Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Kaimyno katė irgi laukuose daugiausia tupinėja-medžioja ax.gif
Tas vėjas tap išgairina šilumą, namą reiktų šiltint iš naujo jau. Pakurai nusipirkau tokių baltų, žibalu smirdančių tablečių, gan gerai veikia 48 vnt/ 1 euras . Kitą kartą pirksiu rudas, gal kuo kitu bus impregnuotos ir nebus to žibalo kvapo.
Giegai dabar gerai, šildosi prieš saulutę ir šildymo si rūpesčiai nekankina biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 11 12, 18:47)
Kaimyno katė irgi laukuose daugiausia tupinėja-medžioja ax.gif
Tas vėjas tap išgairina šilumą, namą reiktų šiltint iš naujo jau. Pakurai nusipirkau tokių baltų, žibalu smirdančių tablečių, gan gerai veikia 48 vnt/ 1 euras .  Kitą kartą pirksiu rudas, gal kuo kitu bus impregnuotos ir nebus  to žibalo kvapo.
Giegai dabar gerai, šildosi prieš saulutę ir šildymo si rūpesčiai nekankina biggrin.gif

Esu tu ar ne tų smile.gif pirkusi tablečių, bet pas mane tai buvo nerealus prasmirdusios žuvies dvokas, nors dege jos labai gerai, dabar ką esu bandžius tai labiausia pasiteisino tokei ala idegtukai, ilgai dega ir toks kaip fakelas iš kart:)
https://www.senukai....era-24-vnt/5g02

tik greit tas įdegimo šonas nusibružina, galetu abu padengti siera, ale vis gi taupo seniai smile.gif

Sveikos 4u.gif

atšilo, oras kaip pavasarį bigsmile.gif
Atsakyti
Irgi variantas tie degtukai ilgi.Aš kažkaip tik šiemet susigalvojau kažką kitą pabandyt prakurai, tai dar mažai kas išbandyta. Kaip matau, įvairovė didelė. Kartais dar skystį naudodavom, bet labai subrango, o ir kažkos silpnas pradėjo būt.
Ar esat kuri pirkusi Living eterinių aliejų?
Atsakyti
tokiu alieju nepirkus, o mano nuorodj ne ilgi degtukai o tokie imirkyto kartono gabaliukai , nors šiaip man geriausia isikuria tai su kartonu nuo dėžių bigsmile.gif
Atsakyti
gal kuri draugaujat su vaistažolėmis? Ta prasme domites, galit konsultuoti ir t. o gal net pardavinejat?

aš nusipirkau malkoms krepšį, tai pačioms malkoms man ne itin nes jis pats gana sunkus yra, nors su juo nešti patogu, tik ne moteriškei, o va prakuroms susideti idealu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 14 lapkričio 2018 - 10:47
Fainas krepšys wub.gif Aš tai skalas į popierinę dėžutę nuo batų susikraunu. O diedas kartais ima ir sudegina, kaip popieriaus šaltinį biggrin.gif Tada parsitempiu iš kokios pardės kitą tongue.gif
Aš naudoju vaistažoles, bet info ieškau internete. Jei randu tokių žolelių, kokių reikia konkrečiam reikalui gydyt - pasirenku ir pasidžiovinu.
Prisikepiau vaflių, bijau apsiryt rolleyes.gif Prasideda kepinėjimai, kai už lango darganos, vėjai. Tada man kažkoks poreikis kepiniams atsiranda, o nuo to svoris keičiasi ne
į lieknąją pusę rolleyes.gif
Atsakyti
Ai čia amžina problema valgymas + rūbai, aš tai dabar stengiuosi neapsiryt, nes lapkričio gale renginys nusimato ir tam reikalui pora sukniu jau kabo spintoje bigsmile.gif , o dar savaitgali batelius nuspirkau ant aukšto gal net per daug kulno biggrin.gif, tai bijau kad neatlaikys nei kulnai nei siulės biggrin.gif

bet vistiek atsispausdinau darbe pyrago su rikota receptą biggrin.gif

prisiskaičiau, kad guobos žievė gerai nuo skrandžio problemu bet nerandu kur ja pirkti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 14 lapkričio 2018 - 14:26
Apie guobos žievę nesu radus dėl skrandžio, bet pati gėriau gysločio, varnalėšos šaknų, degimo šaknies(sidabražolės) arbatas. Šiemet prisirinkau vien gysločio sėklynų, nes vaistinėj tai viso augalo žolė patduodama. Prisėjau tų gysločio sėklų , tai kai sužels jie man biggrin.gif Nes mažokai savo teritorijoj teradau, tai reik gi pasisėt. biggrin.gif
Pyrago receptą prašom įnešt čia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 14 lapkričio 2018 - 14:58
QUOTE(žollia @ 2018 11 14, 14:57)
Apie guobos žievę nesu radus dėl skrandžio, bet pati gėriau gysločio, varnalėšos šaknų, degimo šaknies(sidabražolės) arbatas. Šiemet prisirinkau vien gysločio sėklynų, nes vaistinėj tai  viso augalo žolė patduodama. Prisėjau tų gysločio sėklų , tai kai sužels jie man biggrin.gif  Nes mažokai savo teritorijoj teradau, tai reik gi pasisėt. biggrin.gif
Pyrago receptą prašom įnešt čia mirksiukas.gif

nu bet kas per žmones batų tai nereik pažiūret biggrin.gif, o va pyrago prašom tongue.gif

https://www.delfi.lt...u.d?id=66339338

šiaip ji atradau fb tokioj grupėj "gaspadines samtis"

https://www.zmones.l...90-aa000054c883

gale straipsnio ir šiaip rašoma žiuriu nemažai apie ja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 14 lapkričio 2018 - 15:47
Nu reiks daba guobų ieškot, bo ligų tai daug pavardinta, kad gydo. Bet reik šimtamečio medžio unsure.gif Ir dar žinot, kaip atrodo jis.
Nu pyragas tai neypač apetitnai atrodo, bet gal skanus rolleyes.gif O batus tai iškart galėjai parodyt 4u.gif
Atsakyti