dormeo kažkada už lipdukus buvom pora pagalviu pirke tai reikejo išimt to vidaus nes tikrai kietoka buvo, o tas užpildas tai pagal mane sintefono gabaliukai , nors ir labai mandriai aprašyta yra
Gal ju keliu rusiu buna,nes sakau,mano pagalves is vientiso gabalo,nieko viduj papildomai nera.. Va tik to porolono kietumas skurias,nes viena tai siaubingai kieta.. Tai uzkelta i palepe,net sveciams nebeduodu..
Giega, man tos dormeo pagalvės atrodo, kaip iš putplasčio išpjautos Kaip ant tokių miegot? Ieškosiu kitokių gal...
Avarijų pas mus šiandien daug, vis kas susibučiuoja ant sankryžų . Nes snigo nemažai, o valyt nieks tos pliurės neskuba.
Avarijų pas mus šiandien daug, vis kas susibučiuoja ant sankryžų . Nes snigo nemažai, o valyt nieks tos pliurės neskuba.
QUOTE(sapniukass @ 2019 01 15, 12:25)
tai svecius nelabai myli
kur perkat ketaus keptuves? seniai svajoju apie tokia.
Labas
kur perkat ketaus keptuves? seniai svajoju apie tokia.
Labas
Gardine turguje O šiaip internetu prekiauja kelios parduotuvės
QUOTE(žollia @ 2019 01 15, 12:43)
Turiu ketaus 28 cm. Labai gera. Bet dabar, kai ranka skauda ir sunku ją kilnot, tai ieškau lengvesnių . Nusipirkau maximos akcijos kitchenaid Šefo keptuvytę - pasaka . 2-3 kiaušiniai liuksiškai kepa, aukštais kraštais, nesitaško ir nepridega. Bent jau kolkas dar nepridegė Dėl tų Delimano ir aš abejoju, nors aprašymai sudėties tai oho kokie gražūs Ir 28 cm tas troškintuvas man lyg per didelis atrodo, bet mažesnio nėr, o Delimano turi 26 ir 24 cm, bet dangčius reik atskirai žiūrėtis.
Pagalvės pas mane arba sintetiniu užpildu, arba plunksnos-pūkai. Vis žadu su vilnos užpildu pirkt, bet neprisiruošiu. Su šilku tai gal ir geros, tik kaina kanda .
Pagalvės pas mane arba sintetiniu užpildu, arba plunksnos-pūkai. Vis žadu su vilnos užpildu pirkt, bet neprisiruošiu. Su šilku tai gal ir geros, tik kaina kanda .
dėl sunkumo, tai jo, dukra sako, tai mama ginkluojiesi
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 15, 12:49)
aš kažkada gariunuose irgi pas baltaruses nusipirkus pora tu ketaus didele ir mažesnę gal bus kokie 28 ir 24 cm, paskui iš komplekto prie puodu buvo keptuve troškintuvas aukštais kraštas, bet jos visos super sunkios yra o ta kur kasdein naudojama lengvesne ta va ta ir yra pati einamiausia
o del pagalviu tai bendradarbe pirkosi su vilnos užpildu tai sake po poros metu išmete,nes sušoko ir viena plytą ta vilna, nėjo ju papurenti , dukra mano guli ant merkio su vilna iirgi pasidare kaip lenta bet kai ji iš tu žmoniu kur jai iš vis gali nebut pagalves tai tinka...aš dar turiu plunksniniu tikru iš močiutes plėšytu plunksnu
o del pagalviu tai bendradarbe pirkosi su vilnos užpildu tai sake po poros metu išmete,nes sušoko ir viena plytą ta vilna, nėjo ju papurenti , dukra mano guli ant merkio su vilna iirgi pasidare kaip lenta bet kai ji iš tu žmoniu kur jai iš vis gali nebut pagalves tai tinka...aš dar turiu plunksniniu tikru iš močiutes plėšytu plunksnu
pagalves perku Merkio, ankščiau turėjau irgi baltarusių, dabar vėl nupirkau, matysiu kokybė kokia. Čiužinius turiu Lono, mačiau ir pagalvių jie turi, gal reiktų prie progos ir įsitaisyti
Labas rytas.
Labas rytas.
Esu nupirkus Merkio pūkinę pagalvę, tai pradžioje buvo viskas normaliai, bet dabar pirkčiau iškart dvi ir iš jų vieną daryčiau, nes susiploja. O pūkinė antklodė aplamai suskystėja, sušoka tie pūkai ir prieš šviesą matosi tuštumos, aiškiai pūkų pagailėta.
Pati jau devinti metai miegu po kupranugario vilnos antklode, kainavo daug, bet jokių kitų nenoriu. O tempur pagalvę jau reiktų keist, prarado savo savybes, tai turiu tokią mažą pagalvėlę, dedu ant jos.
Tiesa, dabar pirkau patalynės užvalkalus iš ikea ir labai nustebau, kad tikros medvilnės, ne tai, kaip turginiai, o kaina panaši. Ir aplamai turgaus prekėmis esu nusivylus, parduoda kad tik kuo daugiau uždirbt ir dar meluoja.
Pati jau devinti metai miegu po kupranugario vilnos antklode, kainavo daug, bet jokių kitų nenoriu. O tempur pagalvę jau reiktų keist, prarado savo savybes, tai turiu tokią mažą pagalvėlę, dedu ant jos.
Tiesa, dabar pirkau patalynės užvalkalus iš ikea ir labai nustebau, kad tikros medvilnės, ne tai, kaip turginiai, o kaina panaši. Ir aplamai turgaus prekėmis esu nusivylus, parduoda kad tik kuo daugiau uždirbt ir dar meluoja.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas
burbuliuk, nors kartais pasirodyk eteryje, ar nuo darbu suplukus, net kompo nevalioji isijungt?
pasejau ledinukiu - begonjyciu, dabar turesu kuo rupintis. Kada garbios damos ruosiasi paprikas set?
burbuliuk, nors kartais pasirodyk eteryje, ar nuo darbu suplukus, net kompo nevalioji isijungt?
pasejau ledinukiu - begonjyciu, dabar turesu kuo rupintis. Kada garbios damos ruosiasi paprikas set?
Nebe žaidžiu nei su paprikomis,baklažanais.Kelis daigus nusiperku paprikų,nes tik mažoji jas valgo.
Labas rytas.