Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Ingrida tik deda baronkas smile.gif, o valgančių tai nera smile.gif

Sveikos
Atsakyti
Atsakyti
Labas labas !
Už lango dar tamsu, lyja. Br... , baigėsi Pasaka verysad.gif
Kažkaip, nelabai ką turiu parašyt, ale nors pasisveikinsiu. 4u.gif Šiandien turi atvežt suoliuką tokį , tik šviesiu korpusu. Toks menkas baldukas, o kaina... Nu bet reikia labai . biggrin.gif Lengviau bus batus apsiaut ax.gif
Atsakyti
Grazus suoliukas smile.gif

Sveikos smile.gif

Na rudens pasaka tesiasi, jau su įgrasinimu biggrin.gif< pas mus vakar visa vakara lietus į langus sekė pasakas bigsmile.gif
Atsakyti
Žollia, suoliukas fainas, net labai. Aišku, jei vietos užtenka ax.gif
Aš satalą noriu pirkti, kambariukai mai, nedidukų pasirinkimo nėra, tai blaškausi tarp šitų http://www.balduimpe...s-vk13b-41.html, https://www.komercin...tas-vk6-41.html
Atsakyti
Bj, mes panašu nors gal ir nepanašų biggrin.gif tik balta pirkomes iš lenku,. labai pasiteisna virtuveje man jis irgi 120 o kai reikia iki 160 išsileidzia, dar noriu aš to transformerio kur ir aukštinas, kad butu vietoj staliuko svetaineje ir per šventes nereiktu tasyti kitu stalu smile.gif bet jie man visi tokie griozdiški smile.gif

https://www.stalai-k...nsformeriai_67/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 23 spalio 2018 - 09:29
BJ, man apvalus gražesnis, apvalūs stalai mano silpnybė. O bet tačiau , namie visi stačiakampiai - dėl patogumo belekur pristatyt, priglaust. Ir visiškai skiriasi vyro ir mano matymas, tad pagal jį stalai pirkti ... Apie suoliuką nieks nežino, tai bus staigmena ir ... bumbėjimas iš paskos smile.gif Nu bet nieko, mes stiprūs - atlaikysim biggrin.gif
Lyžuka, nu bet ir kainelės tų transformerių blink.gif O jie ir negali būt labai jau miniatiūriniai, jei jau norim naudot ir kaip vaišių stalą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 10 23, 10:28)
Bj, mes panašu nors gal ir nepanašų biggrin.gif tik balta pirkomes iš lenku,. labai pasiteisna virtuveje man jis irgi 120 o kai reikia iki 160 išsileidzia, dar noriu aš to transformerio kur ir aukštinas, kad butu vietoj staliuko svetaineje ir per šventes nereiktu tasyti kitu stalu smile.gif bet jie man visi tokie griozdiški smile.gif

https://www.stalai-k...nsformeriai_67/

tai va, man kambaryje didelis netilps, nors norėčiau šešiems asmenims, nes panos su kavalieriais, dar mano mama ir jau mažoka, bet kasdienai mes keturios, tai užtenka, be to tik sekmadieniaiis man jo reikia, kai pietus kartu valgom. O dar galvoju tuo pačiu ir su kompu gali prie jo gali prisėsti, išsimetų tada kompo staluuką, nors jis pas mane nedidukas, prie sienos toks, kai nori tik išsitrauki apačioje, o šiaip kaip lentyna atrodo ax.gif Galvoju, kada namie nėra atskiro valgomojo, tai gal svetainėje praktiškiau didesnį stalą statyti. Tie kavos staliukai gal ir gražu, bet nepraktiška. Nors mano didinasi, bet mažoka vistiek. Dar galvojau knyga stalą pirkti, bet kažkaip nesinori, man tokia atgyvena jie ax.gif

QUOTE(žollia @ 2018 10 23, 10:59)
BJ, man  apvalus gražesnis,  apvalūs stalai mano silpnybė. O bet tačiau , namie visi stačiakampiai -  dėl  patogumo belekur pristatyt, priglaust.  Ir visiškai skiriasi vyro ir mano  matymas, tad  pagal jį stalai pirkti ...  Apie suoliuką nieks nežino, tai bus  staigmena ir ...  bumbėjimas iš paskos smile.gif Nu bet nieko, mes stiprūs - atlaikysim biggrin.gif
Lyžuka, nu bet ir kainelės  tų transformerių  blink.gif    O jie ir negali būt  labai jau miniatiūriniai, jei jau norim naudot  ir  kaip  vaišių stalą  ax.gif

pamenu aš tuos burbėjimus biggrin.gif Gerai dabar, ką noriu tą perku
Papildyta:
o man kažkaip tie transformeriai nelabai rolleyes.gif , gal aš atsilikus biškį biggrin.gif
Atsakyti
nu i ką, neėmiau suoliuko, nes gobeleną savo nuožiūra parinko veliūrinį... Aš buvau prašius grubesnio tokio, audimo stilium. Jei bogu, nieko negalima internetu užsakinėt... Tai daba vėl mažiausiai mėnesį laukt aggressive.gif
Atsakyti