Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 11 06, 09:17)
Aš tai galvoju, kad tam lapu pūtikui reikia didelių plotų, aišku kur jau ten ant kapo, jei nuo vienos puses nupūte, ant kitos sunešė  arba kaimynų ir lapai turi būti ne šlapi, ar įminti į dirvą...

tiesa, dar mačiau lapu pūstuva naudojant sniegui nuo mašinos nupūsti smile.gif

Na, ten ta triūba traukė į gale prikabintą maišą. Bet jau taip silpnai viskas vyko.
O pūtikas, mano mąstymu, pūtinėtų iš vienos pusės į kitą biggrin.gif O juos kažkaip surinkt tai vistiek reiks ir išvežt. Gaila, kad mūsų traktoriukas be surinkimo konteinerio. Tad renku su rankine žoliapjove. Braškėms uždengt prisirenku. O visa, kas lieka , smukinam oavasarį su traktoriuku ir paliekam ten pat .Užauga nauja žolė ir tie susmulkinti pradingsta.
Pas mane stiprus rūkas šį rytą, ilgai sklaidysis. ax.gif Svarbu nelytų, nes noriu į lauką biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Žolia, tai reiškia galios trūko bigsmile.gif

Na va tuoj prasides sniegai nereiks jokiu pūtikų biggrin.gif

Žiu adventas jau greit reikia gal koki savadarbi vainiką sumeistraut , be tų visų plasmasiniu kinietišku cackių bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotraukaLabas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Viena kavagėriiai smile.gif

Sveikos

koks šaltas ir niūrus oras unsure.gif
Atsakyti
Labas.
Kokia graži kava šįryt wub.gif
O pas mane su kava gavosi nuostolis. Palikau garaže mašinoj kavos pakelį ir tokių saldainių-sausainių pakelį užcelafonuotą. Po kelių dienų sumąsčiau patsinešt, tai radau sugraužtus unsure.gif Sausainiai tai kaip reikiant suėsti, o kavos pakelis keliose vietose irgi su mažom skylutėm. Tai supratau, kad kava nelabai patiko-neužplikyta tongue.gif Parazitkos, net į mašiną kažkaip pateko, nors durelės uždarytos, gal dabar važinėjasi su mumis kur įsitaisiusi ax.gif
Atsakyti
Žolia tai tikrai ne kas, o pelėms ilysti daug nereikia, gi namai atrodo irgi sandarus, betsugeba kažkaip prasmukti jos...dabar dėl atsargumo turėsi katiną vežiotis kartu, gal pagaus biggrin.gif
Atsakyti
Ta mūsų katė tai netinkama tokiai operacijai.Elgiasu kaip priešas būdama: nueina prie kaimyno namo, pagauna pelę ir tempia į kiemą. O kieme pelės siaučia netrukdomos ax.gif Man nesuprantama , kodėl ji savo teritorijoj negaudo, o tempia iš bele kur.Ėst laukia tai prie balkono stiklo durų kaip laikrodis, galėtų pas kaimynus paprašyt, kieno peles gaudo biggrin.gif
Atsakyti
Žolia, tai katė protinga biggrin.gif, namų pelės nepabėgs, reikia pirma kaimyno išgaudyti, kol svetimi katinai neįsisuko bigsmile.gif

toks vaizdas pro langą, kad jau šiandien ir neprašvis ax.gif
Atsakyti