Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Labas

neliudek, giega, visko buna. Bet pas jus ten biski bardakelis.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 01 10, 08:58)
Labas

neliudek, giega, visko buna. Bet pas jus ten biski bardakelis.

Bardakelis bardakelis biggrin.gif Ok,man parase sms,dar namie buvau,vienas atejo net nedarbiniais rubais,matyt is vakaro zinojo. O dar 5 pasake,kai tie i darba atejo.. Tai tie irgi trynesi ilgai
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 10, 09:44)
nenuskabines tau gėliu kokie išdykę vaikai? smile.gif
o tai prie kiosko yra tokios žemes kad kažka pasodinti butu galima? Nes kad jie visi ant šaligatviu pastatyti būna  unsure.gif

Kur dabar dirbu, yra ne asfalto. Tik nežinau ar į jį begryšiu, nes mus kilnoja, o vis sapnuoju kad tvarkausi, plaunuosi, iš kažkur išsikraustysiu. Kas žino ką vadovė nuspręs, mūsų norų nieks nepaiso, arba eini arba lauk, nesvarbu, kad nėra kam dirbt, atsikalbinėjimų nepriima. Dabartinė, kur mane pakeitė, labai stengiasi ir nori tos vietos, sėdi po darbo iki vėliausiai, net per laisvas dirba, aš taip nedarau, nes man reikia vyrui valgyt daryt, kad į darbą turėtų ką neštis, daugiau suprekiauja. Tai va, viskas likimo rankose ir niekada nežinai kaip viskas pasisuks.
Vakar geras buvo, taisiau vyro darbines kelnes, tai su padidinamu stiklu ilgiausiai siūlą vėriau. taip ilgai migla nuo akies nenueina ir iš arti viskas liejasi, o ryt bus visas mėnuo po operacijos.
Atsakyti
Merri, čia gali būt visai nesusije su operacija tiesiog tas senatvinis nematymas iš arti unsure.gif
Atsakyti
Visko gali būti, sakė, kad akinius planuočiau vasarį biggrin.gif Tik dar neapsiprantu prie pokyčių ir tiek.
Kažko šiandien nerimas sukilęs, kitu atveju priėsčiau ko skanaus, o dabar negaliu, režimas biggrin.gif ir lb silpna. Gerai, kad namuose.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Žiemiški pusryčiai pataluose wub.gif

Sveikos smile.gif

o pas mus pavasaris, +1, visur balos unsure.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Visą naktį lijo.vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 14 sausio 2019 - 08:04
Užsisakiau iš TopShopo sandalus, signalkę langams, dvi savaitės, jokių žinių. Gal kuri sakėtes ir turite patirties? Pinigus tai moment nusiskaičiavo. Ryt pradėsiu skambinėti, ieškoti.
Buvau čia vieną dieną Mole, jų parduotuvėje, tai sakė kol sms negausiu, nieko nežino ir net nesiteikė pažiūrėti, nors pas juos atsiėmimas.
Kiek kur esu pirkus internetu, tai nepalikdavo pirkėjo nežinioje.
Gerai kad vyrui neužsakiau, tas tai aplamai nekantrus.
Atsakyti
dar pažiurek prie prekiu ar nera atskiro prisistatymo termino? Gal kuriai prekei ilgas koks už-deta, tada vistiek abi kartu gausi...ir pats užsakymo būsena turi matytis kokioj jis padetyje yra mirksiukas.gif , man iš visu parduotuviu el. labiausia pasivedus yra varle.lt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 14 sausio 2019 - 08:47