Labas rytas
Laisvėja pasaulis, tai dress kodai eina užmarštin ...Gaila, žinoma... Bet viskas labai , laaabai keičiasi, sunku priimti, nes esam kitaip įpratę.
QUOTE(giega @ 2018 10 11, 21:08)
Buvau Operos fantome..NA,su vakarinem suknelem tikrai nedaug buvo,maciau ir su pirkiniu maiseliai,bet telefai niekam neskambejo ir niekas spektaklio metu nevalge..GAl priklauso vakarinis ar dieninis spektaklis
dieniniam tikrai sutinku,kad daugiau tu turistu tiesiai is gatves,vis tik turistinis miestas..I vakarinius jau labiau pasiruose ateina..Mes irgi nesidejom kostiumu ri vakariniu sukneliu,bet ir ne su traningais,dzinsais atejom..
Londone esu buvusi 4 spektakliuose,visuose buvo ir graziai apsirengusiu ir tiesiai is gatves..
Ai,Zolia,o tu siunti i uzsieni?Pvz man?Mastom,gal anukei tapkuciu reikia..Nupirkom cia tokias,bet kailiukas dirbtinis ir kojyte suprakaituoja..
Giega, dukrai siunčiau , tai siuntimas ar ne 7 kainavo? Nebepamenu. Siųsčiau, jei siuntimą apsimokėsi
Ai, jos siunta buvo sunkesnė. Daba pažiūrėjau post.lt, kad iki 0,5 kg gaunasi 5 .