Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Su Naujais 4u.gif

Lietus, vejas. Baisuma.
Atsakyti
Sapnavau nabašnykus, oras keisis biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2019 01 01, 22:06)
Sapnavau nabašnykus, oras keisis  biggrin.gif

kad jau čia keičias per diena du kartus, šiandien gryn pavasaris pas mus mirksiukas.gif

BJ kaip Švedija sutiko naujus? AR patiko kelione, ką gero pamatei ar pirkai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 02 sausio 2019 - 08:09
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 02, 09:08)
kad jau čia keičias per diena du kartus, šiandien gryn pavasaris pas mus    mirksiukas.gif

BJ kaip Švedija sutiko naujus? AR patiko kelione, ką gero pamatei ar pirkai  smile.gif

Sveikos, nieko blatno, eglutė labai paprasta, jokios prabangos, mugė centre irgi nedidukė, keli kioskeliai. Per Kalėdas visi kavinėse sėdėjo ir tiek ax.gif Senamiestyje net nebuvo kur vietos pavalgyti, minios žmonių kavinėse. O šiaip oras buvo fainas, pasibuvom ir tiek, išpardavimus aplankėm, tai tik skrybelę pirkau, ko gero matei foto FB, ir megstuką, šiaip bagažas nedidelis, nebuvo kaip ir pirkti rolleyes.gif
Atsakyti
mačiau Bj, super dama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 02, 15:38)
mačiau Bj, super dama  mirksiukas.gif

nu su tokia LT nepavaikščiosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2019 01 02, 16:56)
nu su tokia LT nepavaikščiosi  biggrin.gif

na kodel , manau drasiai mirksiukas.gif

Sveikos ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Mamai mano dukra yra padovanojųsi skrybėlę,bet tokią su dideliais bryliais,yra kelis kartus užsidėjųsi,tik pati supranta mažam žmogiukui nelabai žiūrisi.Čia reikia aukšto žmogaus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas

As siemet skrybele nusipirkau biggrin.gif Kaip tik lanavau i LT su ja vaziuot,nes va Uk tai nematau kur jos nesiot-man per karsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2019 01 03, 08:41)
Labukas

As siemet skrybele nusipirkau biggrin.gif Kaip tik lanavau i LT su ja vaziuot,nes va Uk tai nematau kur jos nesiot-man per karsta biggrin.gif

kad uk turbut visos damos per baliukus su skrubelemis vaiškto biggrin.gif nors ten daugiau imitacija ju ar tiesiog galvos papuošalas biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti