Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(*Bj* @ 2018 12 05, 10:55)
turiu šitus, kaip ir klasika, bet stovi pas mane, neprilipo ax.gif
Tikrą mirksiukas.gif

BJ, o kas prižiūri šunį, kai drbii pas bobutes?
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 12 05, 16:29)
BJ, o kas prižiūri šunį, kai drbii pas bobutes?

kol gyva anoji buvo, mažiukė namie buvo ir prižiūrėjo, dabar jei mažiukė išvažiuos, bandysim derintis su vyresniąja pakaitom. Dar neparvešta, veislynas Baltarusijoje, tai formalumai užtruks, tik ko gero apie sausio vidurį ax.gif
Atsakyti
Bj,o koki suni pirkot?
Dukra irgi isigijo suni,haski. Jau toks nenuorama,nei sekundai ramiai nepabuna biggrin.gif
Atsakyti
haskiui reik daug fizines veiklos, dresuros, kad nereiketu raudot del surytu batu ar stalo koju. biggrin.gif Sunio neturiu, bet man kazkuris katinas kompo kabeli perkando blink.gif

Labas, damos
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2018 12 05, 18:00)
Bj,o koki suni pirkot?
Dukra irgi isigijo suni,haski. Jau toks nenuorama,nei sekundai ramiai nepabuna biggrin.gif

Ši Cu
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2018 12 05, 15:31)

Juodai balta? Draugai toki turi,jau senukas,jau 13m..

Haskiam tai jo,reik daug lakstymo. Ir nagali lauke nuo pavadelio paleist,nes begs ir nubegs.. Bet namie klauso kazkiek.. I miegama neina,guli tarpdury,bet i pati kambari neina.. ant sofu nelipa.. gal issiaukles biggrin.gif Jaunas dar,tik 5 men
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2018 12 05, 18:42)

bus juoda
Atsakyti
Aš tai pasidovanosiu pačią geriausią dovaną - regėjimą. Dar iki antradienio parašinėsiu, paskui dingsiu iš eterio kuriam laikui, nes sako, negalima bus į kompą žiūrėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2018 12 05, 18:42)

Haskiam tai jo,reik daug lakstymo. Ir nagali lauke nuo pavadelio paleist,nes begs ir nubegs.. Bet namie klauso kazkiek.. I miegama neina,guli tarpdury,bet i pati kambari neina.. ant sofu nelipa.. gal issiaukles biggrin.gif Jaunas dar,tik 5 men

tai dar vaikiukas, o jau tiek draudimu biggrin.gif

As katinams gal neleisciau lovoj miegot ax.gif gal? bet manes jie dar to neklause. Ar leisiu ar ne vis tiek ryte prabundam dviese ar trise. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2018 12 05, 16:36)
Aš tai pasidovanosiu pačią geriausią dovaną - regėjimą. Dar iki antradienio parašinėsiu, paskui dingsiu iš eterio kuriam laikui, nes sako, negalima bus į kompą žiūrėti smile.gif

Wow,cia viena is mano svajoniu bigsmile.gif Kada nors ir as pasidarysiu,tik labai bijau.. Bijau,kad jei kas nepavyks,negalesiu linziu nesiot...

Mano katinas irgi neklausia kur jam galima/negalima miegot biggrin.gif Bet pas mys lovoj nelabai megsta..Nebent slepiasi nuo anukes biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Buvusioji,užbėk.
Giega,anūkė jau didelė? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2018 12 05, 17:31)

pažiurejau internete, nu gražus, speju ir kaina graži smile.gif

Sveikos smile.gif

Aha Giega kaip anūke uaga? Kiek jai dabar ? Kuom vardu smile.gif, Visai ir pamiršus buvau kad jau judu seneliai mirksiukas.gif
Atsakyti