Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Labas rytas

paprikos geras dalykas. Mano vaikis jas kaip obuolius treskindavo.
Atsakyti
Labas iš ryto 4u.gif Pabudome ir kelkimės ! mirksiukas.gif
Lauke -3ºC wub.gif Labai patinka tokia žiema ax.gif Diedulis vakar į Kelmę važiavo, tai sakė sniego labai daug, o pas mus žolės kuokštai matosi iš po sniego . Žiūriu pro langą ir kažkokios egzistencinės mintys galvoj kaunasi biggrin.gif Čia gal Oželytės eilės, šįryt FB perskaitytos, paįtakojo. ..O gal ir šiaip, atėjo toks amžiaus tarpsnis , kai bandom apibendrint gyvenimo nuveiktus darbus ir nedarbus biggrin.gif
Bet visumoj, прекрасная маркиза, всё хорошо всё хорошо ax.gif

Atsakyti
Mane kažko ant saldžiųjų paprikų patraukė, nė savaitės be jų biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
LAbukas pusryciu temoj biggrin.gif
As jau ir i LT suvazinet spejau biggrin.gif Ir sniegu maciau biggrin.gif O pas mus saulyte sviecia,tik irgi saltoka..+2 tik..Bet labai grazi ziema-nelyja,nesninga mirksiukas.gif PAtinka man taip mirksiukas.gif

Zolia,tu veli tapkutes..Kuom uztept padukus,kad neslystu?Ten buvo kazkuom uztebta,bet labai greit nusivaiksciojo..KAzi,jei karstais klijais kokius kringeliukus papiescia,laikytusi jie?Ar geriau koki paduka prisiut g.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Giega keliauninkė grįžo 4u.gif Šiap, jei lateksu buvo tepta, tai neturėjo taip greit nusitrint, o klijai labai slysta -pavojinga. Pasiūčiau natūralios odos paduką , gali panaudot kokį seną rankinuką ar striukės gabalą smile.gif. Esu bandžiusi užtept pakartotinai lateksu- nesilaikė, nes jau vilna padilusi, pasitrynusi ir nebeįsigeria į ją taip, kaip į šviežiai suveltą. Yra latekso mažais buteliukais pirkt , kiti kojinių vilnonių padus taškuoja su lateksu- taip neslysta. Lateksas Nežinau ar UK tokio yra, bet juk ten dar daugiau visko yra, tai turėtum rast.
Atsakyti
Klaisiau puskes,tai sake lateksu.. nezinau ko taip greit nusitryne,gal labai plonai uztepus buvo.. O pas mane grindys visur,kilimu mazai,tai kritineja mazoji..
Na vienoj pardej turetu but to latekso,bandysiu ryt paziuret.. jei nerasiu,tai siusiu koki paduka.
Bet kaip kojyre greit auga.. pries gimke (gruodzio 26d) pirkom batukus pasipuost.. paskui galvojau po namus sunesios.. tai jau nebeikisa kojytes.. 3x uzsidejus buvo.
Atsakyti
jei rasi latekso, tai gali pabandyt užtept juo, jei nepavyks-prisiūsi odinį vėliau, bet manyčiau, kad iškart siūti smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

grįžtu į eteri smile.gif

Giega tai kiek minuso Lt gavai? smile.gif

Atsakyti
Labas rytas.
Ta kad Londone vakar pasnigo?Sūnus įdėjo nuotraukų.Kaip gėlytės? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Laukas

QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 23, 06:12)
Sveikos smile.gif

grįžtu į eteri smile.gif

Giega tai kiek minuso Lt gavai? smile.gif

-2 -4 buvo biggrin.gif Atvarem,buvo pasnige,ta nakti dar snigo.. kita diena lijo,paskui vel snigo biggrin.gif Mb maudes sniege biggrin.gif

O pas mus tas sniegas biggrin.gif biggrin.gif Toks geras serksnas ir tiek biggrin.gif Zole vakar pabaltavi,siandien nei zymes biggrin.gif

Vesim katina pas vet,serga,needa.. gal vel pulinys po dantim,o gal kokia uznuodyta pele suede..
Atsakyti