Su Naujais
Lietus, vejas. Baisuma.
Labas rytas.
QUOTE(Merii @ 2019 01 01, 22:06)
Sapnavau nabašnykus, oras keisis
kad jau čia keičias per diena du kartus, šiandien gryn pavasaris pas mus
BJ kaip Švedija sutiko naujus? AR patiko kelione, ką gero pamatei ar pirkai
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 02, 09:08)
kad jau čia keičias per diena du kartus, šiandien gryn pavasaris pas mus
Sveikos, nieko blatno, eglutė labai paprasta, jokios prabangos, mugė centre irgi nedidukė, keli kioskeliai. Per Kalėdas visi kavinėse sėdėjo ir tiek Senamiestyje net nebuvo kur vietos pavalgyti, minios žmonių kavinėse. O šiaip oras buvo fainas, pasibuvom ir tiek, išpardavimus aplankėm, tai tik skrybelę pirkau, ko gero matei foto FB, ir megstuką, šiaip bagažas nedidelis, nebuvo kaip ir pirkti
mačiau Bj, super dama
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 02, 15:38)
mačiau Bj, super dama
nu su tokia LT nepavaikščiosi
QUOTE(*Bj* @ 2019 01 02, 16:56)
nu su tokia LT nepavaikščiosi
na kodel , manau drasiai
Sveikos
Labas rytas.
Mamai mano dukra yra padovanojųsi skrybėlę,bet tokią su dideliais bryliais,yra kelis kartus užsidėjųsi,tik pati supranta mažam žmogiukui nelabai žiūrisi.Čia reikia aukšto žmogaus.
Labukas
As siemet skrybele nusipirkau Kaip tik lanavau i LT su ja vaziuot,nes va Uk tai nematau kur jos nesiot-man per karsta
As siemet skrybele nusipirkau Kaip tik lanavau i LT su ja vaziuot,nes va Uk tai nematau kur jos nesiot-man per karsta
QUOTE(giega @ 2019 01 03, 08:41)
Labukas
kad uk turbut visos damos per baliukus su skrubelemis vaiškto nors ten daugiau imitacija ju ar tiesiog galvos papuošalas
Labas rytas.