QUOTE(Lyžuka @ 2018 10 24, 10:26)
viens prie vieno
, šeštadieni kur nors įlendam pavalgyt, sekmadieni gaminu o toliau skaityti aukščiau...va dabar tik supratau, kai kažkada mama mano sakydavo aš jau savo atgaminau ir prie puodų atstovejau tai man tas pats dabar tiesiog mėgaujuosi švaria virtuve
kažkada vien sriubos virdavau savaitėj du kart penkių litrų puodą, kolegė sakydavo, palauk ateis laikas ir vėl išsitrauksi normalius puodus. Taip ir yra dabar verdu dvi bulves mažiukam puode, ankščiau jį kiaušiniams virti naudojau
vasarą žiūrinėjom buto, tai vis kur nueinam rodo virtuves dideles, tai sakau man šitos vietos gali ir nebūti
QUOTE(žollia @ 2018 10 24, 12:50)
Neįsivaizduoju maitinimosi lovoje
Atsisėdus fotely prie teliko kartais valgau, bet taip nepatogu, geriau jau prie stalo sėst. Prie kompo kartais valgau , bet tik tai, ką galima viena ranka naudojant, nes antroji pelę varinėja
Prie bendro stalo praktiškai nesusėdame
( Bet gaminu tai beveik kasdien.
jaunystėl ir valgiau, ir skaičiau lovoj....dabar negaliu kažkaip, nesuprantu net kodėl, aplamai tiek teliką, tiek knygas užmečiau, dabar kažkaip daugiau filmus žiūriu
O panos mano mėgėjos sekmdienį lovoj prasivolioti ir su kava, pusryčiais. Čiužiniai prieš metus nauji nupirkti, o jau nuo kapučino kavos sulaistyti baisiai