Laba
BJ, bliūzelė fain O suknia savoms vestuvėms?
Aš tai pas kiniečius visokių šūdniekių užsisakiau Net nėr į ką žiūrėt, bet lyg ir reikalinga viskas
Gal reiktų bandyt vainiką pasidaryt adventinį? Nors aš jų nemėgėja šiaip jau, bet kai prasideda tie masiniai reklamavimai, tai pasijungia ir mano vibracijos tam šauksmui.
Šiltnamy dar yra žalių krapų - to nėr pas mane buvę lapkričio pabaigoj Bet šiąnakt jau turbūt nušals.
Labas visoms
Ilgokai nebuvau,bet nelabai yra ką bepasakot.Sedim su diedu per savaitę namie dviese,niekaip neįprantu .Sūnus jau 3 men kaip tarnyboj.Pirmą mėn maniau nuprotesiu(neperdedu),taip nervai pavažiavo.Jis pas mane ramus,nepratęs prie šūkaliojimų,komandų.Nesinori daug plėstis,bet kiek isgirdau,uzteko.Kalbet ramiai negalejau,tik verkdama.Kaip su tevu sakom jis tarnauja ir mes kartu tuos ,9 men.atitarnausim.Drausme geležine,o didžiausia bausmė tiems vaikinukams jei savaitgaliui uz kazkokį nusižengimą arba pvz rašo testą ir neišlaiko,neišleidžia namo.
Pirmą mėn.atbuvęs bėgo visi ilgos distancijos krosą,rodos 12 km..Rytojaus dieną jaucia,kad skauda kelienį,pas seselę neina nes jei kas rimto gauna +o su juo neišleidzia namo,o namo tai nori.Uz poros dienų mato,kad nieko gero,nuejo ir ką gi,trauma...Zodziu,to pirmo men nenoriu prisimnt.Dabar dar ašaros kaupias.
O siaip laikaus.Kazkas su alkūne pasidare.Mazesnio pilno puodo kaip su bulvem ar sriuba neislaikau,turiu laikyt abiem rankom,nes pakerta,skauda.Musėt sanarys duida žinot.
Tai tiek šiam kartui.
Bj,mačiau Gucci kvepalus ziurinejai,turejau juos kazkada,visai neblogi ir laikėsi gerai.
Susivėlinau apkarpyt rozes peržydėjusias.Taip ir paliksiu iki pavasario.Ai bus kaip bus.
Ilgokai nebuvau,bet nelabai yra ką bepasakot.Sedim su diedu per savaitę namie dviese,niekaip neįprantu .Sūnus jau 3 men kaip tarnyboj.Pirmą mėn maniau nuprotesiu(neperdedu),taip nervai pavažiavo.Jis pas mane ramus,nepratęs prie šūkaliojimų,komandų.Nesinori daug plėstis,bet kiek isgirdau,uzteko.Kalbet ramiai negalejau,tik verkdama.Kaip su tevu sakom jis tarnauja ir mes kartu tuos ,9 men.atitarnausim.Drausme geležine,o didžiausia bausmė tiems vaikinukams jei savaitgaliui uz kazkokį nusižengimą arba pvz rašo testą ir neišlaiko,neišleidžia namo.
Pirmą mėn.atbuvęs bėgo visi ilgos distancijos krosą,rodos 12 km..Rytojaus dieną jaucia,kad skauda kelienį,pas seselę neina nes jei kas rimto gauna +o su juo neišleidzia namo,o namo tai nori.Uz poros dienų mato,kad nieko gero,nuejo ir ką gi,trauma...Zodziu,to pirmo men nenoriu prisimnt.Dabar dar ašaros kaupias.
O siaip laikaus.Kazkas su alkūne pasidare.Mazesnio pilno puodo kaip su bulvem ar sriuba neislaikau,turiu laikyt abiem rankom,nes pakerta,skauda.Musėt sanarys duida žinot.
Tai tiek šiam kartui.
Bj,mačiau Gucci kvepalus ziurinejai,turejau juos kazkada,visai neblogi ir laikėsi gerai.
Susivėlinau apkarpyt rozes peržydėjusias.Taip ir paliksiu iki pavasario.Ai bus kaip bus.
Labas rytas.
Vaje Burbuline, gal tu labai jautriai aplamai reaguoji ?
Sveikos :0
maniškis išvengė šitų džiaugsmu, vasara 26 stuktelėjo
Rožes pakirpau, bet niekuom neužpyliau, aišku galima tai dabar padaryt, kad ir iš šiltnamio žemėmis
Sveikos :0
maniškis išvengė šitų džiaugsmu, vasara 26 stuktelėjo
Rožes pakirpau, bet niekuom neužpyliau, aišku galima tai dabar padaryt, kad ir iš šiltnamio žemėmis
Tai gal anksti dar dengti rožes?Ar jau baisūs šitie šalčiai?
Man tai baisu dabar dėl pusženčio,armijai,berniukai irgi praslinko nepastebėti.
QUOTE(žollia @ 2018 11 27, 20:48)
Laba
Gal reiktų bandyt vainiką pasidaryt adventinį? Nors aš jų nemėgėja šiaip jau, bet kai prasideda tie masiniai reklamavimai, tai pasijungia ir mano vibracijos tam šauksmui.
nu, ne, gal vaikų, bet galvoju iki kitos vasaros kaži ar prireiks, o kai reiks ir mada bus ne ta
QUOTE(burbuline @ 2018 11 27, 21:11)
Sveika, pražuvėla. laiku pasakei, akcija jau nuplaukė. Sausį būsiu LT, nu gal pasimatom kada, juk iš tokio mažo kaimuko, dvi tik gatvės pagrindinės, o nesusitinkam
QUOTE(IngridaB @ 2018 11 28, 09:12)
maniškis jau atšventė 30- tį, gal tokių jau neima
ir kurios čia kauno gatves laikomos pagrindinėmis?
Aš tai ištikima chanel, dukra jau juokias iš manes: išleistų kokį šš vistiek man tiktų dabar nr.1 gabriele, nu bet rimtai atitinka mano skoni, dar svajonese nusipirkti tokius:
https://www.origines...-sac-7-5-ml.htm
aplamai va tokios talpos man patys tie visus kvapus ju turiu juose
https://pigu.lt/lt/k...3x20?id=4508126
https://www.origines...-sac-7-5-ml.htm
aplamai va tokios talpos man patys tie visus kvapus ju turiu juose
https://pigu.lt/lt/k...3x20?id=4508126
Labas
as kaip tik norejau, kad sunus istotu i KA, kai neistojo, norejau kad eitu i kariuomene, tiesa pasakius net dabar ji palydeciau tarnaut
as kaip tik norejau, kad sunus istotu i KA, kai neistojo, norejau kad eitu i kariuomene, tiesa pasakius net dabar ji palydeciau tarnaut
QUOTE(Lyžuka @ 2018 11 28, 11:50)
ir kurios čia kauno gatves laikomos pagrindinėmis?
Marių ir Ateities pl.
Turiu šitus abejus, Chance gal jau penkis metus vasarai, o mademoiselle retrsykiais tik, nors antrus jau nusipirkau, bet ant kitų man jie labiau kvepia Chance jau trečius po 100 ml varau
QUOTE(*Bj* @ 2018 11 28, 14:00)
Marių ir Ateities pl.
Turiu šitus abejus, Chance gal jau penkis metus vasarai, o mademoiselle retrsykiais tik, nors antrus jau nusipirkau, bet ant kitų man jie labiau kvepia Chance jau trečius po 100 ml varau
keista, kad jau savanorius nukarūnavot
va čia tai draugė , man iš chaneliu tik šitie nepasiteisino vieną buteliuką šiaip ne taip sunaudojau ir jau padėjau ant jų kryžiuką
https://www.douglas....3001014254.html
QUOTE(Lyžuka @ 2018 11 28, 15:19)
keista, kad jau savanorius nukarūnavot
va čia tai draugė , man iš chaneliu tik šitie nepasiteisino vieną buteliuką šiaip ne taip sunaudojau ir jau padėjau ant jų kryžiuką
akurat, kažkaip vis seną vietą paminiu, o dabartinį savanorių kaimą pamirštu
Aš ir apie juos galvojau, bet ir pardavimuose jie nepopuliarūs kažkaip