Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(Lyžuka @ 2018 10 11, 13:18)
nemegstu pirčių visiškai, esu buvus gal pora kartų gyvenime užtat ir tos kepures neuprantu biggrin.gif, sakau gal kad ir galva išprakaituotų tongue.gif, o čia pasirodo priešingai smile.gif

Tai gal dar ir po visko buvai... Nu kai jau atvėsusi pirtis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 10 11, 13:23)
Tai gal dar ir po visko buvai... Nu kai jau atvėsusi pirtis  tongue.gif

nu nežinau biggrin.gif, ėjau su visais kartu tongue.gif
Atsakyti
Jaunystėje eidavau su vantomis vanotis, irgi gėris. Db per teliką su pavydu žiūrau Vantos lapas laidą biggrin.gif Gerai tos atostogos ir oras kaip pagal užsakymą.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 10 11, 13:18)
nemegstu pirčių visiškai, esu buvus gal pora kartų gyvenime užtat ir tos kepures neuprantu biggrin.gif, sakau gal kad ir galva išprakaituotų tongue.gif, o čia pasirodo priešingai smile.gif

Draugė. mirksiukas.gif Man irgi buvus nebuvus,kai kiti alpsta dėl pirties.man jos gali nebūti. ax.gif Matyt nuo vaikystės atgrasė. bigsmile.gif
Atsakyti
Žolyte,apžiūrėjau grožiai. wub.gif wub.gif
https://www.lrytas.l...nkasi--7845759/
Tokią teisybę rašo,mes irgi pakraupę buvome.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 11 spalio 2018 - 19:43
QUOTE(IngridaB @ 2018 10 11, 18:36)
Žolyte,apžiūrėjau grožiai. wub.gif  wub.gif
https://www.lrytas.l...nkasi--7845759/
Tokią teisybę rašo,mes irgi pakraupę buvome.

Buvau Operos fantome..NA,su vakarinem suknelem tikrai nedaug buvo,maciau ir su pirkiniu maiseliai,bet telefai niekam neskambejo ir niekas spektaklio metu nevalge..GAl priklauso vakarinis ar dieninis spektaklis g.gif dieniniam tikrai sutinku,kad daugiau tu turistu tiesiai is gatves,vis tik turistinis miestas..I vakarinius jau labiau pasiruose ateina..Mes irgi nesidejom kostiumu ri vakariniu sukneliu,bet ir ne su traningais,dzinsais atejom..

Londone esu buvusi 4 spektakliuose,visuose buvo ir graziai apsirengusiu ir tiesiai is gatves..

Ai,Zolia,o tu siunti i uzsieni?Pvz man?Mastom,gal anukei tapkuciu reikia..Nupirkom cia tokias,bet kailiukas dirbtinis ir kojyte suprakaituoja..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 11 spalio 2018 - 20:09
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Mes irgi pakaraupę buvome į aprangą,elegesį Fantome.Pasirodo ne mūms vieniems taip pasirodė. mirksiukas.gif Kad ir patys anglai kaip elgiasi?Per pertrauką atsivaro staliuką salę ir prekiauja šampe,alumi. bigsmile.gif bigsmile.gif Tam turėtų būti kavinė kažkas panašaus.Pas mus kultūra aukštesnė bent jau tuo klausimu. bigsmile.gif Kažin ar pas mus su šliopansais leistų į teatrą? blink.gif
Atsakyti
LAbukas

O tai ka apie sita sou galvojat?
https://www.delfi.lt...i.d?id=79295399

MAstau,ar girdejau,kazka panasaus cia UK,matyt tai tikrai nemaciau,na neskaitant Madonos koncerto,ji megeja ten ir pasigraibyt save ir siaip erotika alsuoja..Ai,buna buna tokie sou,va paminejau erotika ir prisiminiau erotic show biggrin.gif Ten tokia paroda,pardavimas su pasirodymais ant schenos.Buvau kelis kart,tai macius biggrin.gif Man patiko biggrin.gif Dar burleskoj buvus,bet ten ne arenos dydzio,tik geras nemazas restoranas-valgai ir ziuri programa mirksiukas.gif Beje,ten su dzinsais ir kedais neileidzia,jau is kart kvietime parasyta buna mirksiukas.gif
Atsakyti
Užsienyje neesu buvos tokio lygio renginiuose, o va per Mazvydo premjera nac dramos teatre tai priekyje sedejo jaunimas irgi su džinsais, batu nemačiau ir su super duper sulamdytais marškiniais ir maikėmis smile.gif, bet tėen turbut tik jei vieni taip atrode, labai jau išsiskyre iš minios mirksiukas.gif

Sveikos

ai tada gali pirma ir paskutini karta mačiau gyvai Adamkus mirksiukas.gif , tai galiu pasakyt kad per tv geriau jie atrodo, ypač Adamkiene mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 12 spalio 2018 - 09:18
Labas rytas 4u.gif
Laisvėja pasaulis, tai dress kodai eina užmarštin ...Gaila, žinoma... Bet viskas labai , laaabai keičiasi, sunku priimti, nes esam kitaip įpratę.
QUOTE(giega @ 2018 10 11, 21:08)
Buvau Operos fantome..NA,su vakarinem suknelem tikrai nedaug buvo,maciau ir su pirkiniu maiseliai,bet telefai niekam neskambejo ir niekas spektaklio metu nevalge..GAl priklauso vakarinis ar dieninis spektaklis g.gif dieniniam tikrai sutinku,kad daugiau tu turistu tiesiai is gatves,vis tik turistinis miestas..I vakarinius jau labiau pasiruose ateina..Mes irgi nesidejom kostiumu ri vakariniu sukneliu,bet ir ne su traningais,dzinsais atejom..

Londone esu buvusi 4 spektakliuose,visuose buvo ir graziai apsirengusiu ir tiesiai is gatves..
Ai,Zolia,o tu siunti i uzsieni?Pvz man?Mastom,gal anukei tapkuciu reikia..Nupirkom cia tokias,bet kailiukas dirbtinis ir kojyte suprakaituoja..

Giega, dukrai siunčiau , tai siuntimas ar ne 7 € kainavo? Nebepamenu. Siųsčiau, jei siuntimą apsimokėsi ax.gif Ai, jos siunta buvo sunkesnė. Daba pažiūrėjau post.lt, kad iki 0,5 kg gaunasi 5 €.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 12 spalio 2018 - 10:08
QUOTE(žollia @ 2018 10 12, 11:05)
Labas rytas 4u.gif 
Laisvėja pasaulis, tai dress kodai  eina užmarštin ...Gaila, žinoma... Bet viskas labai , laaabai keičiasi, sunku priimti, nes esam kitaip įpratę.

Giega, dukrai siunčiau , tai siuntimas ar ne 7 € kainavo? Nebepamenu. Siųsčiau, jei  siuntimą apsimokėsi  ax.gif

na mes kaimegejos internetu rubus pirktis tai 7-9 eur jau eina už siuntini, o kai ala banderolė (nežinau kaip čia tiksliai vadinas) tai 2 eur tik pagal svoritai jau tie batukai tikrai nedaug svers

nors parašiau ir suabejojau ten yra siuntu aukščio ribojimai turbut batukai aukšti bus... šiaip yra post.lt skaičiuokles pasižiureti reikia kas ir kaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 12 spalio 2018 - 10:12
QUOTE(Lyžuka @ 2018 10 12, 11:07)
na mes kaimegejos internetu rubus pirktis tai 7-9 eur jau eina už siuntini, o kai ala banderolė (nežinau kaip čia tiksliai vadinas) tai 2 eur tik pagal svoritai jau tie batukai tikrai nedaug svers

Patys batukai apie 150 g + pakuotė ir patekus į 100-500 g grupę gaunasi 5 €.
Atsakyti