Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš tai dažnai pasvajoju apie skrybėles wub.gif Bet svajonėse ir lieka, nes plūgo rankenos iš kišenių kyšo lotuliukas.gif Anksčiau ir aukštakulniais vaikščiojau, o dabar jau tik žemapadžiais striukės visokios, džinsai ... Kur jau čia skryblius rolleyes.gif Bet dar pasvajosiu, svajonės pildosi rolleyes.gif
Ingrida, papirkai sviesto lidle pyragams? Aš biski papirkau, galvoju, ar nereiktų dar kartelį nulėkt - kameroj vietos yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2019 01 05, 16:10)
Sveikos  4u.gif 
Aš tai dažnai pasvajoju apie skrybėles wub.gif  Bet svajonėse ir lieka, nes plūgo rankenos iš kišenių kyšo  lotuliukas.gif  Anksčiau ir aukštakulniais vaikščiojau, o dabar  jau tik žemapadžiais  striukės visokios, džinsai ... Kur jau čia skryblius  rolleyes.gif  Bet  dar pasvajosiu, svajonės pildosi  rolleyes.gif 
Ingrida, papirkai sviesto lidle pyragams?  Aš  biski papirkau, galvoju, ar nereiktų dar kartelį  nulėkt - kameroj vietos yra  ax.gif

Papirkau Žolyte ir jau iškepiau obuolių pyragą ir eklerų.Aš radau ant pabaigos dar pigiau po 0.90 tik 170 gr ir to papirkau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Vaziuojam vakar pas draugus.. Sijonas,ilgi batai,paltas.. uzsidejau ta skrybele biggrin.gif Nu gerai atrodo,bet.. i masina,is masinos,kam trint ta skybele biggrin.gif Taip ir padejau atgal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2019 01 06, 18:45)
Vaziuojam vakar pas draugus.. Sijonas,ilgi batai,paltas.. uzsidejau ta skrybele biggrin.gif Nu gerai atrodo,bet.. i masina,is masinos,kam trint ta skybele biggrin.gif Taip ir padejau atgal biggrin.gif

Nu va, ką aš ir sakau biggrin.gif Jau net su sijonu buvai, ir vistiek nesidėjai 4u.gif Na, jei peškom vaikščiotumėm, tada tai jau galima ir puoštis paltais beigi skrybėlėm wub.gif Bet dar tokią kvailą mintį turiu, kad be akinių reik skrybėlę dėvėt rolleyes.gif O aš jau be akinių nebelabai ką matau bigsmile.gif O dar jei bryliai dideli...
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
man jokie galvos apdangalai nelimpa, nežinau kodel labai jau extra atveju an kai buna -20 ir > deduosi šaliką mirksiukas.gif

Sveikos smile.gif

Bet gražu skrybėlės biggrin.gif
Atsakyti
Labas

man grazu skrybeles ant kitu galvu biggrin.gif

Kepuriu turiu, bet dazniausiai uzsivoziu kapisona tongue.gif
Atsakyti
pagal gismeteo, dar kita savaite turetu naktimis visi - 30 buti unsure.gif
Atsakyti
Aš kepurių irgi nenešioju,nelimpa man jos.Tai kad niekur nevaikštau iš mašinos kiek to ėjimo.Na nebent kapišoną užsivožiu jei jau lyja ar sninga. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti