Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas iš ryto 4u.gif
Į Oktoberfesto temą prie alaus reiktų ir Baumkucheną išsikept , Giega mirksiukas.gif
Baumkuchenas . Tai jų tradicinis pyragas. Ir mūsų šakočių kilmė vokiška ax.gif . Šįryt akis užkliuvo už recepto, tai taip ir knieti išsikept. Lietuvė kepėja rašė, kad užtrunka tik 45 min. Aš esu kepusi šakočio pusbrolį, kai vieną sluoksnį ant kito pilt reik ir viršus kepa. Skanus irgi gaunasi. Bet čia kaip tikro medžio kelmas - gražesnis. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 06 spalio 2018 - 08:39
Labukas

nene,as tikrai nekepsiu biggrin.gif Prie alaus netinka biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ingrida, dar kartelį su gimtadieniu ! Sveikinimų niekad nebūna perdaug smile.gif Rytoj galvelė skaudės mirksiukas.gif

Kada čia žadėjau riešines pabandyt, tai vakar vėliau. Pavyko bigsmile.gif Tik dydis gavosi jaunai rankai. Bet tokios plonytės,elastingos - pasitempia pagal ranką . Vnž, mažoji irgi užsiprašė - šitos nepatiko jai dėl dekoro.

Atsakyti
Labas rytas.
Dėkui Žolyte. 4u.gif 4u.gif
Galva neskauda,su mb vyno po tautę išgėrėme,šampės iššovėme,balius kitą savaitgalį.Laukiu mažojo iš užjūrių sugrįžtant tai ir atkėlėme.
Bet tokios riešinės daug šiltesnės nei megztos. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Riešines super, bet mano tokio tipo nepatogios, man geriau tos kur tik ant riešo eina jos ir šildo kažkiek ir prie kompo patogu su jomis smile.gif

Sveikos smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas

mano siltnamy pomidorai dar auga, noksta, zydi. Uzvakar dar palaisciau. Diena saule neblogai prisildo.
Atsakyti
Labai gražios riešinės wub.gif
Aš tai su vąšeliu esu visokių spalvų prisinėrus, dabar ant šalių pasinešus biggrin.gif
Nieko lauke nedarau.
Užsiėmiau nesąmonėm, baldus perstumdau, jau pavargau, bet pradėta, reikia kažkaip rast jėgų baigt.
Vakar pas ginę buvau, tai rado visokio dydžio miomų, iki penkių cm, bet gal nieko blogo, daugumai priauga, bet nuotaika gerai pagadino. Bandau išsiblaškyti.
Atsakyti
Laba 4u.gif
Ačiū, merginos , už LIK'us riešinėms 4u.gif Dabar pirties kepurių maratonas pas mane biggrin.gif Kažkaip nebespėju, nes tas valdiškas darbas daug laiko man suvalgo ax.gif . Na nieko, kaip nors įveiksiu visas kliūtis, nepasiduosiu biggrin.gif . Man irgi, kaip Ingridai, diena per trumpa smile.gif
Dar žadu braškių įkišt žemėn, nes daigai kadais pamerkti laukia. Gaila buvo išmest tokius gražius, tai įmerkiau dėžutėn. Nieko, žaliuoja, laukia mano rankų bigsmile.gif Ir pomikai šiltnamy vis noksta ax.gif , nusisinu šviežių tam kartui. Geriau tegu ant krūmo kabo, negu dėžutėj nuskinti. Spėsiu dar. O tuos, kur žydėt labai norėjo, tai nudraskiau.
Baldus aš jaunystėj labai perstumdinėdavau, o dabar nebe - gaila nugaros .
Atsakyti