Labas rytas.
Man paltukas irgi labai gražus.
perku viską juodą,arba jau bent tamsiai mėlyną.Su tokiu šviesiu iš karto kur nors prisilieščiau,aš jau kaip mažas vaikas.
QUOTE(žollia @ 2018 10 25, 21:39)
Paltukas gražus, tik kaina didesnė, nei tu pirkai
Teliko nedaug žiūriu, bet Emigrantai, Gyvenimas, Stilius žiūriu. Kai pamirštu apie tas laidas, tai po kurio laiko atsisuku peržiūrėt kitu laiku, ne pagal programą Dar Mano virtuvė geriausia per Sony Chanel"
Teliko nedaug žiūriu, bet Emigrantai, Gyvenimas, Stilius žiūriu. Kai pamirštu apie tas laidas, tai po kurio laiko atsisuku peržiūrėt kitu laiku, ne pagal programą Dar Mano virtuvė geriausia per Sony Chanel"
turėjau nuolaidą nuo paskutinio pirkimo, reikėjo išnaudoti, nes tik spalį galiojo
QUOTE(IngridaB @ 2018 10 26, 06:27)
Labas rytas.
Man paltukas irgi labai gražus.
perku viską juodą,arba jau bent tamsiai mėlyną.Su tokiu šviesiu iš karto kur nors prisilieščiau,aš jau kaip mažas vaikas.
panašu turiu tamsų, bet vos įtelpu , šitą paliksiu pavasariui, kaip karta aulinukus turiu šviesius pavasarį pirkus. Abejojau ir aš, bet gal nesuterliosiu labai
QUOTE(*Bj* @ 2018 10 25, 21:18)
o foto net nežiūrėčiau į tokį. Buvo tamsiai mėlynas, bet mano dydžio jau nebebuvo
o tai rinkais ne iš internetines prekybos, jau gyvai buvai mačius?
Mane dabar jau kaip traukia ant šviesiu rubu, labai noreč žiemai balto palto , iįr jaučiu nusipirksiu , o kitam sezonui nieko neperku į prieki nes esu pasimokius ir ne kartą, tai arba jau netinka, arba noras praeina vienu žo neapsikraunu tokiais daiktais ateičiai
Del tu visu pasaku tai kai užsinoriu tokio filmo tai žiuriu anglu ekranizacijas kad ir tos pačios Austin romanu, po n-ąjį kartą
Sveikos
Ingrida ar jau pridarius puokščiu vėlinems ir jaučiu iš kart startuosi su advento vanikais?
Aplamai žiuriu jau ganas senu rūbu problema laikyt nera prasmes išmest gaila arba pvz pas mus ir taip vos i konteineri sutalpinu einamas šiukšles
LAbukas
O as pasigailejau,kad si pavasari nenusipirkau striukes ziemai..Nuziurejau tokia labai faina,potrumpe kainavo 200,ilga 300..Nu bet orai grazejo,tikrai nekilo noras pirkt tos striukes..Ir ka,atvaziuoju praeita savaitgali i ta parduotuve,o trumpos dabar kainuoja 300,ilgos 400 Nu ne,as tiek nemoku..PAlauksiu gruodzio ispardavimu Nenukainuos,tai ir paseisiu
Juodus rubus perku is bado Megstu spalvotus,megstu baltus.Nors balto palto nezinau ar noreciau Plona striukyte balta turejau,labai mylejau,nieko ji nesimozojo
Musu irgi konteineris labai mazas..2-3 maisai ir nebeuzsidaro..Tiek,kad mes turim rusiavimui skirta konteineri,ten visi popieriai,plastmase,skardines eina,tai kazkokia dalis atsirusiuoja..Ten reikia ir nereikalingus rubus mest..Bet gerus,nenesiojamus rubus as kraunu i palepe,vasara vesiu i sendaikciu turgu KAd ir po 1-2£ paleidi,vis tiek nemazai uzdirbi,nes nemazai rubu atvezu Nevezu kasmet,karta i kokius 2-3m,tai prisirenka Ypatingai greit batus ir rankinukus isgraibsto O ko neisperka,nuvezu i tokias supirktuves,ten uz 1kg duoda 50centu...TAi va,jie paskui i LT ir atkeliauja...Ir parduoda nebe kilogramais,o kaip gerus daiktus..
O as pasigailejau,kad si pavasari nenusipirkau striukes ziemai..Nuziurejau tokia labai faina,potrumpe kainavo 200,ilga 300..Nu bet orai grazejo,tikrai nekilo noras pirkt tos striukes..Ir ka,atvaziuoju praeita savaitgali i ta parduotuve,o trumpos dabar kainuoja 300,ilgos 400 Nu ne,as tiek nemoku..PAlauksiu gruodzio ispardavimu Nenukainuos,tai ir paseisiu
Juodus rubus perku is bado Megstu spalvotus,megstu baltus.Nors balto palto nezinau ar noreciau Plona striukyte balta turejau,labai mylejau,nieko ji nesimozojo
Musu irgi konteineris labai mazas..2-3 maisai ir nebeuzsidaro..Tiek,kad mes turim rusiavimui skirta konteineri,ten visi popieriai,plastmase,skardines eina,tai kazkokia dalis atsirusiuoja..Ten reikia ir nereikalingus rubus mest..Bet gerus,nenesiojamus rubus as kraunu i palepe,vasara vesiu i sendaikciu turgu KAd ir po 1-2£ paleidi,vis tiek nemazai uzdirbi,nes nemazai rubu atvezu Nevezu kasmet,karta i kokius 2-3m,tai prisirenka Ypatingai greit batus ir rankinukus isgraibsto O ko neisperka,nuvezu i tokias supirktuves,ten uz 1kg duoda 50centu...TAi va,jie paskui i LT ir atkeliauja...Ir parduoda nebe kilogramais,o kaip gerus daiktus..
tai del sutaupymo aišku gerai, na batus taip perkuosi kai jau akcijas paleidžia
pas mus jau irgi dabar plastikui ir kartonui atskiri konteineriai, o va apie tekstile net raše, kad žmones neturi kur padet jos ir aplamai teršia ji gamtą, nes puna l letai
pas mus jau irgi dabar plastikui ir kartonui atskiri konteineriai, o va apie tekstile net raše, kad žmones neturi kur padet jos ir aplamai teršia ji gamtą, nes puna l letai
Tarybiniais laikais tokios supirktuves budavo. Pamenu tevai vezdavo priduot skudurus.. pinigu ten neduodavo,tik ceki,kuri galedavai ten ju parduotuvej isleist.. o ten budavo visokiu kristolu,stilku,vazu.. Gal dar ko budavo,bet tevai tik is indu kazka pirkdavo
QUOTE(Lyžuka @ 2018 10 26, 08:06)
o tai rinkais ne iš internetines prekybos, jau gyvai buvai mačius?
Aplamai žiuriu jau ganas senu rūbu problema laikyt nera prasmes išmest gaila arba pvz pas mus ir taip vos i konteineri sutalpinu einamas šiukšles
Pirkau pačioj pardėj, nes tik pardėj, kur pirkus prieš tai, galėjau tą nuolaidą išnaudoti ten nuo galutinės sumos duoda nuolaidą, o internetinėjė tik išpardavimas konkrečiam rūbui jei būna
QUOTE(giega @ 2018 10 26, 08:40)
LAbukas
čia tas pat, prieš tris savaites tokių visokių fainų paltukų buvo, kiek išsimatavau, mano dydžio nebuvo, o po to kelis kart vis neužėjau, laiko nebuvo, o vakar jau išluota ir dydžiai einami, ir spalvos, o kainos tai jo, kažkiek didenės tikrai
QUOTE(Lyžuka @ 2018 10 26, 09:18)
tai del sutaupymo aišku gerai, na batus taip perkuosi kai jau akcijas paleidžia
pas mus prie IkI pardės yra drabužiams toks konteineris, mačiau pravažiuodama ir Aleksote prie didesnių parduotuvių yra
a matai Bj jau del rubu išvadas daro, aš tik žinau, kad h/m priima senus rubus, bet turbut tik su jų etiketėmis, o ne bet kokius ...
tai su tais pirkimais buna ir man,. kažkada apžiurejau gražiu sukniu iš vieno psl, bet ten siuntimas nepigus, tai kol dukra išsirinko, jau mano suknias nupirko ir tuom baiges mus pirkimai
tai su tais pirkimais buna ir man,. kažkada apžiurejau gražiu sukniu iš vieno psl, bet ten siuntimas nepigus, tai kol dukra išsirinko, jau mano suknias nupirko ir tuom baiges mus pirkimai
Labas
Lyzuka, sena pina ir dabar atsimenu, bet i sita telefa reikejo mazesnes korteles, apkarpe ir nebuvo kontakto. Dave originalia su nauju pinu, kazkur pasidejau akuratnai, kad neradau. Vakar uzrase ant lapelio kaip visiskai nuvepelei
Svotai ukrainieciu filmas Dabar ziuriu ,,nupiesta laime", pirmoj serijoj, niekaip nepasistumiu toliau.
Lyzuka, sena pina ir dabar atsimenu, bet i sita telefa reikejo mazesnes korteles, apkarpe ir nebuvo kontakto. Dave originalia su nauju pinu, kazkur pasidejau akuratnai, kad neradau. Vakar uzrase ant lapelio kaip visiskai nuvepelei
Svotai ukrainieciu filmas Dabar ziuriu ,,nupiesta laime", pirmoj serijoj, niekaip nepasistumiu toliau.
QUOTE(Lyžuka @ 2018 10 26, 10:09)
sukneles dažniausiai pakaitos perkum bet paskutiniu metu dažniu iš Sidono ir sakyčiau kaina nebloga, o ir kokybė nelabai pakaitai nusileidžia, Ankščiau Sidono tokie didelių dydžių babinski modeliai buvo, o dabar liuks
QUOTE(sapniukass @ 2018 10 26, 12:47)
Labas
va šitas tuo pačiu stiliumi pastatytas https://www.youtube....p;v=7HfcwWnufkw
BJ, apie kurio tu cia stiliu? Sis matytas, labai patikes