Labukas
Auga auga ta anuke spinteles uzrakinetos,varteliai tarpdury sudeti,geliu vazonas apsuktas medziaga,kad zemiu nekapstytu..Jau reikia pamazu aparatura kelt auksciau,nes vakar atrado,kad paspaudus mygtuka,uzsidega lempute,tai tupejo visa vakara Gyvena pas mus..Pries kokius 3-4 men,jau nebepamenu,atsake jiems nuomuojama buta,tai laikinai pas mus atsikrauste Ir pamate,kad cia labai patogu gyvent,nes visada yra kam vaika palikt TAi jei pradzioj dar kazka ieskojos,tai dabar jau laimingi gyvena
Anukei Melissai 26d bus lygiai metukai Lygiai 11men pradejo vaiksciot.Zaislu kruvos,bet zaidzia su distanciniais,kompo pele.O telefas Jei kas skambina,butinai ir jai paklausyt reikia Vnz,suolaikinis vaikas
NA ka,ketv..Net nezinau greit si sav eina ar letai Varau i darbuka..Cia vis gazdina mus dideliais kruviais,bet prisieme daug agenturiniu vairuotoju,tai labai ir najauciam to kruvio..Na neskaitant,kad savaitgaliais dirbam...KAi kurie net abi dienas eina..Bet as tai ir to sekmad mielu noru nedirbciau Visu pinigu vistiek neuzdirbsi,o pailset irgi reikia.
Pažistu čia lt mergina vardu Melisa, tik žiuriu jau pas jus vardas su dviem l, turbut adaptuotas anglijai , o marti tavo kokios tautybes?
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 06, 07:02)
Pažistu čia lt mergina vardu Melisa, tik žiuriu jau pas jus vardas su dviem l, turbut adaptuotas anglijai , o marti tavo kokios tautybes?
Dvi s Marti lenke,pas juos irgi toks vardas yra. ir Anglijoj yra toks vardas. Visom kalbom reiskia ta pati
Vajė, kaip smagu anūkai
Nu gal ir maniškiai kada padovanos, apie vaikus net į kalbas nesileidžia Nu, nieko, aš jiems šunį įtaisysiu
Papildyta:
Vajė, kaip smagu anūkai
Nu gal ir maniškiai kada padovanos, apie vaikus net į kalbas nesileidžia Nu, nieko, aš jiems šunį įtaisysiu
Papildyta:
Vajė, kaip smagu anūkai
QUOTE(giega @ 2018 12 06, 09:19)
Dvi s Marti lenke,pas juos irgi toks vardas yra. ir Anglijoj yra toks vardas. Visom kalbom reiskia ta pati
ai nenužiurejau tas raides
Bj, tai šuniukas dar savo gimtuose namuose? O kaip čia jį sugebėjai rasti? Per kokius skelbimus?
Oho Giega,jau kokia didelė.Kaip greitai laikas bėga. Mano berniukams geriausi žaislai buvo samčiai.
QUOTE(IngridaB @ 2018 12 06, 15:52)
Oho Giega,jau kokia didelė.Kaip greitai laikas bėga. Mano berniukams geriausi žaislai buvo samčiai.
aha ir mano , aplamai virtuvines spinteles kraustymas , pliusradio sukinejimas, turejo diėedukai toki tranzistoriu tai kai palikdavom su dieduku tai tas vardan šv ramybes paaukodavo ta tranzistoriu
na va apsirupinau tel, jei dukra nenusavins , nes ir jos sudaužytas vos gyvas
Labas
maniskiam taip pat geriausi uzsiemimai ir zaidimai budavo virtuvej, o jei kokius miltus ispildavo, tai tylu ilgam budavo
vasara prisiziurejau i kaimynes trimete anuke: valgo ir per motinos telefona multikus ziuri Siuliau plancetke nupirkt jai asmeniskai, ko cia vaikutis turi mamos malones prasyt
maniskiam taip pat geriausi uzsiemimai ir zaidimai budavo virtuvej, o jei kokius miltus ispildavo, tai tylu ilgam budavo
vasara prisiziurejau i kaimynes trimete anuke: valgo ir per motinos telefona multikus ziuri Siuliau plancetke nupirkt jai asmeniskai, ko cia vaikutis turi mamos malones prasyt
Kraustytu ir maniske spinteles,jei kas leistu Visos su kabliukais,tarpdury-varteliai,kad kates maisto nevalgytu Bet siaip su valgymu neturim problemu-valgo viska Realiai jau ant dietos sodinsim Nes pati pavalgo ir jei atsinesi maisto,iskart prisistato ir vel valgo..O valgo viska-krevetes,avokada,brokoli
MAno draugu mergaite multikus valgydama ziuredavo,nes kitaip is vis nevalgydavo
MAno draugu mergaite multikus valgydama ziuredavo,nes kitaip is vis nevalgydavo
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 06, 16:01)
kokį parovei?
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 06, 16:38)
ai nenužiurejau tas raides
Bj, tai šuniukas dar savo gimtuose namuose? O kaip čia jį sugebėjai rasti? Per kokius skelbimus?
per pažįstamą, ji turi LT veislyną
QUOTE(IngridaB @ 2018 12 06, 16:52)
kd visiems vaikams virtuvė rojus
MB irgi nori pakeist man telefa O man gaila pinigu,nes dar visai gerai veikia sitas Dar kisa man tuos visus didelius,bet as noriu tokio pacio,kaip dabar turiu