Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Ne krakmolą dedu tik į riešutėlių tešlą. mirksiukas.gif Jo biskvitiniai grybukai su grietinės indeliu receptas.Jie tada gaunasi ilgai minkšti. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Su šventėm visas! Sėkmės , Sveikatos , Santavės!!!
Atsakyti
Su sventemis, mielosios oro_buckis.gif
Atsakyti
Su praėjusiomis šventėmis.
Atsakyti
Tai dar karįtą visas su šventėmis, su trečiaja Kaledu diena smile.gif

Kaip nušventet ka dovanų gavot? Pas mane kaip priedu prie visu dovanu ėjo riešutai, tikrai visus supylus į kibira netilptų biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
O mus turbūt labai senais laiko?Daug vitaminų,papildų. blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 12 27, 09:19)

O mus turbūt labai senais laiko?Daug vitaminų,papildų. blink.gif  blink.gif

tai ką tada man galvoti, jei alkoholio skyriuje dvi mociutes praše pagalbos parinkti joms gėrimus biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 27, 11:31)
tai ką tada man galvoti, jei alkoholio skyriuje dvi mociutes praše pagalbos parinkti joms gėrimus biggrin.gif  tongue.gif

biggrin.gif rolleyes.gif

Labas

na va, baigesi vienos sventes, lauksim kitu. Kaledu pietums sutinau kiaules karka su raugintais kopustais ir bulvem. Skonis nuostabus, dar snd. pietums truputi liko, mesos. ax.gif
Atsakyti
Labukas

Su sventem 4u.gif
O as gavau daug kosmetikos biggrin.gif Laku,seseliu.. Dar daug saldumynu-is lt ir is baltarusiojos biggrin.gif Viena dovana bepakuojant sudauziau.. kazkaip isslydo dezute ir nuduzo mb puodelio rankene. mano liko sveikas biggrin.gif Ka dar.. 23d nuvarem i toki isparduituviu miesteli,ten ir taip pigu,o dar nuolaidos biggrin.gif Tai labai neblogai apsipirkom, ta ka norejom,tai nei pakavom ir po eglute nedejom,is kart i spintas biggrin.gif bet sakem,kad cia dovanoms viens kitam biggrin.gif

Kaledom atejo 12 suaug ir dar 6 vaikai biggrin.gif Kepuau avies koja,tai kaip visada visi isgyre ir tuoj pat ji dingo nuo stalo biggrin.gif Drauge atsiveze kalakuta,tai dar puse atgal jiems sudejau biggrin.gif
namus vakar susitvarkem,liko indus atidalint biggrin.gif
Atsakyti
mes žasi kepem, dar puse liko verysad.gif...o ką naujiems galva neneša unsure.gif
Atsakyti
Na man liko antis,įkišau į šaldiklį,tai mūms dviems bus sočiai. ax.gif Kokį tortuką sumarmaliuosiu,man nublanksta tie Naujieji po kalėdų.
Lauke-pavasaris. mirksiukas.gif
Kalakuto dalimis sukroviau mamai,į Vilnių,bus šiandien pietūms,mažoji ir pusžentis dirba,dičkis su marčia eis kur papietauti.Nes dičkis irgi dirba pas mažąją iš namų,nėra jokių atostogų UK. blink.gif Ir dar liko dalis kalakuto,tai dalinamės su šanūku.Liko gi šanūkas kalėdinėms atostogoms. mirksiukas.gif
Dabar supratau nuo ko nugara skauda,užsidėjau aukštakulnius,vos parėjau. mirksiukas.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 27 gruodžio 2018 - 12:30