Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Labukas

QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 04, 06:07)

Giega, o tai sekmadieniais irgi dirbi?

Sveikos  smile.gif

DAbar tai,dirbu ir sekmadieniais.Iki nauju metu biggrin.gif Anksti baigiu darba sekmad,jau 13h namie bunu,bet vistiek,turi anksti keltis,eit,vaziuot..Po darbo jau tingis kazka daryt biggrin.gif Varau ir siandien..
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Giega- 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Giega, šiuo metu laiku tavo darbas tiesiogiai biggrin.gif susijes su kaledu senelio pareigomis bigsmile.gif

Sveikos smile.gif
Atsakyti
Labukas

Na beveik tikrai taip biggrin.gif Tikrai koks geras trecdalis yra dovanos biggrin.gif Pati irgi siunciuosi.Vakar tiesiai darbe pasiemiau dormeo ciuzinuka,kur ant virsaus dedas-jau padovanota dovana vaikams biggrin.gif .Ryt poryt turetu kvepalai ateit-man,sesei ir dukrai dovanos biggrin.gif Liko krikstadukra,visiskai nesugalvoju,ka jai padovanot...10m mergaite,auga su gerokai vyresnem sesem,tai visko turi,iskaitant dazus,lakus,papuosalus ir tt.Su zaislais nebezaidzia,kompus,telefus dovanot-biski man per prabangu biggrin.gif Knygu neskaito nei lietuviskai,nei angliskai,tik ka mokykloj reikia...
Atsakyti
Aš irgi mastau jau nupirkti kvepalus kam juos dovanosiu smile.gif,o sau galvoju tel pasidovanoti biggrin.gif, ale neišsirenku tik bigsmile.gif
Atsakyti
iphonas geriausias biggrin.gif
Mb ikalbineja pasikeist man telefa,bet kad dar veikia gerai.. O pirkt kad pirkt.. pas mane 6 iphone.. mb jau 10 turi biggrin.gif karta sugalvojo samsunga nusipirkt,per metus taip ir nepriprato prie jo.. Parduot dabar reikia biggrin.gif
Atsakyti
man tik samsungas, iphone ne man, pabandžiau ir stovi, priedo dar kažką užbokavau, net dabar įeiti neina. Dukra sako ir paseno bestovėdamas, paskutinius du samsungus turiu, bet patenkinta. Dabar naudojuosi S3, atgyvena, bet gerai veikia, tai neperku naujo, nors žiauriai reiktų. Bet šunį nusipirkau, užteko biggrin.gif
Kvepalus jau gavau, tai rami, daugiau nepirksiu artimiausiu laiku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bj*: 05 gruodžio 2018 - 10:09
QUOTE(*Bj* @ 2018 12 05, 10:08)
Bet šunį nusipirkau, užteko biggrin.gif
Kvepalus jau gavau, tai rami, daugiau nepirksiu artimiausiu laiku ax.gif

čia tikra šuni? biggrin.gif

aš turbut šituos pirksiu:
https://www.1a.lt/kv...dt_travel_spray

nes žinau kadtokius aštrius megsta mirksiukas.gif
iphone ne man, nes man pastoviai viskas iš ranku krenta biggrin.gif, o sunus jau trecia 10 obuoli turi pirmas paskendo, tiksliau neatlaike testo po vandeniu biggrin.gif, antra sudauže, bet ta kompensavo kelioniu draudimas, tai gavo toki pat nauja...va ir pasiteisinio tas draudimas ...o samsungai man kaž-kaip pastaruoju metu neadekvaciai subranginti, dairaus arba huavei kažkuri arba xiaomi m8
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 05, 11:52)
čia tikra šuni? biggrin.gif

aš turbut šituos pirksiu:
https://www.1a.lt/kv...dt_travel_spray

nes žinau kadtokius aštrius megsta  mirksiukas.gif
iphone ne man, nes man pastoviai viskas iš ranku krenta biggrin.gif, o sunus jau trecia 10 obuoli turi pirmas paskendo, tiksliau neatlaike testo po vandeniu biggrin.gif, antra sudauže, bet ta kompensavo kelioniu draudimas, tai gavo toki pat nauja...va ir pasiteisinio tas draudimas ...o samsungai man kaž-kaip pastaruoju metu neadekvaciai subranginti, dairaus arba huavei kažkuri arba xiaomi m8

turiu šitus, kaip ir klasika, bet stovi pas mane, neprilipo ax.gif
Tikrą mirksiukas.gif
Aš tik samsungo noriu, bet reikia pataupyti, man nebūtina naujas modelis su pribinbasais, vistiek nesinaudoju, žiūrinėju ne tokius naujus modeliu, bet vistiek be 300 eu nenupirksi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bj*: 05 gruodžio 2018 - 10:55
QUOTE(*Bj* @ 2018 12 05, 10:55)
turiu šitus, kaip ir klasika, bet stovi pas mane, neprilipo ax.gif
Tikrą mirksiukas.gif
Aš tik samsungo noriu, bet reikia pataupyti, man nebųtina naujas modelis su pribinbasais, vistiek nesinaudoju, žiūrinėju ne tokius naujus modeliu, bet vistiek be 300 eu nenupirksi unsure.gif

ir ne mano jie skonio mirksiukas.gif

aš irgi i 300 tikiuosi tilpt, tiksliau net ir i mažiau, vistiek po 1,5-2 m noresis keisti kad ir nesudaužius būsiu smile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Dukrai ką tik pirkom Huawei p20 lite. Patarė telefų taisytojai ax.gif Turėtame S6 Edge kažkas užsilenkė, tai nunešus taisyt, net nebepatarė jo reanimuot. Tipo 2 metams tarnavimui gaminti biggrin.gif Tai va , nupirkom ką patarė specai. O kiek tarnaus - pamatysim. S3 tikrai geri - dar ir dabar naudoju . Pas mus saulutė išlindo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 12 05, 14:06)
Laba 4u.gif 
Dukrai  ką tik pirkom Huawei p20 lite. Patarė telefų taisytojai  ax.gif  Turėtame S6 Edge kažkas užsilenkė, tai nunešus taisyt, net nebepatarė jo reanimuot. Tipo  2 metams tarnavimui gaminti  biggrin.gif  Tai va , nupirkom ką patarė specai. O kiek tarnaus - pamatysim. S3 tikrai geri - dar ir dabar naudoju . Pas mus saulutė išlindo  wub.gif

kažkur skaičiau, kad šitie p20 patys geriausi fotografai smile.gif
Atsakyti