Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

berteskia

junkis, vis žiūriu paskaitinėji tu mus smile.gif

ir Burbuline kur tais dingo? verysad.gif ir šiaip seniau čia lyg daugiau kas užsukdavo unsure.gif

Merri, Ate, Para jau irgi aplenkia šitą gryčia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 21 lapkričio 2018 - 09:26
Labukas

Kazkur uzsikasus biggrin.gif Darbu daugeja,praso bent 1savaitgalio diena dirbt.. O dar namus apsimetyt.. O dar anuke tik uzmato kompa,iskart prisistato knopkiu paspaudinet biggrin.gif Uztai kompai jau padeti,telefus skaitom biggrin.gif Ir ten oerskaityt speji,o parasyt jau nelabai biggrin.gif

O jums veikua tie papildai? Kazkur skaicius,kad cia tik saviapgaule.. Na bet ir as retkatciais nusiperku kokiu,tik va isgert tai pamirstu biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai neaplenkiu, paskaitinėju. Nlb ką turiu rašyti. Bliamb, anksti temsta, bus kaip bus, tik šeštadienį geriausiu atveju jurginą trauksiu iš lauko. Tik šią savaitę žiedai nurudo, taip ilgao žydėjo.
Man irgi patinka laida Klauskite daktaro, žiūriu su malonumu. Dar yra lb neblogas žurnalas Sveikata, visada perskaitau.
Dėl papildų, tai geriu švediškus vitaminus moterims, kai baigsiu, pradėsiu amerikoniškus multivitaminus. Padeda ar ne, kas juos žino, blogiau tai tikrai nėra.
Ai dar atradau dėl miego Melisan rusiškus migdomuosius, nereikia daužytis kol užmiegi. Laukiu kada pasirodys baltarusė, jais prekiauja stoties turguje.
Atsakyti
nesupratau g.gif Tuoj pietai, o dar negavom net pusryčių doh.gif
Atsakyti
gaspadine gal miske sakas, konkorezius renka ir laukine fauna gasdina.

Labas
Atsakyti
Labas, mergaitės.
matau kavos negavus BJ nerimauja, pati tingi biggrin.gif pasidaryt. Atnešu visoms pietų. Gal nelaikysit dingusia.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 22 lapkričio 2018 - 13:12
QUOTE(sapniukass @ 2018 11 22, 14:05)
gaspadine gal miske sakas, konkorezius renka ir laukine fauna gasdina.

Labas

jau išsigandau, kad išpardavimuose sėdi karsta.gif

QUOTE(ate42 @ 2018 11 22, 14:09)
Labas, mergaitės.
matau kavos negavus BJ nerimauja, pati tingi biggrin.gif pasidaryt. Atnešu visoms pietų. Gal nelaikysit dingusia.

Nu, kas man beliko irnesakyk.gif, pavalgyti ir pamiegoti biggrin.gif
Atsakyti
Neleido supermama ryte įeiti. ax.gif
Atsakyti
tai kuo ten supermamkoms nusidejai? biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Mane pastoviai ismeta,reikia is naujo registruotis i sm,jei per kompa einu.. Vis ta nauja versija bruka,o man ji nelimpa..

As net nueko neziuriu.. is tikro nesugalvoju ko noriu,ko reikia.. Nieko biggrin.gif Batu nesenai pirkau,pora sukniu irgi.. striukes kaip ir reiktu,bet tos kurios noriu,nenukainuoja biggrin.gif Uz tai mb apsipirko,jam amziais visko reikia biggrin.gif
Atsakyti
aš neišsilaikiau, guodžiuosi, kad nedaugm, bet gavau dešimt eu nuokaidą kvepalams, bet nieko neišsirenku, brangoka ta parduotuvė ax.gif Dabar nervinuosi, pirkau pagal išmatavimus, bet kažkap gavosi, kad didesnės išmieros reik nei visada, o šiaip pas vokiečius aplamai padidinta man viena išmiera, kaži ar negausiu gerokai per didelių blink.gif
Papildyta:
https://www.sheego.d...600000010022000
https://www.sheego.d...500000289022000
https://www.sheego.d...m...39&size=021
Atsakyti
Labas rytas.
BJ suknelė mano skonio.
Aš sau neįtinku su internetiniais rūbais.Suknelė viena padėta,jau pusmetis nei karto neužsivilkta.Paltą šiemet mažoji įsiūlė pirkti,internete spalva vienokia,parsisiunčiau vėl kita,išėjau į lauką iš viso laužia spalvą dar kitaip. blink.gif blink.gif
Atsakyti