Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(žollia @ 2018 12 06, 19:17)
kokį parovei? mirksiukas.gif

Xiaomi m8 , nemažas jis biggrin.gif , bet aš turėjai prieš jį pora kartų lg tai pripratus prie plytų, tas vos į delną mano tilpo, dukra užsiplesus raudono
https://www.gsmarena...one_f1-9293.php

Tik gyvai nemačiusi bijo kad ta spalva nebūtų tokia išplaukus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 06 gruodžio 2018 - 21:29
man gražu raudonas wub.gif o prie dydžio priprantama. 4u.gif Aš tai atiduodamus dukros damušinėju, ir tai nenoromis, nes pats geriausias man buvo samsung atverčiamas minimini biggrin.gif Karts nuo karto jį dar vis pakraunu rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Mes irgi su mb vaikų damušinėjame. ax.gif ax.gif Mažosios jau taip per vasarą buvau pripratųsi,vienu metu užgeso.Nebeėmė krovimo,galvojau batareika pasibaigė,niekas nebe turėjo siunčiausi iš Vokietijos sandėlių,o pasirodo ne batareikia kalta.Tai dabar stovi nauja batareika,neturiu laiko meistrams nuvežti jau du mėnesiai,mat dirba tik nuo 10 o man maltis po centrą nervuoja.Tai greičiau dičkis iš UK atsiuntė savo,arčiau skaitosi kitą telefoną. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
ai man tai geriausai buvo tokia nokia senute, iškrenta kur ant asfalto, pabyra, susirenki ir vel viskas veikia smile.gif, ilgai aš ja ir turejau ar ne kokius 4 metus...
o vaiku nera ka damušinet, nesdukros pastoviai jau pas pačia buna lipnia juosta suklijuoti biggrin.gif, o sunaus darbiniai ir jis arba pameta, ar pavagia kas jam, nu žo irgi man nelieka jau mirksiukas.gif

sveikos mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas

Pas mus buna,kad vaikai damusineja musu telefus biggrin.gif nes sudauzo,kai garantiniai pasibaige buna..

Atsakyti
TAi va,visdel to nupirko man nauja telefa biggrin.gif Iphone x. biggrin.gif Nei cia reikejo,nei kaAs delkliuka uzsisakiau,toki marmurini mirksiukas.gif

Pas mus visa diena pralijo...JAu kai darba baigiau,islindo saulyte..Bet ta saulyte pasviete tik 5 min ir vel lyt pradejo..UZ tai va kokia vaivorykste gavos biggrin.gif
https://scontent-lht...amp;oe=5C9C0456

Is vaziuojancios masinos fotkinau,tai nei lango neatsidariau...Tai nelabai ir matos visas grozis.
https://scontent-lht...amp;oe=5C97359B

Atsakyti
Labas rytas.
Matosi matoasi GIEGA.Man tai vaizdai priminė UK. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
koks gražus komplektėlis smile.gif ir vaivorykštė wub.gif

Sveikos smile.gif

O mes po snieguoto penktadiebnio turėjom vos ne dvi paras ištisi lietu o dabar +4 šilumos bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas

Pas mus tai silta ziema biggrin.gif Visa sia sav apie +10 mirksiukas.gif Gerai,as nemegstu prisikutot biggrin.gif
Reikia masina nusiplaut..O tai vaziavau pro statybas,purvais aptaskyti net langai biggrin.gif

Dovanos kaip ir supirktos visos.Anukei pripirkom sukneliu,bateliu.Jos gi gimke 26d.Bus Lenkijoj,lai buna pasipuosus biggrin.gif O ir naujiems gales apsirengt biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Giega, bet smagu pirkt mažiukams viską? Tik paskui, kažkur nuo 12 metelių, jau sunku beįtikt ax.gif
o aš po kolonoskopijos tyrimo ax.gif . AčiūDie, viskas ten gerai. Toliau sveikatintis pagal savo suopratį smile.gif Niekaip nesumąstau, ką dukrai į UK pasiųst šventėms? Niekad beveik nepataikau, nes viskam mūsų skoniai žiauriai skiriasi. Galima sakyt, net nežinau kartais, kai kokį daiktą pamatau, ar jai patiktų ax.gif iš Aliexpreso užsakiau labai gerai šukuojantį šepetį plaukams , nu neatėjo dar verysad.gif O jau reik siųst ax.gif Galvasopis...
Atsakyti