Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(giega @ 2019 01 23, 11:47)
Laukas
-2 -4 buvo biggrin.gif Atvarem,buvo pasnige,ta nakti dar snigo.. kita diena lijo,paskui vel snigo biggrin.gif Mb maudes sniege biggrin.gif

O pas mus tas sniegas biggrin.gif  biggrin.gif Toks geras serksnas ir tiek biggrin.gif Zole vakar pabaltavi,siandien nei zymes biggrin.gif

Vesim katina pas vet,serga,needa.. gal vel pulinys po dantim,o gal kokia uznuodyta pele suede..

tai spejai pabegti, va šiai nakčiai praneša visus -18 , o kiek bus bus matyt smile.gif užtat diena ženkliai jau pailgejus mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri pamenat, ar šitoj temoj ar iš tų kur čia visos bendraujame buvo įdeta nuoroda į rusų? psl kur toks desertas paskelbats buvo : kažkokie gelsvi kukuliai plaukiojantys vandenyje? smile.gif

užreikė labai jo mirksiukas.gif
Atsakyti
Lyžuka, man rods ieškai tų, kur aš Sodyboj buvau įkėlusi, iš baltymų gaminami SNIEŽKI, ane?
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2019 01 23, 14:46)
Lyžuka,  man rods ieškai tų, kur aš Sodyboj buvau įkėlusi, iš baltymų gaminami SNIEŽKI, ane?

aha tu, ale kodel aš ju nerandu toj temoj?

ar gaminai? Patiko?
Atsakyti
negaminau, tik įdėjau , kad paklaust kas per daiktas, nes nebuvau apie tokius net girdėjusi. O tame video sako, kad buvo populiarus sunkmečiu.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2019 01 23, 15:21)
negaminau, tik įdėjau  , kad paklaust kas per daiktas, nes nebuvau apie tokius net girdėjusi. O tame video sako, kad buvo populiarus sunkmečiu.

a radau jau ir nuorodą, nu koks badmetis ten kiek tik pieno, kiaušniu reikia biggrin.gif

man atrodo labai panašų kažkada BEATA per tv rodė, svečias jos ten irgi kažkoks ateivis demonstravo kaip įdomu desertą bigsmile.gif

man į zefyrus panašu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 23 sausio 2019 - 15:29
aha, virti zefyrai biggrin.gif
Man keista, kad į pačius baltymus nededa cukraus ir jie tokie beskoniai , tik tas pienas-kremas su cukrumi. Aš jei bandyčiau, tai baltymus plakčiau saldžius .
Biski malkavom, tai šalta ir nagams ir žandams biggrin.gif , palikom kitai dienai ax.gif
Atsakyti
tai turbut paskui persigeria jau jie, bet čia gana panašu, kai kartais beverdant kaiušniai sutrūkineja bigsmile.gif ir iš begatas baltymas tai tik pasisaldinai pieną ir visa vakariene jau

ir pirkti nepigu pas mus po 41 eur skaldytas beržas, o skaldyta tai tik kalades per pusę skelta, dar reiks vaikui gerą pusę pakartoti
Atsakyti
Na, mes kai neperkam kolkas, tai tų kainų nelabai žinau. Pas mus skelbiasi , pradedant nuo 17 € /erdmetrį. Bet tos tai dar net nepjaustytos, tik rąsteliai, turbūt smile.gif . Kaimynė perka briketus beržinius , sakė geriau nei malkos 1,2 t/180 €, žiemai 2 pakus perka ir užtenka. Malkų tik prakurai, kad greičiau įsidegtų kažkiek reikia.
Atsakyti
MAno katinukui diabetas blink.gif DAbar reiks pora sav po 2x veziot i vet,kol nustatys insulino kieki ir po to 2x dienoj tiklsiai tuo pat metu reiks leist vaistus..11,5m jam
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
O dive kokia liga katinukui?Dar negirdėjau.Tai jis ir geria daug?Maistas buvo saldus,gal į maistą katinukų,kad ėstų daug cukraus deda? bigsmile.gif Iš kur tokia liga? blink.gif
Atsakyti
dabar kaip ir žmonems nuo nuo visuotinio užterštumo lenda visokios ligos ir zarazos ...

Sveikos 4u.gif

šaltuko padave visus -16 pas mus dabar rodo bigsmile.gif
Atsakyti