Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Labukas

Auga auga ta anuke biggrin.gif spinteles uzrakinetos,varteliai tarpdury sudeti,geliu vazonas apsuktas medziaga,kad zemiu nekapstytu..Jau reikia pamazu aparatura kelt auksciau,nes vakar atrado,kad paspaudus mygtuka,uzsidega lempute,tai tupejo visa vakara biggrin.gif Gyvena pas mus..Pries kokius 3-4 men,jau nebepamenu,atsake jiems nuomuojama buta,tai laikinai pas mus atsikrauste biggrin.gif Ir pamate,kad cia labai patogu gyvent,nes visada yra kam vaika palikt biggrin.gif TAi jei pradzioj dar kazka ieskojos,tai dabar jau laimingi gyvena biggrin.gif

Anukei Melissai 26d bus lygiai metukai mirksiukas.gif Lygiai 11men pradejo vaiksciot.Zaislu kruvos,bet zaidzia su distanciniais,kompo pele.O telefas bigsmile.gif Jei kas skambina,butinai ir jai paklausyt reikia biggrin.gif Vnz,suolaikinis vaikas biggrin.gif

NA ka,ketv..Net nezinau greit si sav eina ar letai biggrin.gif Varau i darbuka..Cia vis gazdina mus dideliais kruviais,bet prisieme daug agenturiniu vairuotoju,tai labai ir najauciam to kruvio..Na neskaitant,kad savaitgaliais dirbam...KAi kurie net abi dienas eina..Bet as tai ir to sekmad mielu noru nedirbciau biggrin.gif Visu pinigu vistiek neuzdirbsi,o pailset irgi reikia.
Atsakyti
Pažistu čia lt mergina vardu Melisa, tik žiuriu jau pas jus vardas su dviem l, turbut adaptuotas anglijai smile.gif, o marti tavo kokios tautybes?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 06, 07:02)
Pažistu čia lt mergina vardu Melisa, tik žiuriu jau pas jus vardas su dviem l, turbut adaptuotas  anglijai smile.gif, o marti tavo kokios tautybes?

Dvi s mirksiukas.gif Marti lenke,pas juos irgi toks vardas yra. ir Anglijoj yra toks vardas. Visom kalbom reiskia ta pati mirksiukas.gif
Atsakyti
Vajė, kaip smagu anūkai biggrin.gif
Nu gal ir maniškiai kada padovanos, apie vaikus net į kalbas nesileidžia ax.gif Nu, nieko, aš jiems šunį įtaisysiu rolleyes.gif
Papildyta:
Vajė, kaip smagu anūkai biggrin.gif
Nu gal ir maniškiai kada padovanos, apie vaikus net į kalbas nesileidžia ax.gif Nu, nieko, aš jiems šunį įtaisysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2018 12 06, 09:19)
Dvi s mirksiukas.gif Marti lenke,pas juos irgi toks vardas yra. ir Anglijoj yra toks vardas. Visom kalbom reiskia ta pati mirksiukas.gif

ai nenužiurejau tas raides biggrin.gif

Bj, tai šuniukas dar savo gimtuose namuose? O kaip čia jį sugebėjai rasti? Per kokius skelbimus?

Atsakyti
Oho Giega,jau kokia didelė.Kaip greitai laikas bėga. wub.gif wub.gif Mano berniukams geriausi žaislai buvo samčiai. blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 12 06, 15:52)
Oho Giega,jau kokia didelė.Kaip greitai laikas bėga. wub.gif  wub.gif Mano berniukams geriausi žaislai buvo samčiai. blink.gif  blink.gif

aha ir mano , aplamai virtuvines spinteles kraustymas biggrin.gif, pliusradio sukinejimas, turejo diėedukai toki tranzistoriu tai kai palikdavom su dieduku tai tas vardan šv ramybes biggrin.gif paaukodavo ta tranzistoriu bigsmile.gif

na va apsirupinau tel, jei dukra nenusavins bigsmile.gif , nes ir jos sudaužytas vos gyvas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 06 gruodžio 2018 - 16:02
Labas

maniskiam taip pat geriausi uzsiemimai ir zaidimai budavo virtuvej, o jei kokius miltus ispildavo, tai tylu ilgam budavo ax.gif

vasara prisiziurejau i kaimynes trimete anuke: valgo ir per motinos telefona multikus ziuri blink.gif Siuliau plancetke nupirkt jai asmeniskai, ko cia vaikutis turi mamos malones prasyt biggrin.gif
Atsakyti
Kraustytu ir maniske spinteles,jei kas leistu biggrin.gif Visos su kabliukais,tarpdury-varteliai,kad kates maisto nevalgytu biggrin.gif Bet siaip su valgymu neturim problemu-valgo viska bigsmile.gif Realiai jau ant dietos sodinsim biggrin.gif Nes pati pavalgo ir jei atsinesi maisto,iskart prisistato ir vel valgo..O valgo viska-krevetes,avokada,brokoli mirksiukas.gif
MAno draugu mergaite multikus valgydama ziuredavo,nes kitaip is vis nevalgydavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 06, 16:01)

na va apsirupinau tel, jei dukra nenusavins  bigsmile.gif , nes ir jos sudaužytas vos gyvas  biggrin.gif

kokį parovei? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 06, 16:38)
ai nenužiurejau tas raides biggrin.gif

Bj, tai šuniukas dar savo gimtuose namuose? O kaip čia jį sugebėjai rasti? Per kokius skelbimus?

per pažįstamą, ji turi LT veislyną ax.gif

QUOTE(IngridaB @ 2018 12 06, 16:52)
Oho Giega,jau kokia didelė.Kaip greitai laikas bėga. wub.gif  wub.gif Mano berniukams geriausi žaislai buvo samčiai. blink.gif  blink.gif

kd visiems vaikams virtuvė rojus biggrin.gif
Atsakyti
MB irgi nori pakeist man telefa biggrin.gif O man gaila pinigu,nes dar visai gerai veikia sitas biggrin.gif Dar kisa man tuos visus didelius,bet as noriu tokio pacio,kaip dabar turiu biggrin.gif
Atsakyti