Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

kažkaip tv nei anskčiau labai traukė, nei dabar, o va knygas taip pat pakeitė filmai verysad.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
LAbukas

Nu niekad nevalgiau lovoj..LT gyvenom 1 kamb bute-diena sova,vakare lova biggrin.gif Budavo,kad pusrycius valgai,kai lova dar nesuklota,bet ne pacioj lovoj,o tik ant krasto sededama biggrin.gif Bet virtuvej mes irgi niekad nevalgom..Nei LT,nei UK..VAikystej dar kokius pusrycius valgydavau virtuvej,bet pietus jau irgi prie TV i kambari nesdavaus biggrin.gif

Lietuvisku kanalu neziuriu...Na man tokios pigios ten laidos,filmai taip lievai igarsinti buna..Net visokie X-faktoriia,balsai ir panasiai tik pigiai nukopijuoti..MB tik koki KK2 paziuri..Mes ziurim rusiskus kanalus.Ypatingai TNT-ten praktiskai vien pramogines laidos,jei koks serialas,tai kur serijos 30min biggrin.gif Bet ir tai dazniausiai TV tik del fono eina..

Knygas vis dar skaitau biggrin.gif KArtais daugiau,kartais maziau..VA dabar pradejus viena knyga,jau 6 skyrius,bet vis dar neidomu..TA prasme manau,kad knyga turetu but idomi,cia vis dar kaip ivadas,nu bet kol kas nelabai kabina,nesinori skaityt per nakti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 10 24, 14:21)
kažkaip tv nei anskčiau labai traukė, nei dabar, o va knygas taip pat pakeitė filmai verysad.gif

dukra sakė geras serialas Kostiumuotieji, bet bijau ant serialų pasinešti, paskui nei dirbti negalėsiu, kol nepasibaigs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2018 10 25, 16:02)
dukra sakė geras serialas Kostiumuotieji, bet bijau ant serialų pasinešti, paskui nei dirbti negalėsiu, kol nepasibaigs biggrin.gif

taigis šitam seriale vaidino ta neščioji princese , kuri men ne prie širdies biggrin.gif, tai jau turbut jo nežiuresiu, man aplamai geriausi serialai iki 20 seriju irdar pageidautina kad nereiktu laukti nauju seriju, nes buvau ant kažkokio rusu pakliuvus kur kasdien idedavo po nauja serija ...aš taip nežaidžiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 10 25, 16:12)
taigis šitam seriale vaidino ta neščioji princese , kuri men ne prie širdies biggrin.gif, tai jau turbut jo nežiuresiu, man aplamai geriausi serialai iki 20 seriju irdar pageidautina kad nereiktu laukti nauju seriju, nes buvau ant kažkokio rusu pakliuvus kur kasdien idedavo po nauja serija ...aš taip nežaidžiu tongue.gif

nu va, būtent, negali iki galo pažiūrėt, jau su Svetimšale taip irgi buvo, baigės trys sezanai ir jau tuoj bus metai, o toliau nerodo, nors sakė rudenį. Policininkas iš Rubliovkos irgi rudenį bus tęsinys, tai kaži kurį tik, Slifisovskij irgi tas pat ax.gif
Atsakyti
Labas

na, jei apie serialus, tai Mazor"as tuoj startuos ir Svotai turetu pasirodyt siemet..

Mete mano telefonas vis toki uzrasa, nuejau pas kaimynes anuka paklaust ko tas uzrasas nepasinaikina, liepe perkraut. O kaip? ax.gif Na kazka prispaudziau, persikrove ir paprase pin kodo biggrin.gif Nezinau, ejau i Omniteli, gerai kad pasa beveik visada turiu, sikart turejau. Del paso tai vyras vis gasdina, kad istrauks ir prisims greituju kreditu, o man iki smerties reiks moket
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2018 10 25, 16:28)
nu va, būtent, negali iki galo pažiūrėt, jau su Svetimšale taip irgi buvo, baigės trys sezanai ir jau tuoj bus metai, o toliau nerodo, nors sakė rudenį. Policininkas iš  Rubliovkos irgi rudenį bus tęsinys, tai kaži kurį tik, Slifisovskij irgi tas pat ax.gif

Mano svetimšalės pats siužetas ne man- skonio, tai net nepradėjau žiūrėti antro nežinau, o trečio pagrindinis aktorius nervina , kažkoks ne toks jis man amžinai juokas pro ašaras, mačiau kita filma su juo ir to užteko...aplamai dabar tiek prikepta tu serialu ir visi tokie ant greičio ir pagal viena kurpalį

Akvareli vis laukiau kada ides, ten ne tik siužetas bet ir aktoriai kažkokie mediniai jokiu emocijų veiduose Ale kažkaip užsikabinau ir tempiau

Sapniuk rimtai pin nežinai? As tai ta kortelės apvalkala pasilikus del tokio atvejo

Svotai tai man aplamai geriausias rusu kosminis serialas ir ne tik rusu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 25 spalio 2018 - 19:49
LAukiu Mazoro,labai patiko tas serialas bigsmile.gif Svotu neziurejau,gal kelias serijas..Tokie sutirstinti nemudiniai man nelabai patinka..
Dabar per rusus(tnt) ziuriu Ulica(gatve) labai gyvenimiskas serialas..
O is uzsieniniu,tai svetimsale manes irgi neuzkabino...LAukiu Sostu karu bigsmile.gif
Buvau ant vaikstanciu numireliu uzsikabinus,bet irgi baiges kazkoks sezonas ir nebesusekiau,kada naujos serijos prasidejo..DAr paziurejau kazkur ne i tema,bet ziuriu,kad esme ta pati,niekas nepasikeite ir jau nebeziurejau biggrin.gif
Dar Vikingai gana neblogas serialas.Bet irgi nauju sezonu nepradejau ziuret..
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 10 25, 20:45)
Mano svetimšalės pats siužetas ne man- skonio,  tai net nepradėjau žiūrėti antro nežinau, o trečio pagrindinis aktorius nervina , kažkoks ne toks jis man amžinai juokas pro ašaras,  mačiau kita filma su juo ir to užteko...aplamai dabar tiek prikepta tu serialu ir visi tokie ant greičio ir pagal viena kurpalį

Akvareli vis laukiau kada ides,  ten ne tik siužetas bet ir aktoriai kažkokie mediniai jokiu emocijų veiduose Ale kažkaip užsikabinau ir tempiau

Sapniuk rimtai pin nežinai? As tai ta kortelės apvalkala pasilikus del tokio atvejo

Svotai tai man aplamai geriausias rusu kosminis serialas ir ne tik rusu

aš ankščiau mėgau labiau psichologinius siužetus, o dabar su amžiumi net ir romantiški filmi pradeda patikti, nors anksčiau net nebūčiau pagalvojus, kad kada žiūrėsiu biggrin.gif Nu senatvė rolleyes.gif
Svotus nesenai peržiūrėjau visus iš naujo, nepakartojamas serialas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2018 10 25, 21:09)
LAukiu Mazoro,labai patiko tas serialas bigsmile.gif Svotu neziurejau,gal kelias serijas..Tokie sutirstinti nemudiniai man nelabai patinka..
Dabar per rusus(tnt) ziuriu Ulica(gatve) labai gyvenimiskas serialas..
O is uzsieniniu,tai svetimsale manes irgi neuzkabino...LAukiu Sostu karu bigsmile.gif
Buvau ant vaikstanciu numireliu uzsikabinus,bet irgi baiges kazkoks sezonas ir nebesusekiau,kada naujos serijos prasidejo..DAr paziurejau kazkur ne i tema,bet ziuriu,kad esme ta pati,niekas nepasikeite ir jau nebeziurejau biggrin.gif
Dar Vikingai gana neblogas serialas.Bet irgi nauju sezonu nepradejau ziuret..

sostų karai man nikeo, tik labai ilgas, numirėlius pradžioje labai žiūrėju, o paskui užmečiau. Va, tikras kraujas ir vampyrų dienoraščiai peržiūrėjau pilnai, bet daugiau dėl aktorių, nei siužeto ax.gif Turinys ten vien pasakos biggrin.gif
Papildyta:
nusipirkau striukutę už 13 eu https://www.c-and-a....ategoryId=16450 ir paltuką https://www.c-and-a....ategoryId=16450 už 54 eu
Striuke plona, tokią mėlyną turiu, dabar šitą pasiėmiau, o paltukas realybėje labai gražiai atrodo, elegantiškai, o foto net nežiūrėčiau į tokį. Buvo tamsiai mėlynas, bet mano dydžio jau nebebuvo
Atsakyti
Ai,bet dabar tos pasakos man ir patinka biggrin.gif Filmai man turi but atpalaiduojantys,kad ziuri ir sukt galvos nereiktu..Knygos irgi biggrin.gif Dabar geriau koki lengva romaniuksti paskaitysiu,nei kokia psichologine knyga..
DAbar pasiemus skaityt apie anglu ir prancuzu karalius,bet pradzia kazkaip labai ilga...Skaitau skaitau ir jokio veiksmo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2018 10 25, 21:18)

Papildyta:
nusipirkau striukutę už 13 eu https://www.c-and-a....ategoryId=16450 ir paltuką https://www.c-and-a....ategoryId=16450 už 54 eu
Striuke plona, tokią mėlyną turiu, dabar šitą pasiėmiau, o paltukas realybėje labai gražiai atrodo, elegantiškai, o foto net nežiūrėčiau į tokį. Buvo tamsiai mėlynas, bet mano dydžio jau nebebuvo

Paltukas gražus, tik kaina didesnė, nei tu pirkai rolleyes.gif
Teliko nedaug žiūriu, bet Emigrantai, Gyvenimas, Stilius žiūriu. Kai pamirštu apie tas laidas, tai po kurio laiko atsisuku peržiūrėt kitu laiku, ne pagal programą ax.gif Dar „Mano virtuvė geriausia per Sony Chanel"
Atsakyti