Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Nu, ką merginos, noriu visoms palinkėti gerų švenčių, geros nuotaikos ir pasimatysim kitais metais 4u.gif
Atsakyti
Ir tau Bj gerų :)ir dovanų gerų ir t.t. smile.gif, kada šuniuką gausit?
Atsakyti
Labuks 4u.gif
Ačiū , BJ, už palinkėjimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir tau viso ko geriausio 4u.gif Sėkmės ! O kur tas yra „skrendu toliau" ? Kažkur toli išskrendi?
Aš tai kaip visad, Kalėdų nelaukiu. blush-anim-cl.gif Mane erzina tie beprotiški prekybiniai vartotojiški reikalai. Ir jei ne mažoji, tai namie būtų ramuma be išprotėjimų. Jai reik dovanų ir visokių šventimų . Turiu tradiciją kepti meduolius tik Kūčių -Kalėdų dienomis , bet galvoju, kad šiemet gal visai nekepsiu tų meduolių. rolleyes.gif Nes nelabai valgo kas juos, tai geriau kokį pyragą iškepsiu ir tiek.
Atsakyti
Aš vakar antrą partiją iškepiau meduoliukų. mirksiukas.gif Dabar vaikštau tarp dėžių.Kaupiuosi dar kartą grybukams,riešutėliams. ax.gif Šiandien jau vežiojau dovanėles. ax.gif MB irgi dviems klientams padovanojo mano kepinių maišelius,geram pažystamui maišiukas.Aš buvusiai mokytojai,kur kursus lankiau nuvežiau,nes kas savaitę vežu kiaušinius į jos parduotuvę,reiks nuvežti moterims į parduotuvę,kur praktiką atlikau.Dar į dvi įstaigas nuolatines nuvežiau,buvau išbučiuota.Rytoj reiks močiutei vienišai nuvežti.O jau paskui giminei pakuoti. ax.gif ax.gif Gminė tai plati......... mirksiukas.gif Kažkuo nensutebinsi,nupirkti irgi sunku,o prie kavos sueis tokie dalykėliai. ax.gif
BJ ačiū už linkėjimsu.Sėkmės tau kelionėje. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Visom šitom dalyboms tau Ingrida idealiai tiktų tas kaledinis pyragas su dz vaisiais ir eilinis meduolis, žymiai greičiau iškeptum, liktų tik supjaustyti ir gražiai supakuoti smile.gif

o pirkti tai kainbos nesvietiškos kas panašesnio skonio, pvz beatos 200 gr imbieriniu sausainiuku ar ne 1,8, ten gi vienu prisedimu galima juos suvalgyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 20 gruodžio 2018 - 15:47
Cha,gaila kalėdinio. ax.gif Prapjoviau vakar mažiuką,nes buvo likųsi tešla ir iškepiau dar mažiuką.Oi burnoje tirpsta.Tai įdėjau po gabaliuką artimiausiems. ax.gif Didyjį laikau saviems tik. mirksiukas.gif
Iš mamos pasiėmiau vaflinę,žinote tokia sunki senovinė rusiška,aš savąją jau seniausiai sudrožiau,o mama laike dar gautą ,supakuotą rūsyje.Iškepiau sųrius vafliukus su kmynais ir sūriu,apsivalgymas su sriuba.Sakiau dukrai atiduosiu,bet kažin,kažin? ax.gif Ir vafliai man gaunasi saldūs skanesni nei su ta naujoviška. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 20, 12:28)
Ir tau Bj gerų :)ir dovanų gerų ir t.t. smile.gif, kada šuniuką gausit?

kai sutvarkys dokumentus, gerokai po naujų

QUOTE(žollia @ 2018 12 20, 13:29)
Kažkur toli išskrendi?

netoli, į Švediją

QUOTE(IngridaB @ 2018 12 20, 16:30)

BJ ačiū už linkėjimsu.Sėkmės tau kelionėje. 4u.gif  4u.gif

oho, kokia šeimininkė, man jau sudėtinga kažką prisiversti iškepti unsure.gif

QUOTE(IngridaB @ 2018 12 20, 17:49)
Cha,gaila kalėdinio. ax.gif Prapjoviau vakar mažiuką,nes buvo likųsi tešla ir iškepiau dar mažiuką.Oi burnoje tirpsta.Tai įdėjau po gabaliuką artimiausiems. ax.gif Didyjį laikau saviems tik. mirksiukas.gif
Iš mamos pasiėmiau vaflinę,žinote tokia sunki senovinė rusiška,aš savąją jau seniausiai sudrožiau,o mama laike dar gautą ,supakuotą rūsyje.Iškepiau sųrius vafliukus su kmynais ir sūriu,apsivalgymas su sriuba.Sakiau dukrai atiduosiu,bet kažin,kažin? ax.gif Ir vafliai man gaunasi saldūs skanesni nei su ta naujoviška. mirksiukas.gif

kaž čia per stebuklas tas pyragas?
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2018 12 21, 06:01)
kaž čia per stebuklas tas pyragas?

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Oi tai gi tas kalėdinis brandintas pyragas.Įvesk į googlą.Kepiau lapkričio pradžioje,paskui brandinosi. mirksiukas.gif Vakar gavau žinutę su liaupsėmis pyrago.Šeimyna neįsivaizduoja kalėdų be jo,jau tikrai mažiausiai 7 metus kepu,jei ne 10? mirksiukas.gif Jis labai sotus nes pagrindas džiovinti vaisiai ir riešutai mirkyti brendyje. bigsmile.gif Turiu didelę keramikinę formą ir tik šitą pyragą joje kepu. ax.gif
Jaučiu kasdien dabar kepsiu vietoje duonos sūrius sūrio vafliukus,kol atsivalgysime,visai saldūs nevilioja. ax.gif
Atsakyti
http://spurgita.blog...iu-pyragas.html

kažkas tokio smile.gif
Atsakyti
Kažkada buvau kepus tą brandintą pyragą, bet negalėjau valgyti, po jo skrandis kaskart stodavo, gal per didelė džiovintų vaisių įvairovė, nžn. Ir vaikams nepatiko. Paskui kad nmest, pati kankinau.
Jau vakar skambino iš darbo, kad nėra kam dirbti ir t.t.. Šiandien dar operuotoji akis apsitraukus rūke, ana tai jau normaliai matau. Vakar tikrino kaip pavyko operacija, tai prilašinus vaistų, visą lentelę iki apačios įžiūrėjau. Gerai, nereiks vargti kaip anksčiau, visą gyvenimą į toli nemačiau.
Vakar vyras pripirko varškės saldžių sūrelių, tai neatlaikiau, suputau ore..., bliamb kaip nėra valios ir dėl tokio š... , geriau būčiau šokolado kandus gabalą.
Pati nieko nekepsiu, nes lb reikia saugoti akis ir jokių lankstymosi, aišku, namuos gaminta yra namuos, bet db ne bėda, pilnos parduotuvės visokiausio gėrio. Bet kaip įdomiai, pernai pinigų neturėjau, šiemet sveikatos, bet už tai kitais metais bus visko su kaupu biggrin.gif

BJ sėkmės tau Švedijoje 4u.gif Neužmiršk mūsų smile.gif

Atleiskit už klaidas, rašau nežiūrėdama iš atminties.
Atsakyti
man irgi tas pyragas nepatiko, na aišku kaip dovanele idet gerai, betgi kas met jo nedėsi smile.gif, o pačima valgyti tai l jau jis sunkus ...geriau eilinis meduolis mirksiukas.gif , nors dabar abejoju ir del jo kam ten kepti o paskui kankintis suvalgius bigsmile.gif
Atsakyti