Labas
neliudek, giega, visko buna. Bet pas jus ten biski bardakelis.
QUOTE(sapniukass @ 2019 01 10, 08:58)
Bardakelis bardakelis Ok,man parase sms,dar namie buvau,vienas atejo net nedarbiniais rubais,matyt is vakaro zinojo. O dar 5 pasake,kai tie i darba atejo.. Tai tie irgi trynesi ilgai
Labas rytas.
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 10, 09:44)
nenuskabines tau gėliu kokie išdykę vaikai?
o tai prie kiosko yra tokios žemes kad kažka pasodinti butu galima? Nes kad jie visi ant šaligatviu pastatyti būna
o tai prie kiosko yra tokios žemes kad kažka pasodinti butu galima? Nes kad jie visi ant šaligatviu pastatyti būna
Kur dabar dirbu, yra ne asfalto. Tik nežinau ar į jį begryšiu, nes mus kilnoja, o vis sapnuoju kad tvarkausi, plaunuosi, iš kažkur išsikraustysiu. Kas žino ką vadovė nuspręs, mūsų norų nieks nepaiso, arba eini arba lauk, nesvarbu, kad nėra kam dirbt, atsikalbinėjimų nepriima. Dabartinė, kur mane pakeitė, labai stengiasi ir nori tos vietos, sėdi po darbo iki vėliausiai, net per laisvas dirba, aš taip nedarau, nes man reikia vyrui valgyt daryt, kad į darbą turėtų ką neštis, daugiau suprekiauja. Tai va, viskas likimo rankose ir niekada nežinai kaip viskas pasisuks.
Vakar geras buvo, taisiau vyro darbines kelnes, tai su padidinamu stiklu ilgiausiai siūlą vėriau. taip ilgai migla nuo akies nenueina ir iš arti viskas liejasi, o ryt bus visas mėnuo po operacijos.
Merri, čia gali būt visai nesusije su operacija tiesiog tas senatvinis nematymas iš arti
Labas rytas.
Labas rytas.
Žiemiški pusryčiai pataluose
Sveikos
o pas mus pavasaris, +1, visur balos
Sveikos
o pas mus pavasaris, +1, visur balos
Labas rytas.
Visą naktį lijo.
Užsisakiau iš TopShopo sandalus, signalkę langams, dvi savaitės, jokių žinių. Gal kuri sakėtes ir turite patirties? Pinigus tai moment nusiskaičiavo. Ryt pradėsiu skambinėti, ieškoti.
Buvau čia vieną dieną Mole, jų parduotuvėje, tai sakė kol sms negausiu, nieko nežino ir net nesiteikė pažiūrėti, nors pas juos atsiėmimas.
Kiek kur esu pirkus internetu, tai nepalikdavo pirkėjo nežinioje.
Gerai kad vyrui neužsakiau, tas tai aplamai nekantrus.
Buvau čia vieną dieną Mole, jų parduotuvėje, tai sakė kol sms negausiu, nieko nežino ir net nesiteikė pažiūrėti, nors pas juos atsiėmimas.
Kiek kur esu pirkus internetu, tai nepalikdavo pirkėjo nežinioje.
Gerai kad vyrui neužsakiau, tas tai aplamai nekantrus.
dar pažiurek prie prekiu ar nera atskiro prisistatymo termino? Gal kuriai prekei ilgas koks už-deta, tada vistiek abi kartu gausi...ir pats užsakymo būsena turi matytis kokioj jis padetyje yra , man iš visu parduotuviu el. labiausia pasivedus yra varle.lt...