Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(IngridaB @ 2019 01 07, 15:20)
Aš kepurių irgi nenešioju,nelimpa man jos.Tai kad niekur nevaikštau iš mašinos kiek to ėjimo.Na nebent kapišoną užsivožiu jei jau lyja ar sninga. ax.gif

VAt ir as nenesioju biggrin.gif DArbe buvo labai salta,tai paprasiau darbines,su logotipu..Na pabuvau su ja pusvalandi ir nervuot pradejo biggrin.gif TA skrybele irgi-nupirkta tik kad nupirkt biggrin.gif Ji dar su kaina guli biggrin.gif JAu karta uzsidejau,bet taip ir neisejau..I LT planuoju,bet pagalvoju-is namu i masina,is masinos i lektuva,is lektuvo i masina,is masinos i namus..To lauko,kaip ir nepamatau..

Ai,vis pamirstu parasyt,kad pas mus jau narcizai lauke zydi biggrin.gif Nemasiskai,bet bet mirksiukas.gif Netoli manes yra toks ziedas,gal ten kokia silumine trasa eina,nes ten visada gruodi,sausi jau narcizai zydi mirksiukas.gif
Atsakyti
giega, tave paskaicius atrodo, kad zmones tuoj atpras vaiksciot. Masina, lektuvas, o skrybeles ner kur pranesiot.

Grazu, kai zydi narcizai wub.gif Viskas grazu, kai zydi. Nezinau kas liks is mano praeita vasara priplencuotu roziu, dabar visos po sniegu ziemos miegu miega biggrin.gif

Labas vakare

pagaliau susigrazinau logo katina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 08 sausio 2019 - 19:11
Juokas juokais,bet tikrai visur tik su masina biggrin.gif IS namu 2 zingsniau ir i masina,su ja i darba,dirbu su masina biggrin.gif
Atsakyti
Giega, tai kas paskui pas jus žydi kokiam kovo balandžio menesi ?

Sapniuk nerodo tavo katino mirksiukas.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Giega,tai kad pas jus kiaurus metus žydi gėlės. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Prie kiosko prikišau narcizų, tulpių, turėtų būt gražu pavasarį.
O prie namų juodų tulpanų.
Atsakyti
LAbukas

Merii,tai visai ipratai i ta kioskeli,jei jau gelytes aplink sodini 4u.gif

KAd tie narcizai ilgai,pamainom zydi mirksiukas.gif Cia tik tam ziede jau pilnumoj issiskleide,o kitur dar tik dygsta....O siaip tikrai zydi bent kazkoks augalas..Dar vysnios ar slyvos baltai zydi.Kinietiskos rozes,kur LT tik namie vazonuose auga,jau jau tuoj skleisis,jau ir magnoliju pumpurai nemazi mirksiukas.gif

Prie augalu temos..Kaip augint fikusus..Turiu trecia ir tas jau kazko keipsta..OK,viena perlaisciau,nupuvo saknys,kitas turbut nuo dazno judinimo numiro..Sitas stovi vienoj vietoj,laistau labai retai,bet vistiek kazkoks nusmurges..Jo kamienas supintas is 3 fikusu ir toks jausmas,kad vienas is ju jau numiro...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 09 sausio 2019 - 09:17
matau, kad vel mano avataro katinas dingau padare blink.gif

giega, mano geliu smerties priezastis dazniausiai perlaistymas.

Labas
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2019 01 09, 10:15)
tai visai ipratai i ta kioskeli,jei jau gelytes aplink sodini 4u.gif

Visą vasarą prie kiosko žydėjo gėlės biggrin.gif Pasodinau vijoklį vinvyti, bet truputį suklydau, kad arti medžio, o tas medis visą drėgmę ėmė liek neliejus. Tai dar nžn, gal pavasarį persodinsiu tolėliau, nes jie šiaip gajūs, o čia vargo. Ten tokią negražią tvorą norėjau dengti, nes pro ją matėsi šiukšlynas. Įeit sutvarkyti negaliu, nes privatus kiemas su uždarais rakinamais vartais ir man jis netrukdė.
Žiūrau klauskite daktaro biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Merri sutvarkysi ir aplinką aplink kioską smile.gif, nenuskabines tau gėliu kokie išdykę vaikai? smile.gif

Sveikos smile.gif

o tai prie kiosko yra tokios žemes kad kažka pasodinti butu galima? Nes kad jie visi ant šaligatviu pastatyti būna unsure.gif
Atsakyti
Labukas

Nelabai laistau to fikuso.. Sakau,viena jau perlaisciau,tai sita tik koki karta i men ir tai nedaug.. o gali but,kad koks namu klimatas netinka fikusams g.gif

Pasirodo siandien man kursai.. Mano menedzeris parase,kad 8, atvariau-ofise sako-9 biggrin.gif tai dabar sedesiu virs valandos biggrin.gif Taip kad atrikit bendraut,man liudna biggrin.gif
Atsakyti