Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

aš gruodžio pradžioje užsisakiau skrybelę ir stalą. terminas trys savaitės, galvoju kaip kartas ant mano parvažiavimo bus. Tai skrybelę pas dukrą nusipirkau po kalėdų, o stalas pakeliui sakė. Skrybelę atšaukiau, nes dviejų nereik, o va stalo žiauriia reik, laukiu, bet kaži ar sulauksiu, tik gerai, kad už stalą nesumokėjau dar, už skrybelę žadėjo pervesti pinigus
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2019 01 14, 09:14)
aš gruodžio pradžioje užsisakiau skrybelę ir stalą. terminas trys savaitės, galvoju kaip kartas ant mano parvažiavimo bus. Tai skrybelę pas dukrą nusipirkau po kalėdų, o stalas pakeliui sakė. Skrybelę atšaukiau, nes dviejų nereik, o va stalo žiauriia reik, laukiu, bet kaži ar sulauksiu, tik gerai, kad už stalą nesumokėjau dar, už skrybelę žadėjo pervesti pinigus

o tai galima atšaukt dar siunta jei ji jau pakeliui?
ir koki stala užsisakei? Mes kažkada buvo ta transformeri užsisake tai irgi ilgai laukem apie 5 savaiteskol pagamino nes plius dar iš kitokios spalvos plokštes norejom... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas

Bet kazkokia zinute,kad prekes uzsakytis,vis tiek turejo ateit g.gif

Silta biggrin.gif +11 biggrin.gif Ryt i Lt atskrendu,ka rengtis g.gif Tikiuosi su sezonkem nesusalsiu...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2019 01 14, 10:57)
Labukas

Bet kazkokia zinute,kad prekes uzsakytis,vis tiek turejo ateit g.gif

Silta biggrin.gif +11 biggrin.gif Ryt i Lt atskrendu,ka rengtis g.gif Tikiuosi su sezonkem nesusalsiu...

Giega, pas mus orai per parą pasikeičia nuo -15 iki pliuso biggrin.gif, taip kad turek įvairiu rūbų , nors kolkas didleiu šalčiu nepraneša, bet vejuota tai nera šilta mirksiukas.gif
Atsakyti
Na,po lauka daug nevaiksciosiu.. Daug prisikraut i lagaminus netilps biggrin.gif Turiu ir kailinius batus,bet ar verta su jais vaziuot g.gif Jie ilgi,iki keliu,lagamine vietos daug uzimtu,jei dar ir sezonkes isidet..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2019 01 14, 11:09)
Na,po lauka daug nevaiksciosiu.. Daug prisikraut i lagaminus netilps biggrin.gif Turiu ir kailinius batus,bet ar verta su jais vaziuot g.gif Jie ilgi,iki keliu,lagamine vietos daug uzimtu,jei dar ir sezonkes isidet..

dėl batų nepatarsiu, man visą laiką kojoms šilta, namuose vaikštau be jokiu kojniu basa koja tapkėse biggrin.gif, jokiu batų su kailiu viduje neturiu, per karšta man su jais, ai vienus senienas turiu gailiu išmest nors ir nenešioju mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 14 sausio 2019 - 11:12
Siaip man kojom labiausiai salta buna,jom salta,visai salta.. Bet dabar kazkaup irgi to salcio nebelabai bijau biggrin.gif

Kazkasa atvariau,kai LT -20 buvo.. Maike,storas megztinis,salikas,kailiniai biggrin.gif Visur po peakaitu ejau biggrin.gif

As turiu dvejus Ugg biggrin.gif Vienus tuos klasikinius,tik mano dar su kailiu ir is isores biggrin.gif Pries kitus ugg neatsilaikiau biggrin.gif Jie ilgi,iki keliu,ant kulniuko. Kailis viduj irgi iki keliu biggrin.gif Ir negaliu nesiot,nes cia uk tokiu salciu nera,kad su jais pats tas butu biggrin.gif Su hais ir man kojos uzverda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 14 sausio 2019 - 11:24
tai veškit vien dėl panešiojimo biggrin.gif o tai stoves, stoves ir pasens morališkai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 14, 10:16)
ir koki stala užsisakei? Mes kažkada buvo ta transformeri užsisake tai irgi ilgai laukem apie 5 savaiteskol pagamino nes plius dar iš kitokios spalvos plokštes norejom...  mirksiukas.gif

nu ką žinau, gal ne visos pardės, bet šita leido unsure.gif , užpildžiau online grąžinimo formą ir vsio, atėjo žinutė, kad per tris savaites pinigai pareis atgal man į sąskaitą ax.gif

šitą pirkau http://www.balduimpe...s-vk13b-41.html
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2019 01 14, 11:57)
Labukas

lietpaltį ir skėtį biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 14, 10:16)
ir koki stala užsisakei? Mes kažkada buvo ta transformeri užsisake tai irgi ilgai laukem apie 5 savaiteskol pagamino nes plius dar iš kitokios spalvos plokštes norejom...  mirksiukas.gif

peržiūrėjau užsakymą, kad užsakytas lapkričio gale, blyn nervas suėmė, paskambinau, sako jau gavom, stovi, trečiadienį bus vežimas biggrin.gif
Nu, karingai buvau nusiteikus rolleyes.gif
Atsakyti
TopShop nustebino, pasirodo niekam nerūpėjo užsakymas ir net iki šiol nesurinktas. Gerai, kad paskambinau, žadėjo ketvirtadienį pristatyti į nurodytą parduotuvę. Penktadienį bandysiu laimę pasiimti. Ai, svarbu buvo pinigus paimt į priekį, kaip visur.
Atsakyti
giega, geros tau kelionės 4u.gif oras subjuro, o dieną snigo taip gražiai wub.gif
jūs pirkinių nesulaukiat, o aš neapsisprendžiu dėl pirkimo ax.gif
Užsikabliavau pirkt maximkėj troškintuvą už lipdukus.Brangoka ax.gif Žiūriu, Delimano panašūs yra, pigesni, bet be dangčio. Gal turit atsiliepimų apie tas Dalimano keptuves-troškintuvus?
Labai keistas virusas pas mus lankėsi-galvos plyšo, kaulai sustingę, bet be temperatūros unsure.gif Pora dienų ir praėjo lygtai ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti