Labas rytas.
Sveikos
Aš tai dažnai pasvajoju apie skrybėles Bet svajonėse ir lieka, nes plūgo rankenos iš kišenių kyšo Anksčiau ir aukštakulniais vaikščiojau, o dabar jau tik žemapadžiais striukės visokios, džinsai ... Kur jau čia skryblius Bet dar pasvajosiu, svajonės pildosi
Ingrida, papirkai sviesto lidle pyragams? Aš biski papirkau, galvoju, ar nereiktų dar kartelį nulėkt - kameroj vietos yra
Aš tai dažnai pasvajoju apie skrybėles Bet svajonėse ir lieka, nes plūgo rankenos iš kišenių kyšo Anksčiau ir aukštakulniais vaikščiojau, o dabar jau tik žemapadžiais striukės visokios, džinsai ... Kur jau čia skryblius Bet dar pasvajosiu, svajonės pildosi
Ingrida, papirkai sviesto lidle pyragams? Aš biski papirkau, galvoju, ar nereiktų dar kartelį nulėkt - kameroj vietos yra
QUOTE(žollia @ 2019 01 05, 16:10)
Sveikos
Papirkau Žolyte ir jau iškepiau obuolių pyragą ir eklerų.Aš radau ant pabaigos dar pigiau po 0.90 tik 170 gr ir to papirkau.
Labas rytas.
Vaziuojam vakar pas draugus.. Sijonas,ilgi batai,paltas.. uzsidejau ta skrybele Nu gerai atrodo,bet.. i masina,is masinos,kam trint ta skybele Taip ir padejau atgal
QUOTE(giega @ 2019 01 06, 18:45)
Vaziuojam vakar pas draugus.. Sijonas,ilgi batai,paltas.. uzsidejau ta skrybele Nu gerai atrodo,bet.. i masina,is masinos,kam trint ta skybele Taip ir padejau atgal
Nu va, ką aš ir sakau Jau net su sijonu buvai, ir vistiek nesidėjai Na, jei peškom vaikščiotumėm, tada tai jau galima ir puoštis paltais beigi skrybėlėm Bet dar tokią kvailą mintį turiu, kad be akinių reik skrybėlę dėvėt O aš jau be akinių nebelabai ką matau O dar jei bryliai dideli...
Labas rytas.
man jokie galvos apdangalai nelimpa, nežinau kodel labai jau extra atveju an kai buna -20 ir > deduosi šaliką
Sveikos
Bet gražu skrybėlės
Sveikos
Bet gražu skrybėlės
Labas
man grazu skrybeles ant kitu galvu
Kepuriu turiu, bet dazniausiai uzsivoziu kapisona
man grazu skrybeles ant kitu galvu
Kepuriu turiu, bet dazniausiai uzsivoziu kapisona
pagal gismeteo, dar kita savaite turetu naktimis visi - 30 buti
Aš kepurių irgi nenešioju,nelimpa man jos.Tai kad niekur nevaikštau iš mašinos kiek to ėjimo.Na nebent kapišoną užsivožiu jei jau lyja ar sninga.
Labas rytas.