Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Žolia, sako žiauri ta procedura, gal tau su narkoze dare?

Va tas pats su mano sūnum, arba viskas ššš arba pats nežino ko nori bigsmile.gif
Atsakyti
Su narkoze mirksiukas.gif Sako, žūna smegenų l`stelės, bet be narkozės tai skausminga. Pats gyd. sakė.
Atsakyti
Ai tos sventes...As skaitau,kad dovanas tik vaikams dovanot...Na aisku galima ir sau biggrin.gif Va,pvz gavau telefa..Nu skaityk kaledine dovana,nors jau naudoju ji biggrin.gif SB nieko nepirksiu,nu nes irgi visko gali pats nusipirkt..O pirkt koki sudnieki,kad padet po eglute...Anukei tik pripirkom,bet ir tai si karta rubu,kuriuos jau gavo biggrin.gif Visu pirma nei ji supranta tu dovanu dar,visu antra-reiks pasipuost biggrin.gif O zaislu pilni kampai,jau antra deze nupirkau..

Papuosiau eglute biggrin.gif Mizernai taip..Ir lempuciu tik 1 girlianda dejau,siaip dvi visada.Ir zaisliukus neduztancius sukabinau.Ziuresim reakcija biggrin.gif GAl reiks isnest i kiemeli ir per langa grozetis biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man labiausia kaledos asocijuojasi su kialedu seniu, kažkoks baimingas laukimas tiek man tiek vaikams budavo bigsmile.gif , dovano nori, o va senio prisibijo biggrin.gif , o dar tas laišku rašymas biggrin.gif eileraščiu seniui mokinimasis, sūnus net špurgalkę buvo pasidaręs biggrin.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 11 gruodžio 2018 - 07:51
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Neįtikčiau ir aš saviškiams.Jie jau žino kalėdoms visiems po megztuką,pusmarčiai skara,pusženčiui-snudas ir aišku visiems po kalėdinias kojines. ax.gif Sau?Mes abu ,kad viską turime,kažkokią nesamonę dovanoti???? bigsmile.gif bigsmile.gif
Žolyte,o tau būtina buo daryti?Viešpatėli mažasis vėl serga. bigsmile.gif bigsmile.gif Tik pasveiko.Ir vėl gerklė,aukšta temperatūra,šaukiu eiti pas gydytoją,pasidaryti tyrimus.Jau nenormalu taip ištisai sirgti. blink.gif blink.gif Šeštadienį vakarėlyje kur perpūtė,daug žmonių apkrėtė?Bet gi turi veikti imunitetas? blink.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Ingrida, o tavo ligoniukas ne vegetaras? Nes lyg rašei kad kažkuris iš vaiku kitokios mitybos?

mes irgi tipo dovanojames ko reikia ar norim save pasilepinti, girdejau biggrin.gif vaikai man ruošia savaitgaliui i koki spa po egle padeti nukreipimą bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 11 gruodžio 2018 - 08:19
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 11, 08:18)

Lyžuka, 11 Gru 2018 - 08:18, paraÅ�Ä—:

Lyžuka, 11 Gru 2018 - 08:18, paraÅ�Ä—:

Ingrida, o tavo ligoniukas ne vegetaras? Nes lyg rašei kad kažkuris iš vaiku kitokios mitybos?

Namie taip,pas mane valgo mėsą.Pusmartė maitina žole. rolleyes.gif unsure.gif
Vakar žiūrėjau laidą apie spanguoles,šiaip nežiūriu daktariuko,bet vakar buvo įdomu.Kokia gera uoga-spanguolė. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida, reikėjo tirtis , nes pagal programą buvo gautas atsakymas su įtarimais mirksiukas.gif
O savo sūnui patark vartot greiprutų sėklų ekstraktą - stiprina imunitetą ir gydo 4u.gif Jų yra visokiais pavadinimais - Citrosept, citromix ir t.t. Dar tegul tepasi arbatmedžio eter aliejų (atskiestą su kitu aliejuku) į šnerves , aš dar ir pagarinu jo. Galima suvilgyt grynu arbatmedžio aliejum kokią vatos diskelę ir kvėpuot arti prisikišus -labai geras vaistas, drįstu sakyt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2018 12 10, 17:11)

giega, 10 Gru 2018 - 17:11, para�ė:

giega, 10 Gru 2018 - 17:11, para�ė:

Papuosiau eglute biggrin.gif Mizernai taip..Ir lempuciu tik 1 girlianda dejau,siaip dvi visada.Ir zaisliukus neduztancius sukabinau.Ziuresim reakcija biggrin.gif GAl reiks isnest i kiemeli ir per langa grozetis biggrin.gif  biggrin.gif

Papuosiau eglute biggrin.gif Mizernai taip..Ir lempuciu tik 1 girlianda dejau,siaip dvi visada.Ir zaisliukus neduztancius sukabinau.Ziuresim reakcija biggrin.gif GAl reiks isnest i kiemeli ir per langa grozetis biggrin.gif  biggrin.gif

Paskui papasakok, ar ilgai eglutė ištempė papuošta mirksiukas.gif wub.gif Aš vakar dar ilgai ieškojau FB tokio video, neberadau. Buvo papuošta eglutė ir į tokį metalinę grotuotą dėžę įdėta, o aplink gal 5 katinai lakstė. Bet negelbėjo - keli katinai vistiek per tarpukus nukrapštė tos eglutės lemputes ir kt. biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Is pradziu lygtai bijojo tos egles. Kalbina is tolo,su zaislais paliecia.. paskui isidrasino biggrin.gif Vienas duzo,na atluzo palabinimas nuo zaisliuko biggrin.gif Viena dideli bumbula kaip kamuoliuka pamete,bet is esmes nelabai lenda biggrin.gif
Atsakyti
Tada kokiu vitaminu ar mineralu trūksta, kad taip dažnai serga, tegul pasidaro kraujo tyrimus dėl vitaminu ir aplamai ta bendra... mirksiukas.gif
Atsakyti
Bj, sveikinimai ir čia biggrin.gif, tau ir tavo vaikeliui, 18-ojo proga mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 11, 11:29)

Lyžuka, 11 Gru 2018 - 11:29, paraÅ�Ä—:

Lyžuka, 11 Gru 2018 - 11:29, paraÅ�Ä—:

Bj, sveikinimai ir čia biggrin.gif, tau ir tavo vaikeliui, 18-ojo proga  mirksiukas.gif

Bj, sveikinimai ir čia biggrin.gif, tau ir tavo vaikeliui, 18-ojo proga  mirksiukas.gif

Ačiū mirksiukas.gif
Jo, laikas bėga tekinom ax.gif
Atsakyti