Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Laba 4u.gif
BJ, bliūzelė fain wub.gif O suknia savoms vestuvėms? mirksiukas.gif
Aš tai pas kiniečius visokių šūdniekių užsisakiau biggrin.gif Net nėr į ką žiūrėt, bet lyg ir reikalinga viskas rolleyes.gif
Gal reiktų bandyt vainiką pasidaryt adventinį? Nors aš jų nemėgėja šiaip jau, bet kai prasideda tie masiniai reklamavimai, tai pasijungia ir mano vibracijos tam šauksmui. ax.gif
Šiltnamy dar yra žalių krapų - to nėr pas mane buvę lapkričio pabaigoj blink.gif Bet šiąnakt jau turbūt nušals.
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Ilgokai nebuvau,bet nelabai yra ką bepasakot.Sedim su diedu per savaitę namie dviese,niekaip neįprantu unsure.gif .Sūnus jau 3 men kaip tarnyboj.Pirmą mėn maniau nuprotesiu(neperdedu),taip nervai pavažiavo.Jis pas mane ramus,nepratęs prie šūkaliojimų,komandų.Nesinori daug plėstis,bet kiek isgirdau,uzteko.Kalbet ramiai negalejau,tik verkdama.Kaip su tevu sakom jis tarnauja ir mes kartu tuos ,9 men.atitarnausim.Drausme geležine,o didžiausia bausmė tiems vaikinukams jei savaitgaliui uz kazkokį nusižengimą arba pvz rašo testą ir neišlaiko,neišleidžia namo.
Pirmą mėn.atbuvęs bėgo visi ilgos distancijos krosą,rodos 12 km..Rytojaus dieną jaucia,kad skauda kelienį,pas seselę neina nes jei kas rimto gauna +o su juo neišleidzia namo,o namo tai nori.Uz poros dienų mato,kad nieko gero,nuejo ir ką gi,trauma...Zodziu,to pirmo men nenoriu prisimnt.Dabar dar ašaros kaupias.
O siaip laikaus.Kazkas su alkūne pasidare.Mazesnio pilno puodo kaip su bulvem ar sriuba neislaikau,turiu laikyt abiem rankom,nes pakerta,skauda.Musėt sanarys duida žinot.
Tai tiek šiam kartui.
Bj,mačiau Gucci kvepalus ziurinejai,turejau juos kazkada,visai neblogi ir laikėsi gerai.
Susivėlinau apkarpyt rozes peržydėjusias.Taip ir paliksiu iki pavasario.Ai bus kaip bus.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Vaje Burbuline, gal tu labai jautriai aplamai reaguoji ?

Sveikos :0

maniškis išvengė šitų džiaugsmu, vasara 26 stuktelėjo mirksiukas.gif

Rožes pakirpau, bet niekuom neužpyliau, aišku galima tai dabar padaryt, kad ir iš šiltnamio žemėmis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 28 lapkričio 2018 - 07:49
Tai gal anksti dar dengti rožes?Ar jau baisūs šitie šalčiai?
Man tai baisu dabar dėl pusženčio,armijai,berniukai irgi praslinko nepastebėti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 11 27, 20:48)
Laba  4u.gif 
BJ, bliūzelė  fain  wub.gif  O suknia savoms vestuvėms?  mirksiukas.gif 

Gal reiktų  bandyt vainiką pasidaryt adventinį?  Nors aš jų nemėgėja šiaip jau, bet kai prasideda  tie masiniai reklamavimai, tai  pasijungia ir mano  vibracijos tam šauksmui.  ax.gif

nu, ne, gal vaikų, bet galvoju iki kitos vasaros kaži ar prireiks, o kai reiks ir mada bus ne ta biggrin.gif

QUOTE(burbuline @ 2018 11 27, 21:11)
Bj,mačiau Gucci kvepalus ziurinejai,turejau juos kazkada,visai neblogi ir laikėsi gerai.
Susivėlinau apkarpyt rozes peržydėjusias.Taip ir paliksiu iki pavasario.Ai bus kaip bus.

Sveika, pražuvėla. laiku pasakei, akcija jau nuplaukė. Sausį būsiu LT, nu gal pasimatom kada, juk iš tokio mažo kaimuko, dvi tik gatvės pagrindinės, o nesusitinkam biggrin.gif

QUOTE(IngridaB @ 2018 11 28, 09:12)
Man tai baisu dabar dėl pusženčio,armijai,berniukai irgi praslinko nepastebėti. ax.gif

maniškis jau atšventė 30- tį, gal tokių jau neima rolleyes.gif
Atsakyti
ir kurios čia kauno gatves laikomos pagrindinėmis? smile.gif
Atsakyti
Aš tai ištikima chanel, dukra jau juokias iš manes: išleistų kokį šš vistiek man tiktų biggrin.gif dabar nr.1 gabriele, nu bet rimtai atitinka mano skoni, dar svajonese nusipirkti tokius:

https://www.origines...-sac-7-5-ml.htm

aplamai va tokios talpos man patys tie visus kvapus ju turiu juose biggrin.gif
https://pigu.lt/lt/k...3x20?id=4508126
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 28 lapkričio 2018 - 11:39
Labas

as kaip tik norejau, kad sunus istotu i KA, kai neistojo, norejau kad eitu i kariuomene, tiesa pasakius net dabar ji palydeciau tarnaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 11 28, 11:50)
ir kurios čia kauno gatves laikomos pagrindinėmis? smile.gif

Marių ir Ateities pl. biggrin.gif
Turiu šitus abejus, Chance gal jau penkis metus vasarai, o mademoiselle retrsykiais tik, nors antrus jau nusipirkau, bet ant kitų man jie labiau kvepia ax.gif Chance jau trečius po 100 ml varau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2018 11 28, 14:00)
Marių ir Ateities pl.  biggrin.gif
Turiu šitus abejus, Chance gal jau penkis metus vasarai, o mademoiselle retrsykiais tik, nors antrus jau nusipirkau, bet ant kitų man jie labiau kvepia ax.gif Chance jau trečius po 100 ml varau biggrin.gif

keista, kad jau savanorius nukarūnavot biggrin.gif

va čia tai draugė bigsmile.gif , man iš chaneliu tik šitie nepasiteisino smile.gif vieną buteliuką šiaip ne taip sunaudojau ir jau padėjau ant jų kryžiuką

https://www.douglas....3001014254.html
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 11 28, 15:19)
keista, kad jau savanorius nukarūnavot biggrin.gif

va čia tai draugė  bigsmile.gif , man iš chaneliu tik šitie nepasiteisino smile.gif vieną buteliuką šiaip ne taip sunaudojau ir jau padėjau ant jų kryžiuką

https://www.douglas....3001014254.html

akurat, kažkaip vis seną vietą paminiu, o dabartinį savanorių kaimą pamirštu biggrin.gif
Aš ir apie juos galvojau, bet ir pardavimuose jie nepopuliarūs kažkaip ax.gif
Atsakyti