Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(sapniukass @ 2018 10 26, 15:32)
BJ, apie kurio tu cia stiliu? Sis matytas, labai patikes biggrin.gif

nu panašiu Svotų stiliumi pastatytas biggrin.gif
Atsakyti
na jau, Svotu nieks neperspjaus.

man sis panasus su ,,anytos uzrasais". issiversit i rusu pacios, tingiu i rusu k. verst, o tai dar kokia klaida ivelsiu tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 10 26, 08:06)
Ingrida ar jau pridarius puokščiu vėlinems ir jaučiu iš kart startuosi su advento vanikais?

Aplamai žiuriu jau ganas senu rūbu problema laikyt nera prasmes išmest gaila arba pvz pas mus ir taip vos i konteineri sutalpinu einamas šiukšles

Tu manęs neturi fb?Buvau primetųsi dalį vainikų,puokščių. ax.gif
Man taip pikta sodyboje net konteinerio neturime,o mokame.Kelsiu po Naujų triukšmą,nors kiek tegul sumažina.Sūnus sumokėjo į priekį iki Naujų,tegul pažiūri aš net elektrą sustabdžiųsi,nemoku,tegul važiuoja tikrinti langinės uždarytos,eina jie velniop už orą mokame. ax.gif
Sapniuk,taviškis negali praeiti pro pat turgelį šiandien? mirksiukas.gif Nuėjo į Statybininkų namų kiemus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 26 spalio 2018 - 19:42
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas

Ingrida, buvo maniskis vakar tam kraste, nes tevu butas dariaus gireno gatvej, mokejo mokescius/
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Oho koks meniu, o valgančių net nuo savaitgalio nera mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas

isgeriu kava 4u.gif

Iskviete vyra i darba per atostogas, menesio pabaiga. Jei viskas spejama, pradedant meistrais ir auksciau, visi gauna 40 proc. prieda prie algos, o darbininkai....o, ka darbininkai, tiek kiek uzsidirba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 10 30, 11:21)
Labas

isgeriu kava 4u.gif

Iskviete vyra i darba per atostogas, menesio pabaiga. Jei viskas spejama, pradedant meistrais ir auksciau, visi gauna 40 proc. prieda prie algos, o darbininkai....o, ka darbininkai, tiek kiek uzsidirba smile.gif

Tai ir jie tegul pasidomi del priedų bigsmile.gif
Atsakyti
kur?
Atsakyti