Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kad tas lietus UK,ne kaip pas mus krenta kažkokia migla. bigsmile.gif bigsmile.gif Pastoviai šilta,visi išsirengia,kad ir kalėdos,Nauji metai,gėlės žydi ištisus metus. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 03 lapkričio 2018 - 07:32
LAbukas

DAr tik ruosiausi emigruoti i UK,tai labai labai nenorejau,nes pagal visas knygas,filmus-ukanotasis Londonas,lietus...O realiai LT daugiau lyja,nei Londone biggrin.gif Nesneku apie visa Anglija,siauriau ir lietaus daugiau ir audru,bet Londone man klimatas tinka biggrin.gif
Vejas taip..Jei koks siaurinis,tai tikrai kiaurai kosia..NA cia dregme dasideda,vis del to sala...Bet ir tas vejas greit pasikeicia biggrin.gif Ir del zmoniu,kazkaip nemaiso man jie biggrin.gif Nervina aisku tie kamsciai,bet jau pripratom biggrin.gif Grizom po pirmu metu i LT,vaikai ir klausia-o kur cia zmones biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu nežinau kodėl, bet man ta drėgmė lindo kiaurai su vėju kartu unsure.gif Reik priprast, turbūt. Kaip ir prie visko kitko. Nemaišo žmonės, tik pavargstu nuo jų biggrin.gif Nors ten visi labai mandagūs pasitaikė , vis sorry , thank you smile.gif
Kokiam Vilniuj tai tų žmonių irgi daug, bet provincijoj tai tikrai, kad tuščia.
Neatsidžiaugiu LT orais šiemet wub.gif Šiandien irgi šilta pakankamai, lauke pasikrapštinėjau.
Atsakyti
Labas rytas.
Pereikite pas mus per centrą per išeigines-tuščia. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
LAbukas

Oi,kas nori pas mane pasikrapstyt kieme biggrin.gif Lapus sugrebt reikia ir truputi rozes apkarpyt..Nesenai karpiau jas,bet dabar dar reikia,nuzydejo jau ziedai..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2018 11 04, 11:43)
LAbukas

Oi,kas nori pas mane pasikrapstyt kieme biggrin.gif Lapus sugrebt reikia ir truputi rozes apkarpyt..Nesenai karpiau jas,bet dabar dar reikia,nuzydejo jau ziedai..

tavo kieme per valandą , turbūt, viską padaryt pavyktų. smile.gif Šiandien biskį lapų su žoliapjove pasismulkinau smile.gif Bet peilis sulankstytas, tai nelabai į konteinerį krito, o ant žemės. Tai netęsiau atrakcijos. Matyt, mažoji apdirbo, ji paskutinį kartą žolę pjovė, įtariu ant akmens užšoko. Paliks pavasariui, bus mulčas braškėms. Šiemet taip buvau padariusi pavasarį, tai visą vasarą braškės buvo laimingos biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Tikiuosi šiandien žemę susikasti ir tulpes pasodinti. ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Žolia kiek pamenu ir iš pernai tu vis lapus rudeni daug greboji, ar nesigundai tą lapų pūtiką nusipirkti? Sako kas daugiau medžiu turi superinis dalykas? Pas mus gal ateityje ir reiks kai obelys suags, dabar kol neitin didelės ir teritorija atvira, tai geras vejas pasklaido per kaimynus biggrin.gif ir maža ką rinkti reikai

Sveikos smile.gif

Va apie sniego pūtiką rimtai galvoju, nes kad ir kelios dienos per metus, bet mūsų valomas plotas nemažas yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 lapkričio 2018 - 08:52
Labas rytas.
Atsakyti
Lyžuka, taigi medžių nesumažėjo, tai ir lapų nemažėja. Tas lapų pūtikas, man atrodo, pinigų metimas į balą... Tokie plotai... Mačiau kapinėse , kaip vienas diedulis vargo su tokia triūba.biggrin.gif O kiek ten to darbo ant vieno kapelio. žiūrėjau ir galvojau: kaip žemių nesusiurbia? ax.gif Žaidė ten ilgai, kaip ir pramoga jam ten smile.gif
Atsakyti
Aš tai galvoju, kad tam lapu pūtikui reikia didelių plotų, aišku kur jau ten ant kapo, jei nuo vienos puses nupūte, ant kitos sunešė arba kaimynų ir lapai turi būti ne šlapi, ar įminti į dirvą...

tiesa, dar mačiau lapu pūstuva naudojant sniegui nuo mašinos nupūsti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 06 lapkričio 2018 - 09:19
Labas rytas.
Atsakyti