Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(žollia @ 2019 01 14, 22:22)
giega, geros tau kelionės 4u.gif  oras subjuro, o dieną snigo taip gražiai wub.gif 
jūs pirkinių nesulaukiat, o aš neapsisprendžiu dėl pirkimo  ax.gif
Užsikabliavau pirkt maximkėj troškintuvą už lipdukus.Brangoka ax.gif  Žiūriu, Delimano panašūs yra, pigesni, bet be dangčio. Gal turit atsiliepimų apie tas Dalimano keptuves-troškintuvus?
Labai keistas virusas pas mus lankėsi-galvos plyšo, kaulai sustingę, bet be temperatūros unsure.gif  Pora dienų ir praėjo lygtai ax.gif

Jau kokie metai kaip maximoj nebuvus, kai atidare naują dar blogesnej vietoj negu buvo, vel visus praėjimus paletėmis užkrove tai ir kojos ten nekeliu biggrin.gif, man tas delimano su visokiais šopais tv asicijuojasi tai irgi apeinu ji ratu smile.gif, nors gal ir be reikalo smile.gif

Bj gera kaina, mes stala į virtuvę išskleidžiamą pirkom tai vien už ji dar daugiau mokejom negu čia su kedemis smile.gif

Sveikos smile.gif

Giega nesušalk smile.gif nors šiandien man oras idealus sausa -4 mirksiukas.gif
Atsakyti
keptuves įsitaisiau bltarusiškas, iš ketaus, jokių kitų nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2019 01 15, 09:22)
keptuves įsitaisiau bltarusiškas, iš ketaus, jokių kitų nenoriu biggrin.gif

geros jos aš dvi turiu bet kolkas naudoju ir berghof kažkokia irgi atrodo už pldukus pirkta, tik kai ji balta sunku iš išores tuos degesius atplaut mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 15, 10:32)
geros jos aš dvi turiu bet kolkas naudoju ir berghof kažkokia irgi atrodo už pldukus pirkta, tik kai ji balta sunku iš išores tuos degesius atplaut  mirksiukas.gif

aš gal keturias, didesnę, vidutinę, grilinę, mažiukę kaiušiniui ar svogūnui pakepti ir dar tokią nedidelę pailgą, kepsniui vienam, kartais reikia mažos, kai daraisi tik sau vienam valgyt ax.gif
Atsakyti
va tos mažiukes vis neprisiruošiu nusipirkti, o tikiu, kad labai patogus dalykas yra smile.gif

Ar pirkot kuri pagalves su šilko užpildu? galvoju pora nusipirkti sau ir svečiams smile.gif bet svečiams lyg per gerai butų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 sausio 2019 - 10:37
tai svecius nelabai myli biggrin.gif
kur perkat ketaus keptuves? seniai svajoju apie tokia.

Labas
Atsakyti
Turiu ketaus 28 cm. Labai gera. Bet dabar, kai ranka skauda ir sunku ją kilnot, tai ieškau lengvesnių smile.gif. Nusipirkau maximos akcijos kitchenaid Šefo keptuvytę - pasaka . 2-3 kiaušiniai liuksiškai kepa, aukštais kraštais, nesitaško ir nepridega. Bent jau kolkas dar nepridegė biggrin.gif Dėl tų Delimano ir aš abejoju, nors aprašymai sudėties tai oho kokie gražūs smile.gif Ir 28 cm tas troškintuvas man lyg per didelis atrodo, bet mažesnio nėr, o Delimano turi 26 ir 24 cm, bet dangčius reik atskirai žiūrėtis.
Pagalvės pas mane arba sintetiniu užpildu, arba plunksnos-pūkai. Vis žadu su vilnos užpildu pirkt, bet neprisiruošiu. Su šilku tai gal ir geros, tik kaina kanda smile.gif.
Atsakyti
aš kažkada gariunuose irgi pas baltaruses nusipirkus pora tu ketaus didele ir mažesnę gal bus kokie 28 ir 24 cm, paskui iš komplekto prie puodu buvo keptuve troškintuvas aukštais kraštas, bet jos visos super sunkios yra o ta kur kasdein naudojama lengvesne ta va ta ir yra pati einamiausia smile.gif

o del pagalviu tai bendradarbe pirkosi su vilnos užpildu tai sake po poros metu išmete,nes sušoko ir viena plytą ta vilna, nėjo ju papurenti , dukra mano guli ant merkio su vilna iirgi pasidare kaip lenta bet kai ji iš tu žmoniu kur jai iš vis gali nebut pagalves tai tinka...aš dar turiu plunksniniu tikru biggrin.gif iš močiutes plėšytu plunksnu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 sausio 2019 - 11:51
Labukas

As visada sau perku pagalves,o mano senos atlieka sveciams biggrin.gif Nu kiek daznai tie sveciai lieka nakvot..
Dabar turim dormeo pagalves, nesusoka, neprakaituoja,nesiveisia jokios erkutes, labai patogios.. Nors viena buvom per kieta nusipirke..Niekaip neipratom ant jos miegot..

Keptuviu turiu irgi nemazai,bet pagrinde naudoju vuena biggrin.gif Ir kiausa ant jos pakepu,ir svogunus pakepinu ir ta pati kepsni biggrin.gif na tik lietinians blynams issitraukiu kita,plona be krastu.. va ta jau reiktu keist,jau krastai patraukua..

Na koks tas oras lt?
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 01 15, 11:25)
tai svecius nelabai myli biggrin.gif
kur perkat ketaus keptuves? seniai svajoju apie tokia.

Labas

visai nemyliu tų kurie pareiškia norą nakvoti biggrin.gif

pas mus -2 ir saulutė ...kolkas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2019 01 15, 11:59)

Dabar turim dormeo pagalves, nesusoka, neprakaituoja,nesiveisia jokios erkutes, labai patogios.. Nors viena buvom per kieta nusipirke..Niekaip neipratom ant jos miegot..

Na koks tas oras lt?

Tai skiriasi kietumas dormeo pagalvių? Gal reik man apie tokias pamąstyt? Koks jų užpildas?
Oras pas mus, Giega, tikra pasaka wub.gif -2, sniegas blizga ir saulutė šviečia wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2019 01 15, 10:16)
Tai skiriasi kietumas dormeo pagalvių? Gal reik man apie tokias pamąstyt? Koks jų užpildas?
Oras pas mus, Giega, tikra pasaka  wub.gif    -2, sniegas blizga ir saulutė šviečia  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Mano tos pagalves be jokio uzpildo,jos is to memory porolono cielo gabalo. Pacio porolono kietumas skieiasi.

Uzsidejau tuos kailinius batus,nu tikrai-lai nors lt pakvepuoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 15 sausio 2019 - 12:28