Labukas
Pavydziu pavydziu Merei akiu Koks tavo regejimas buvo?
As sausi atvarau i lt,darysiu voku operacija,nes uzkrite labai.. Gal kada susikaupsiu ir regejimo atitaisymui..
Man tas pyragas visai nieko,bet pati netureciau kantrybes kept lapkriti,kad ner naujus valgyt Ir sausainiu nekepu.. Na gal kai anuke paaugs,kartu pasiterliosim,dabar tingiu
aštai galvojau kad Merri del kataraktos darosi operacija, ...kažin ar trumparegiams po jos pagerėja regejimas į toli? Jei jau nematai nuo vaikystes
QUOTE(IngridaB @ 2018 12 21, 09:02)
Jaučiu kasdien dabar kepsiu vietoje duonos sūrius sūrio vafliukus,kol atsivalgysime,visai saldūs nevilioja.
nu vilioja man bandyti tas pyragas, bet gaila, kad taip ilgai namie nebūnu,kiek jam laikoi reikia, bet gal kada pavyks ištaikyti. Bent paragauti norėčiau
QUOTE(giega @ 2018 12 21, 10:04)
Man tas pyragas visai nieko,bet pati netureciau kantrybes kept lapkriti,kad ner naujus valgyt Ir sausainiu nekepu.. Na gal kai anuke paaugs,kartu pasiterliosim,dabar tingiu
aš ir galvoju, bus anūkai ir vėl visas ratas iš naujo
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 21, 07:16)
aštai galvojau kad Merri del kataraktos darosi operacija, ...kažin ar trumparegiams po jos pagerėja regejimas į toli? Jei jau nematai nuo vaikystes
Galvojau,kad ji regejimo atstatyma dare..
QUOTE(IngridaB @ 2018 12 21, 09:02)
Jaučiu kasdien dabar kepsiu vietoje duonos sūrius sūrio vafliukus,kol atsivalgysime,visai saldūs nevilioja.
kaip šitus darai? mes irgi saldžių nelabai su mažiuke, tik vyresnioji smaližė. Bet gal išsikepčiau paragauti
QUOTE(giega @ 2018 12 21, 10:04)
Labukas
As sausi atvarau i lt,darysiu voku operacija,nes uzkrite labai.. Gal kada susikaupsiu ir regejimo atitaisymui..
aš nematau ir iš toli, ir iš arti, užtat akinius jau kolekcionuoju
Vokus aš irgi operuosiu, bet dabar plaukus tvarkausi, dar veido procedūros liko, pavasariui pasibaigsiu veido ir tada jau ateis sekančiam parvažiavimui vokų eilė
QUOTE(*Bj* @ 2018 12 21, 10:49)
kaip šitus darai? mes irgi saldžių nelabai su mažiuke, tik vyresnioji smaližė. Bet gal išsikepčiau paragauti
Vokus aš irgi operuosiu, bet dabar plaukus tvarkausi, dar veido procedūros liko, pavasariui pasibaigsiu veido ir tada jau ateis sekančiam parvažiavimui vokų eilė
Bj , o Švedijoje dirbit ar pramogauti?
O ka konkrečiai plaukams darais? Aš irgi norečiau to regejimo atstatymo, nes dabar ištisai su linzemis, manau jos nieko gero, tuo labiau, kad aš po kelismen neišsiimu ju ...
kaip mane nervina anglu paštas, jau dvi savaites tam royal stovi siuntinukas man ir nejuda
QUOTE(giega @ 2018 12 21, 11:47)
Galvojau,kad ji regejimo atstatyma dare..
ne ne, komplikuota katarakta man buvo, akiniai jau nebepadėjo.
Dar apsitraukusi ta akis, ana lyg greičiau praėjo. Dar akys bijo šviesos.
Bet kaip gražiai sninga. Atsibodo, niekuom nėra užsiimti, ką veikt. Bandau katei kaltūnus sutvarkyti, priešinasi. Kažkokias specialias šukas iš pet24 atvežė,, su žirklėm neprieinu, kaip duodasi, kad ir į rankšluostį susukta/Didelė mano katė ir sako dar augs
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 21, 11:57)
Bj , o Švedijoje dirbit ar pramogauti?
pas dukrą porai savaičių pasibūt planavau
BJ,viską dedu iš atminties.Tik reikia senovinės sunkios vaflinės su naujomis neprispaudžia jos taip nesigauna tokie trapūs vafliukai.
Vienu žodžius sutarkuoju gabalą fermentinio sūrio,2-3 kiaušiniai,sviestą,pusę pokelio, išlydau,majonezo 3-4 šaukštai,miltai kepimo mipteliai,kmynai,tešla tokia riebi minkšta turi būti.Darai du gumulus,dedi ant vaflinės,prispaudi,kepi,druskos ai tiesa,vakar dar džiovinto baziliko įbėriau.Apsivalgymas.
Vienu žodžius sutarkuoju gabalą fermentinio sūrio,2-3 kiaušiniai,sviestą,pusę pokelio, išlydau,majonezo 3-4 šaukštai,miltai kepimo mipteliai,kmynai,tešla tokia riebi minkšta turi būti.Darai du gumulus,dedi ant vaflinės,prispaudi,kepi,druskos ai tiesa,vakar dar džiovinto baziliko įbėriau.Apsivalgymas.
QUOTE(IngridaB @ 2018 12 21, 17:20)
BJ,viską dedu iš atminties.Tik reikia senovinės sunkios vaflinės su naujomis neprispaudžia jos taip nesigauna tokie trapūs vafliukai.
ačiū, turiu aš tą vaflinę, ją tik šventėm ištraukiu, panos krepšelius kepa vaflinius. Tik riebalų man čia daugoka. Tikrai šventinis dalykas
Labas rytas.
Na rieboka,riešutėlius kur saldžius kepu irgi panašiai viskas dedasi į tešlą,tik vietoje sūrio,krakmolas.Jei nebus riebūs jie bus kieti,neskanūs.
Taip įsijaučiau į grybukus,kelios minutės ir tešla gatva,pajaučiau ugnies kaitrą.Būdavo pirmi pridega,keli gaunasi kreivoki,dabar liuks einasi,papuošimas tik nervina.
Vakat Beata rodė špinatų tortą kaip iškepti,galvoju gal pabandyti?Daktariukas aną dieną sveikuoliški keksiukai,tik su trupučiu avižų miltais irgi galvoju bandyti.
Šiandien jau riekia šaltieną,liežuvį išsivirti.
Sveikos
Nu, aš į saldžius pamažinu sviesto, truputį pieno pilu, skonį gal ir gadina kažkiek
Grybukus kepdavaus pagal receptą, kur su grietine, net nežinau kur nukišus
Liežuvius užvakar išsiviriau, du didelius, nes reikėjo į kelionę, dabar sumečiau į šaldiklį, kažkada suvalgysim
O į vaflius maišai su krakmolu ar tik krakmolas?
Nu, aš į saldžius pamažinu sviesto, truputį pieno pilu, skonį gal ir gadina kažkiek
Grybukus kepdavaus pagal receptą, kur su grietine, net nežinau kur nukišus
Liežuvius užvakar išsiviriau, du didelius, nes reikėjo į kelionę, dabar sumečiau į šaldiklį, kažkada suvalgysim
O į vaflius maišai su krakmolu ar tik krakmolas?