mane, negyvenamoj namo patalpoj primetyta melynu pakeliu, nes ten yr skyliu, pro kurias jos ilenda. Maniskiai gali pagaut, numucint, parnest iki laiptu ir palikt. Kurmiu net is darzo nenesdavo.
Atsakyti
Nieko negali padaryt...Sedim bliaunam..
Atsakyti
oi, kaip gaila juoduko...ir jūsų... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2019 01 24, 17:21)
Nieko negali padaryt...Sedim bliaunam..

Suprantu
friends.gif Gal dar kaip nors.

mes su vyru, kai vezem 17m. mirusi katina laidot i mano gimtines kiema, tai as bijojau, kad jis avarijos nepadarytu, bliovem atsakanciai. Nesiraso man, kad nudvese. Kasam duobe, bliaunam, apsikabine pastovim....Ten ukininko traktovius salimais are, neisivaizduoju ka traktoristas pagalvojo blink.gif Labai protingas katinas buvo, uzlipdavo man ant sprando, atsiguldavo, o kojas palei kakla nuleisdavo. Kaimynes vyresnioji kale jo bijodavo, kai jis ju kieme vaiksciodavo. Mano sitie dvakai visi trys tiek proto neturi kaip tas vienas. Eidavom kartu kaimynes kalyte vedzioti, kietai mes ten atrodydavom biggrin.gif Kalyte ir apmusama jo budavo, todel bijojo jo kaip ugnies.
Atsakyti

Vnz,per telefa sake-viskas,nieko nebegalima padaryt,kaip norit ar patys laikyt kol uzmigdys ar atsiimt kuna ar pelenus.. Atvarom apsibliove,sako labai blogai jam,bet dar yra vilties.. Vnz dabar pervesim i kita ligonine,gal ten kokieks kritiniams atvejams.. Aisku nieko gero tam katukui.. Ir vezys sako gali,ir kepenys padideje,tai drl to tas diabetas itariamas,ir apsinuodijes..Jei isgyvens,tai bus ant vaistu visa laika..Kiek ilgai irgi niekas nezino.. gal 1d,gal menesi,gal dar kelis metus..
Atsakyti
Čiaumui tai kraujo tyrimas rodė, kad yra nežinomų cheminių medžiagų..., ai... angel_sadangel.gif skaudus dalykas, bet taip yra, prisiriši, o paskui..
Atsakyti