aš gruodžio pradžioje užsisakiau skrybelę ir stalą. terminas trys savaitės, galvoju kaip kartas ant mano parvažiavimo bus. Tai skrybelę pas dukrą nusipirkau po kalėdų, o stalas pakeliui sakė. Skrybelę atšaukiau, nes dviejų nereik, o va stalo žiauriia reik, laukiu, bet kaži ar sulauksiu, tik gerai, kad už stalą nesumokėjau dar, už skrybelę žadėjo pervesti pinigus
QUOTE(*Bj* @ 2019 01 14, 09:14)
aš gruodžio pradžioje užsisakiau skrybelę ir stalą. terminas trys savaitės, galvoju kaip kartas ant mano parvažiavimo bus. Tai skrybelę pas dukrą nusipirkau po kalėdų, o stalas pakeliui sakė. Skrybelę atšaukiau, nes dviejų nereik, o va stalo žiauriia reik, laukiu, bet kaži ar sulauksiu, tik gerai, kad už stalą nesumokėjau dar, už skrybelę žadėjo pervesti pinigus
o tai galima atšaukt dar siunta jei ji jau pakeliui?
ir koki stala užsisakei? Mes kažkada buvo ta transformeri užsisake tai irgi ilgai laukem apie 5 savaiteskol pagamino nes plius dar iš kitokios spalvos plokštes norejom...
Labukas
Bet kazkokia zinute,kad prekes uzsakytis,vis tiek turejo ateit
Silta +11 Ryt i Lt atskrendu,ka rengtis Tikiuosi su sezonkem nesusalsiu...
QUOTE(giega @ 2019 01 14, 10:57)
Labukas
Giega, pas mus orai per parą pasikeičia nuo -15 iki pliuso , taip kad turek įvairiu rūbų , nors kolkas didleiu šalčiu nepraneša, bet vejuota tai nera šilta
Na,po lauka daug nevaiksciosiu.. Daug prisikraut i lagaminus netilps Turiu ir kailinius batus,bet ar verta su jais vaziuot Jie ilgi,iki keliu,lagamine vietos daug uzimtu,jei dar ir sezonkes isidet..
QUOTE(giega @ 2019 01 14, 11:09)
Na,po lauka daug nevaiksciosiu.. Daug prisikraut i lagaminus netilps Turiu ir kailinius batus,bet ar verta su jais vaziuot Jie ilgi,iki keliu,lagamine vietos daug uzimtu,jei dar ir sezonkes isidet..
dėl batų nepatarsiu, man visą laiką kojoms šilta, namuose vaikštau be jokiu kojniu basa koja tapkėse , jokiu batų su kailiu viduje neturiu, per karšta man su jais, ai vienus senienas turiu gailiu išmest nors ir nenešioju
Siaip man kojom labiausiai salta buna,jom salta,visai salta.. Bet dabar kazkaup irgi to salcio nebelabai bijau
Kazkasa atvariau,kai LT -20 buvo.. Maike,storas megztinis,salikas,kailiniai Visur po peakaitu ejau
As turiu dvejus Ugg Vienus tuos klasikinius,tik mano dar su kailiu ir is isores Pries kitus ugg neatsilaikiau Jie ilgi,iki keliu,ant kulniuko. Kailis viduj irgi iki keliu Ir negaliu nesiot,nes cia uk tokiu salciu nera,kad su jais pats tas butu Su hais ir man kojos uzverda
Kazkasa atvariau,kai LT -20 buvo.. Maike,storas megztinis,salikas,kailiniai Visur po peakaitu ejau
As turiu dvejus Ugg Vienus tuos klasikinius,tik mano dar su kailiu ir is isores Pries kitus ugg neatsilaikiau Jie ilgi,iki keliu,ant kulniuko. Kailis viduj irgi iki keliu Ir negaliu nesiot,nes cia uk tokiu salciu nera,kad su jais pats tas butu Su hais ir man kojos uzverda
tai veškit vien dėl panešiojimo o tai stoves, stoves ir pasens morališkai
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 14, 10:16)
ir koki stala užsisakei? Mes kažkada buvo ta transformeri užsisake tai irgi ilgai laukem apie 5 savaiteskol pagamino nes plius dar iš kitokios spalvos plokštes norejom...
nu ką žinau, gal ne visos pardės, bet šita leido , užpildžiau online grąžinimo formą ir vsio, atėjo žinutė, kad per tris savaites pinigai pareis atgal man į sąskaitą
šitą pirkau http://www.balduimpe...s-vk13b-41.html
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2019 01 14, 11:57)
Labukas
lietpaltį ir skėtį
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 14, 10:16)
peržiūrėjau užsakymą, kad užsakytas lapkričio gale, blyn nervas suėmė, paskambinau, sako jau gavom, stovi, trečiadienį bus vežimas
Nu, karingai buvau nusiteikus
giega, geros tau kelionės oras subjuro, o dieną snigo taip gražiai
jūs pirkinių nesulaukiat, o aš neapsisprendžiu dėl pirkimo
Užsikabliavau pirkt maximkėj troškintuvą už lipdukus.Brangoka Žiūriu, Delimano panašūs yra, pigesni, bet be dangčio. Gal turit atsiliepimų apie tas Dalimano keptuves-troškintuvus?
Labai keistas virusas pas mus lankėsi-galvos plyšo, kaulai sustingę, bet be temperatūros Pora dienų ir praėjo lygtai
jūs pirkinių nesulaukiat, o aš neapsisprendžiu dėl pirkimo
Užsikabliavau pirkt maximkėj troškintuvą už lipdukus.Brangoka Žiūriu, Delimano panašūs yra, pigesni, bet be dangčio. Gal turit atsiliepimų apie tas Dalimano keptuves-troškintuvus?
Labai keistas virusas pas mus lankėsi-galvos plyšo, kaulai sustingę, bet be temperatūros Pora dienų ir praėjo lygtai
Labas rytas.