Sapniuk, kaipgi čia taip
kas kaip?
nekepu kuciuku, pyragu, tortu, kalediniu nameliu. Mesa, zuvi kepu
nekepu kuciuku, pyragu, tortu, kalediniu nameliu. Mesa, zuvi kepu
Cha,o aš jau partiją meduoliukų,grybukų,duonos iškepiau.Kepti tai lengva,bet tie papuošimai................................
Nuvažiavau į Depą,tiek šiaudinių vainikų buvo,pilni konteineriai.Nei vieno. O dovanoms 4 reiktų dar.Jei ir Moki-veži nebus?Ku daryti?Ne gi reiks pačiai gaminti?O laiko visai nelieka.
Nuvažiavau į Depą,tiek šiaudinių vainikų buvo,pilni konteineriai.Nei vieno. O dovanoms 4 reiktų dar.Jei ir Moki-veži nebus?Ku daryti?Ne gi reiks pačiai gaminti?O laiko visai nelieka.
Labas rytas.
Sveikos
nekepu, neverdu...jau ir nebeišeina taip, kaip anksčiau
Prigriebsiu lašišos, šokoladų ir varysiu pas dukrą
nekepu, neverdu...jau ir nebeišeina taip, kaip anksčiau
Prigriebsiu lašišos, šokoladų ir varysiu pas dukrą
Oho Ingrida, rimtai dirbi Kaledoms, galetum Kaledu seni užvaduoti arba bent sniegūročka pasisamdyti
vakar ryte nukasiau, vakare nukasiau sniega ir jau džiaugiaus iki lovos nušliaužus, nesuprantu ko čia tokia ištižus pasidariau , apie jokius klecku kepimus net min ties nekilo
bj jau grižai i lt?
vakar ryte nukasiau, vakare nukasiau sniega ir jau džiaugiaus iki lovos nušliaužus, nesuprantu ko čia tokia ištižus pasidariau , apie jokius klecku kepimus net min ties nekilo
bj jau grižai i lt?
QUOTE(*Bj* @ 2018 12 18, 18:40)
jo, trim dienom
tai čia tipo dabar? Jua kaledas su diedukais nušvesi?
pasivede man membershopas , trecdalio prekiu neturi ka užsakiau, plius zadejo per 2 dienas atsiust o antrasavaite eina jau ir dar negavus
Labas rytas.
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 19, 08:40)
tai čia tipo dabar? Jua kaledas su diedukais nušvesi?
pasivede man membershopas , trecdalio prekiu neturi ka užsakiau, plius zadejo per 2 dienas atsiust o antrasavaite eina jau ir dar negavus
jo, dabar
va, su reikalasi lakstau ir ryt skrendu toliau
QUOTE(*Bj* @ 2018 12 19, 08:08)
tikra bite maja , o tai kaip tada dovanomis keisites?
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 19, 17:14)
tikra bite maja , o tai kaip tada dovanomis keisites?
be dovanų
Abiejų gimtadieniai išpuola šventiniu laikotarpiu, taim pinigėlių, o kalėdom bendra dovana...šuo visoms