Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

vartotojo įkelta nuotrauka
Ir Mamą ir Jubiliatę su švente.
Pabuvo pas gydytoją,gerklė.Su mb įtariame,kad paveldėjo iš tėvo anginą.Tam kol neišoperavo tas pats buvo.Dabar kas dar operuoja? mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tai čia BJ gimtadienis? Ar dukros? Vistiek sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aš vaikystėj irgi pastoviai su anginom. Ir ne bet kokiom, o pūlinėm dažniausiai. Bet džiaugiuosi, kad neišoperavo - būčiau netekus barjero virusam ax.gif Sesei išoperavo, vistiek sirgdavo gerklės uždegimais, tik tiek, kad tie bumbulai nebespausdavo ax.gif Pirmas vaistas anginai - liugolio tirpalas pirškiamas. 4u.gif Anksčiau purškiamo nebuvo, tai tept reikėdavo , biski bjauriai būdavo rolleyes.gif
Atsakyti
BJ, dukriukui 4u.gif

zolia, anksciau puliuojancios anginos net neoperuodavo. Man 14m. isoperavo, nes keliai labai skaudejo, atsisedus, apsikabinus kelius raudodavau. Isoperavo ir baiges mano vargai. Retai sergu, labai retai, tfu tris kartus.
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif
mano mažiukei šiandien aštuoniolika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2018 12 11, 17:37)
Ačiū merginos 4u.gif
mano mažiukei šiandien aštuoniolika ax.gif

Sveikinimai dukrai ir mamai su gimtadieniu!!!

As vaikystej labai sirgau,vis siule isoperuot tuos adenoidus,bet kazkaip mama pagailejo manes,juk anais laikais be jokiu narkoziu pjaudavo.. Ligas isaugau biggrin.gif
Dukra maza irgi labai sirgdavo,praktiskai sav i darzeli,dvi serga.. rgi pasiule daryt adenoidu op,bet jau su narkoze. Padarem,operacija truko 10 min. Namo isleido uz kokios valandos. Ligos iskart ir baiges biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Mane irgi ruošė anginą operuoti ir tyrimus buvo padarę,mamai teta pašnibždėjo,kad būna irgi balso stygas pažeidžia ir baigėsi operacija.O paskui išaugau. ax.gif Sapniuk,o tai kelius skaudėjo dėl anginos neišoperuotos?Kaip mano mažius vargo dėl tų kelių.Mes tai galvojome kad dėl augimo per greito?Siaubas kaip jam skaudėjo. bigsmile.gif
Žolyte,bet po tyrimo niekas nepasitvirtino? 4u.gif
Atsakyti
mamai daktaras aiskino, kad nuo anginos kelius skauda. Kai ispjove, be narkozes, baigesi mano skausmai.

Labas rytas
Atsakyti
Sveikos smile.gif

mano abiems vaikams išooperuota, dukrai operavo puliuojančia, nes jau ištisai sirgdavo po kelis menesius, tabletes, tempa aukišta, vemdavo o sunui nuo anginos ant ausu krito pradejo neprigirdet ....o po operacijos visas ligas kaip ranka nueme, pati operacija buvo sunkoka, gi tais laikais jokiu narkoziu nedave, užtat pagulde abu vienoj palatoj ir mane leido per nakti pabūt prie jų, ant rytojaus jau namo išleido, žodziu greit viskas pasimiršo, o op. kančios buvo vertos mirksiukas.gif

ai dar kartu adenoidus išlupo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 12 gruodžio 2018 - 08:34
QUOTE(IngridaB @ 2018 12 12, 07:17)
Kaip mano mažius vargo dėl tų kelių.Mes tai galvojome kad dėl augimo per greito?Siaubas kaip jam skaudėjo. bigsmile.gif
Žolyte,bet po tyrimo niekas nepasitvirtino? 4u.gif

Tai gal ir tavo sūnui dėl anginos tuos kelius skaudėjo? Matai, kaip reik ant gero daktaro pataikyt, žinančio... Visur tas žmogiškasis faktorius svarbus. Ir šiais laikais dar labiau. 4u.gif Nu angina tai didelis limfmazgis, turintis įtakos organizmui, kaip ir visi kiti limfmazgiai 4u.gif
Ingrida, darė pagal programą kaprologinį tyrimą ir rado jame kraujo dalelių. tai liepė pasidaryt kolonoskopiją. Daktaras sakė, kad mano žarnyno gleivinė labai jautri, tai to kraujo galėjo atsirast dėl tos gleivinės . Jokių anomalijų nerado 4u.gif Bet gydytojas tik žmogus. Ką man žinot, ar jis viską pamatė. ? Tiesiog lieka pasitikėt ax.gif
Atsakyti
Na mano vaikiui tai budavo angina 40 tempa, vaziuoja greitoji, po poros savaiciu- ausu uzdegimas. Temperatura, greitoji, net karta is ausu kraujas begt pradejo. Va tada labai issigandau, ryzausi operacijai.

Kojas maniskiui skaudejo, kai sausgysles nespejo temptis su jo greitu augimu. Na ir uzaugo ilgas ir kudas, na dabar kietai sportuoja, tai i zmogu panasus patapo.
Atsakyti
aha ir aš greitąją kviesdavausi, nes temp kildavo greit ir iki 40 , irdar vis skūsdavosi pilvo skausmais, tai ma vis vaidendavosi koks pulibngas apendicitas, o atvažiavus felčerė aiškindavo, kad vaikams taip visa laika buna, kai angina skauda pilvą, ale gi tu žinok eilinis žmogau mirksiukas.gif
Atsakyti
vaikytėj mane labai vargino angina, norėjo operuoti, bet nepavyko, buvau jau paaugus ir nesileidau. Paskui išaugau kažkaip ir susirgau jau gal apie trisdešimtmetį, tai božė, božė. ir širdį, ir sąnarius skaudėjo nežmoniškai, ant ausies komplikavosi, pusmetį kurčia buvau
jei būtų pasikartoję, pati būčiau varius operuotis biggrin.gif
Atsakyti