Ne krakmolą dedu tik į riešutėlių tešlą. Jo biskvitiniai grybukai su grietinės indeliu receptas.Jie tada gaunasi ilgai minkšti.
Labas rytas.
Su šventėm visas! Sėkmės , Sveikatos , Santavės!!!
Su sventemis, mielosios
Su praėjusiomis šventėmis.
Tai dar karįtą visas su šventėmis, su trečiaja Kaledu diena
Kaip nušventet ka dovanų gavot? Pas mane kaip priedu prie visu dovanu ėjo riešutai, tikrai visus supylus į kibira netilptų
Kaip nušventet ka dovanų gavot? Pas mane kaip priedu prie visu dovanu ėjo riešutai, tikrai visus supylus į kibira netilptų
Labas rytas.
O mus turbūt labai senais laiko?Daug vitaminų,papildų.
QUOTE(IngridaB @ 2018 12 27, 09:19)
tai ką tada man galvoti, jei alkoholio skyriuje dvi mociutes praše pagalbos parinkti joms gėrimus
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 27, 11:31)
tai ką tada man galvoti, jei alkoholio skyriuje dvi mociutes praše pagalbos parinkti joms gėrimus
Labas
na va, baigesi vienos sventes, lauksim kitu. Kaledu pietums sutinau kiaules karka su raugintais kopustais ir bulvem. Skonis nuostabus, dar snd. pietums truputi liko, mesos.
Labukas
Su sventem
O as gavau daug kosmetikos Laku,seseliu.. Dar daug saldumynu-is lt ir is baltarusiojos Viena dovana bepakuojant sudauziau.. kazkaip isslydo dezute ir nuduzo mb puodelio rankene. mano liko sveikas Ka dar.. 23d nuvarem i toki isparduituviu miesteli,ten ir taip pigu,o dar nuolaidos Tai labai neblogai apsipirkom, ta ka norejom,tai nei pakavom ir po eglute nedejom,is kart i spintas bet sakem,kad cia dovanoms viens kitam
Kaledom atejo 12 suaug ir dar 6 vaikai Kepuau avies koja,tai kaip visada visi isgyre ir tuoj pat ji dingo nuo stalo Drauge atsiveze kalakuta,tai dar puse atgal jiems sudejau
namus vakar susitvarkem,liko indus atidalint
Su sventem
O as gavau daug kosmetikos Laku,seseliu.. Dar daug saldumynu-is lt ir is baltarusiojos Viena dovana bepakuojant sudauziau.. kazkaip isslydo dezute ir nuduzo mb puodelio rankene. mano liko sveikas Ka dar.. 23d nuvarem i toki isparduituviu miesteli,ten ir taip pigu,o dar nuolaidos Tai labai neblogai apsipirkom, ta ka norejom,tai nei pakavom ir po eglute nedejom,is kart i spintas bet sakem,kad cia dovanoms viens kitam
Kaledom atejo 12 suaug ir dar 6 vaikai Kepuau avies koja,tai kaip visada visi isgyre ir tuoj pat ji dingo nuo stalo Drauge atsiveze kalakuta,tai dar puse atgal jiems sudejau
namus vakar susitvarkem,liko indus atidalint
mes žasi kepem, dar puse liko ...o ką naujiems galva neneša
Na man liko antis,įkišau į šaldiklį,tai mūms dviems bus sočiai. Kokį tortuką sumarmaliuosiu,man nublanksta tie Naujieji po kalėdų.
Lauke-pavasaris.
Kalakuto dalimis sukroviau mamai,į Vilnių,bus šiandien pietūms,mažoji ir pusžentis dirba,dičkis su marčia eis kur papietauti.Nes dičkis irgi dirba pas mažąją iš namų,nėra jokių atostogų UK. Ir dar liko dalis kalakuto,tai dalinamės su šanūku.Liko gi šanūkas kalėdinėms atostogoms.
Dabar supratau nuo ko nugara skauda,užsidėjau aukštakulnius,vos parėjau.
Lauke-pavasaris.
Kalakuto dalimis sukroviau mamai,į Vilnių,bus šiandien pietūms,mažoji ir pusžentis dirba,dičkis su marčia eis kur papietauti.Nes dičkis irgi dirba pas mažąją iš namų,nėra jokių atostogų UK. Ir dar liko dalis kalakuto,tai dalinamės su šanūku.Liko gi šanūkas kalėdinėms atostogoms.
Dabar supratau nuo ko nugara skauda,užsidėjau aukštakulnius,vos parėjau.