Labas rytas.
QUOTE(Lyžuka @ 2018 11 06, 09:17)
Aš tai galvoju, kad tam lapu pūtikui reikia didelių plotų, aišku kur jau ten ant kapo, jei nuo vienos puses nupūte, ant kitos sunešė arba kaimynų ir lapai turi būti ne šlapi, ar įminti į dirvą...
tiesa, dar mačiau lapu pūstuva naudojant sniegui nuo mašinos nupūsti
tiesa, dar mačiau lapu pūstuva naudojant sniegui nuo mašinos nupūsti
Na, ten ta triūba traukė į gale prikabintą maišą. Bet jau taip silpnai viskas vyko.
O pūtikas, mano mąstymu, pūtinėtų iš vienos pusės į kitą O juos kažkaip surinkt tai vistiek reiks ir išvežt. Gaila, kad mūsų traktoriukas be surinkimo konteinerio. Tad renku su rankine žoliapjove. Braškėms uždengt prisirenku. O visa, kas lieka , smukinam oavasarį su traktoriuku ir paliekam ten pat .Užauga nauja žolė ir tie susmulkinti pradingsta.
Pas mane stiprus rūkas šį rytą, ilgai sklaidysis. Svarbu nelytų, nes noriu į lauką
Labas rytas.
Žolia, tai reiškia galios trūko
Na va tuoj prasides sniegai nereiks jokiu pūtikų
Žiu adventas jau greit reikia gal koki savadarbi vainiką sumeistraut , be tų visų plasmasiniu kinietišku cackių
Na va tuoj prasides sniegai nereiks jokiu pūtikų
Žiu adventas jau greit reikia gal koki savadarbi vainiką sumeistraut , be tų visų plasmasiniu kinietišku cackių
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas rytas.
Viena kavagėriiai
Sveikos
koks šaltas ir niūrus oras
Sveikos
koks šaltas ir niūrus oras
Labas.
Kokia graži kava šįryt
O pas mane su kava gavosi nuostolis. Palikau garaže mašinoj kavos pakelį ir tokių saldainių-sausainių pakelį užcelafonuotą. Po kelių dienų sumąsčiau patsinešt, tai radau sugraužtus Sausainiai tai kaip reikiant suėsti, o kavos pakelis keliose vietose irgi su mažom skylutėm. Tai supratau, kad kava nelabai patiko-neužplikyta Parazitkos, net į mašiną kažkaip pateko, nors durelės uždarytos, gal dabar važinėjasi su mumis kur įsitaisiusi
Kokia graži kava šįryt
O pas mane su kava gavosi nuostolis. Palikau garaže mašinoj kavos pakelį ir tokių saldainių-sausainių pakelį užcelafonuotą. Po kelių dienų sumąsčiau patsinešt, tai radau sugraužtus Sausainiai tai kaip reikiant suėsti, o kavos pakelis keliose vietose irgi su mažom skylutėm. Tai supratau, kad kava nelabai patiko-neužplikyta Parazitkos, net į mašiną kažkaip pateko, nors durelės uždarytos, gal dabar važinėjasi su mumis kur įsitaisiusi
Žolia tai tikrai ne kas, o pelėms ilysti daug nereikia, gi namai atrodo irgi sandarus, betsugeba kažkaip prasmukti jos...dabar dėl atsargumo turėsi katiną vežiotis kartu, gal pagaus
Ta mūsų katė tai netinkama tokiai operacijai.Elgiasu kaip priešas būdama: nueina prie kaimyno namo, pagauna pelę ir tempia į kiemą. O kieme pelės siaučia netrukdomos Man nesuprantama , kodėl ji savo teritorijoj negaudo, o tempia iš bele kur.Ėst laukia tai prie balkono stiklo durų kaip laikrodis, galėtų pas kaimynus paprašyt, kieno peles gaudo
Žolia, tai katė protinga , namų pelės nepabėgs, reikia pirma kaimyno išgaudyti, kol svetimi katinai neįsisuko
toks vaizdas pro langą, kad jau šiandien ir neprašvis
toks vaizdas pro langą, kad jau šiandien ir neprašvis