Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Žolia, įmesk kepurių pažiūrėti mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
BJ , kad visos jos panašios pas mane biggrin.gif Vieną pamatyt užteks mirksiukas.gif Tik dekorą vis kitokį pamakaluoju, bet labiausiai su šitais lapais eina ax.gif
kepurė pirties
Atsakyti
Žolia, man tavo pats pačiausias darbas yra tos pagalveles su našlaitėmis ir aguonomis ir šalikas toks ryškus raudonas , tik šaliko bijočiau, kad negraužtu kaklo biggrin.gif

Sveikos smile.gif

nelabai suprantu kam pirtyje kepures?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 11 spalio 2018 - 07:34
Elegantiškos pirties kepurės ir kitkas auksinių rankų darbeliai, matosi, su meile daryti. Apžiūrėjau ir FB. Pagarba 4u.gif

Vakar buvo gera pagada, tai durna boba, namie... Norėjau kur eit, bet kad ir šiandien ne kas. Naktį jaučiau kaip širdis ne ritmu dirbo. Dar gera savaitė atostogų, išsilaižysiu. Vaje vaje, kaip kai kas sako biggrin.gif

Lyžuka, su pirties kepure nekaista galva, nenukenčia plaukai, veikia kaip apsauga biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

zolia, grazu, bet jauciu reik stipriu ranku, kad tokius grozius nuvelt.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 10 11, 09:15)
Labas rytas

turbut labiau kantrybės ir dar skonio jausmo kas be ko, kas suderint ir spalvas ir t.t., kas toli šaukia tikrai ne visiems duota bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 10 11, 08:29)
Labas rytas  4u.gif 
BJ , kad visos jos panašios  pas mane  biggrin.gif  Vieną pamatyt užteks  mirksiukas.gif  Tik dekorą vis kitokį pamakaluoju, bet labiausiai su  šitais lapais eina  ax.gif
kepurė pirties

mačiau pas tave šitą FB, galvojau gal ir kitokių dar darai ax.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2018 10 11, 08:34)
Žolia, man tavo pats pačiausias darbas yra tos pagalveles su našlaitėmis ir aguonomis ir šalikas toks ryškus raudonas , tik šaliko bijočiau, kad negraužtu kaklo biggrin.gif

Sveikos smile.gif

jaučiu, plaukams rolleyes.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2018 10 11, 09:17)
turbut labiau kantrybės ir dar skonio jausmo kas be ko, kas suderint ir spalvas ir t.t., kas toli šaukia tikrai ne visiems duota  bigsmile.gif

apsiverkčiau prie tokio darbo, nu nemėgstu ax.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyras 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2018 10 11, 08:34)

Sveikos smile.gif

Negraužia kaklo, nes čia plonytė merino avių vilna. Vat pagalvėlėms reik daug laiko, kurio man trūksta. Tai laukia eilėj ilgoj ...
Lyžuka, ar esi girdėjus posakį „ a galvą esi perkaitus? " kai ką ne taip kalbi mirksiukas.gif Tai va, reik saugot nuo perkaitimo biggrin.gif Dar ir pirštines eina į komplektą. Nes kai tempa pirty apie 80 °C, maunasi , kad nenudegtų oda mojuojant su vanta. ax.gif
QUOTE(Merii @ 2018 10 11, 08:53)
Elegantiškos pirties kepurės ir kitkas auksinių rankų darbeliai, matosi, su meile daryti. Apžiūrėjau ir FB. Pagarba  4u.gif

Vakar buvo gera pagada, tai durna boba, namie... Norėjau kur eit, bet kad ir šiandien ne kas. Naktį jaučiau kaip širdis ne ritmu dirbo. Dar gera savaitė atostogų, išsilaižysiu. Vaje vaje, kaip kai kas sako  biggrin.gif

Lyžuka, su pirties kepure nekaista galva, nenukenčia plaukai, veikia kaip apsauga  biggrin.gif

Ačiū, Meri 4u.gif Kaip nors bandyk atsistatyt , gal išėjus prasivaikščiot tikrai geriau pasijaustum 4u.gif Pas mus didžiulis rūkas, bet šilta wub.gif Ir voratinklį radau prisuktą prie mašinos veidrodėlio - gal jau bobų vasara atėjo?

QUOTE(sapniukass @ 2018 10 11, 09:15)
Labas rytas

Rankų reik, kas be ko, bet teisingai Lyžuka sako, kad dar reik tam ir pajautimo 4u.gif Bet yra ir kita medalio pusė. Pvz, vienoj galerijoj mano darbų nepirko nieks vien todėl, kad perdaug išdailinti, atseit čia jau ne rankų darbo rolleyes.gif Nu tipo, turi būt tokie netvarkingi, nelygūs - va tada tai rankų darbo. O aš negaliu į svietą tokių paleist , man atrodo kaip kičas tokie biggrin.gif Nu čia man turbūt galva perkaitus , be kepurės pirty sėdėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 11 spalio 2018 - 11:24
Mes sedėdavome 75C, be kepuriu niekaip biggrin.gif
Biski vaistų prigėriau, ryt pratęsiu ką pradėjau, o db lovoje toliau neriu, nes čia bus dovana, kad ir paveluota. Nerimas vąšeliu raminančiai veikia smile.gif
Atsakyti
Nei su kepure, nei be kepurės, širdelė manęs į pirtį beveik neleidžia. Galiu kažkiek turkiškoj, garinėj, o sauna..... unsure.gif
Atsakyti
nemegstu pirčių visiškai, esu buvus gal pora kartų gyvenime užtat ir tos kepures neuprantu biggrin.gif, sakau gal kad ir galva išprakaituotų tongue.gif, o čia pasirodo priešingai smile.gif
Atsakyti