Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(žollia @ 2018 10 23, 14:37)
nu i ką, neėmiau  suoliuko, nes  gobeleną savo nuožiūra parinko veliūrinį... Aš buvau  prašius grubesnio tokio, audimo stilium.  Jei bogu, nieko negalima internetu užsakinėt... Tai daba  vėl mažiausiai mėnesį laukt  aggressive.gif

tai va ir patogu tas internetas ir nelabai, man labiau dėl spalvu ryškumo nuvilia buna, o del staliuko vistiek mintį rezgu smile.gif, iš kitur dabar persimetus žiurineju ten yra ir mažesniu apie 110 cm pradinis ilgis man pats tas butų i saliona neužgriozdintu jo ir kaina tik biggrin.gif apie 400 , nu bent į tiek tikiuosi tilpti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 23 spalio 2018 - 14:00
VA va,mane internetas irgi daznaiusiai del spalvu nuvilia biggrin.gif JAu kokius 6 lupdazius nepataikiau biggrin.gif Vis pazadu nebepirkt,bet vis surizikuoju biggrin.gif

Stala su 6 kedem turiu.Realiai pirkom kaip pietu stala,bet jis naudojamas tik visokiem daiktam susidet ir per balius biggrin.gif Nors stalas su 6 kedem,bet 8 laisvai telpa,o ir 10 dar alkunem nesistumdo mirksiukas.gif
PAstoviai valgom prie maziuko,kavos staliuko biggrin.gif Nezinau,mes kazkaip taip iprate biggrin.gif
Dar kieme turiu is Ikejos stala.Jis irgi prasiilgina,tada laisvai 12 zmoniu suseda mirksiukas.gif

Dabar ir tu stalu knygu visai neblogu yra mirksiukas.gif Sunus turi toki kompaktiska,i ji dar susikisa 4 kedes mirksiukas.gif KAi neturi daug vietos,tai tokei stalai issigelbejimas mirksiukas.gif
Atsakyti
oi pas mus su valgymu iš vis bardakas:D, visi kas sau valgom atskirai kaip kokie kurmiai biggrin.gif, dukra prie kompo, mama savo kambarį, o aš virtuveje arba lovoj... bigsmile.gif

Sveikos smile.gif
https://pigu.lt/lt/p...amp;mid=2441774

va spalvas matote, o atsiunte vos žalsva blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 24 spalio 2018 - 07:10
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kai vaikai suvažiuoja,stengiuosi susėsti visiems prie pietų stalo.Kai dviese valgome kas sau,aš prie kompo,mb-lovoje. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 24 spalio 2018 - 07:14
o turiu kolegą valgymui lovoje, o tai mane visdraugė ūdija kad patalynę galiu išterlioti, sakau dzin man tos patalynes tam skalbenke yra, malonumas aukščiau patalu tongue.gif

o dažniausia valgau šiaip stačia prie virtuviniu spintelių bigsmile.gif
Atsakyti
LAbukas

Nevalgau lovoj...JAu vien todel,kad miegamas antram aukste,o virtuve pirmam biggrin.gif Net jei sergu,gulineju lovoj visa diena,vistiek po nakties persikraustau i apacia ant sofos..Miegame telikas nors ir kabo ant sienos,bet net i rozete neijungtas..

Del spalvu,tai buvo madinga tokia laukines zasies( gal anties) kiausinio spalva,na lygtai melsva,lygtai zalsva...Vnz,drauge is LT raso-nupirkt man rankinuka,atsiuncia nuoroda,spalva grynai tokia.RAnkinukas ar 80£ kainuoja,padejuoja,kad brangokas,bet jai reikia butent tos spalvos...Nuperku..Po sav ateina..metiniai zalias blink.gif Nesiau grazint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 10 24, 08:13)
Labas rytas.
Kai vaikai suvažiuoja,stengiuosi susėsti visiems prie pietų stalo.Kai dviese valgome kas sau,aš prie kompo,mb-lovoje. bigsmile.gif  bigsmile.gif

aš irgi tik, kai visi susirenkam sekmadieni stengiuosi pripratinti kartu pavalgyti pietus, bet kasdienai tai kiekviena sau ax.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2018 10 24, 08:17)
o dažniausia valgau šiaip stačia prie virtuviniu spintelių  bigsmile.gif

tai ir mano toks valgymas dažniausiai,kaii dviese gaminti beveik negaminu, prie kavos tik kažką susitepu, o šiaip iki savaitės vidurio likučiai nuo savaitgalio, paskui sausas davinys biggrin.gif , o šeštadienį tai vis kažkur išvažiavus pavalgom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2018 10 24, 09:55)

tai ir mano toks valgymas dažniausiai,kaii dviese gaminti beveik negaminu, prie kavos tik kažką susitepu, o šiaip iki savaitės vidurio likučiai nuo savaitgalio, paskui sausas davinys biggrin.gif , o šeštadienį tai vis kažkur išvažiavus pavalgom ax.gif

viens prie vieno biggrin.gif, šeštadieni kur nors įlendam pavalgyt, sekmadieni gaminu o toliau skaityti aukščiau...va dabar tik supratau, kai kažkada mama mano sakydavo aš jau savo atgaminau ir prie puodų atstovejau tai man tas pats dabar tiesiog mėgaujuosi švaria virtuve biggrin.gif
Atsakyti
Labas

jau galvojau, kad as viena lovoj valgau biggrin.gif
Atsakyti
Neįsivaizduoju maitinimosi lovoje rolleyes.gif Atsisėdus fotely prie teliko kartais valgau, bet taip nepatogu, geriau jau prie stalo sėst. Prie kompo kartais valgau , bet tik tai, ką galima viena ranka naudojant, nes antroji pelę varinėja biggrin.gif Prie bendro stalo praktiškai nesusėdame verysad.gif( Bet gaminu tai beveik kasdien.
Atsakyti
Na va bus valgytojų lovoje ir jiems nepritariancių asociacijos biggrin.gif

kaip mane nervina dabar senukuose kai jau iš vakaro sukabina akcijines kainas kurios bus nuo rytdienos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 10 24, 10:26)
viens prie vieno biggrin.gif, šeštadieni kur nors įlendam pavalgyt, sekmadieni gaminu o toliau skaityti aukščiau...va dabar tik supratau, kai kažkada mama mano sakydavo aš jau savo atgaminau ir prie puodų atstovejau tai man tas pats dabar tiesiog mėgaujuosi švaria virtuve  biggrin.gif

kažkada vien sriubos virdavau savaitėj du kart penkių litrų puodą, kolegė sakydavo, palauk ateis laikas ir vėl išsitrauksi normalius puodus. Taip ir yra dabar verdu dvi bulves mažiukam puode, ankščiau jį kiaušiniams virti naudojau biggrin.gif
vasarą žiūrinėjom buto, tai vis kur nueinam rodo virtuves dideles, tai sakau man šitos vietos gali ir nebūti biggrin.gif

QUOTE(žollia @ 2018 10 24, 12:50)
Neįsivaizduoju maitinimosi lovoje rolleyes.gif  Atsisėdus fotely prie teliko kartais valgau, bet taip nepatogu, geriau jau prie stalo sėst. Prie kompo kartais valgau , bet tik tai, ką  galima viena ranka naudojant,  nes antroji pelę varinėja biggrin.gif  Prie bendro stalo praktiškai nesusėdame verysad.gif(  Bet gaminu tai beveik kasdien.

jaunystėl ir valgiau, ir skaičiau lovoj....dabar negaliu kažkaip, nesuprantu net kodėl, aplamai tiek teliką, tiek knygas užmečiau, dabar kažkaip daugiau filmus žiūriu ax.gif
O panos mano mėgėjos sekmdienį lovoj prasivolioti ir su kava, pusryčiais. Čiužiniai prieš metus nauji nupirkti, o jau nuo kapučino kavos sulaistyti baisiai blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bj*: 24 spalio 2018 - 12:56