Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(sapniukass @ 2018 10 30, 12:26)

Nu pas savo sefa ar buhalterę kas algas skaičiuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 10 30, 11:26)

Parašiau į AŽ.
Atsakyti
aciu, ate.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Degu žvakelę a.a. Ogistai. Ilsėkis ramybėje amen.
Atsakyti
Labas

O Ogista ne anoj temoj buvo?

Prie zvakeles prisidedu.
Atsakyti
Čia čia buvo.
A.a. Ogista.
Atsakyti
Man neilgai teko su A. A Ogista bendraut šioj temoj. Amžiną atilsį jai ...

-------------------------
Giega, buvau jūsų saloj 5 dieneles ax.gif Pas dukriuką buvau su mažąja. Aš jau trečią dieną galėjau namo varyt - ne man tas žmonių skruzdėlynas biggrin.gif ax.gif Nors ji jau Ne pačiam Londone, šiek tiek ramesnėj vietoj gyvena.
Atsakyti
Labas rytas.
Nepatiko Žolyte? ax.gif Na Londė gal irgi ne mūms?Nors rajonas kur maniškiai gyvena ramus,žalias.Nemažai parkų,bet labiau patiko Kembridžas,kai gyveno.Daug ramiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ir aš prisijungiu prie Ogistos atminimo ax.gif , kaip greit bega laikas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 11 02, 07:34)

Nepatiko Žolyte? ax.gif Na Londė gal irgi ne mūms?Nors rajonas kur maniškiai gyvena ramus,žalias.Nemažai parkų,bet labiau patiko Kembridžas,kai gyveno.Daug ramiau. mirksiukas.gif

Patikt patiko, o ir dukra stengės su draugu kuo daugiau ką aprodyt. Bet tas drėgnas oras ir vėjai ... Fui. Atrodo, kad kiaurai lenda. Ir tai gerai, kad pakankamai geri orai buvo. Tiek vieną dieną šiek tiek palynojo. Nuomojamo buto svetainės langai į žalumą. Aš tokia jau esu - nemėgstu ilgai svečiuos būt ax.gif Jau antrą dieną pradedu namo norėt biggrin.gif . Tuo labiau, žinant, kad darbe dukrai daug darbo, o ji ėmė atostogas dėl mūsų. Tad kažkoks kaltės jausmas neapleido ... unsure.gif
Atsakyti