Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
O tai svarstyklės dukriukas-sava. wub.gif wub.gif wub.gif Sveikinimai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tai gerai tu pati nuvažiavai,mane su antru laikė dvi savaites uždarę ir kas antrą dieną klizmos ir skatinamieji,lašelinė,kad gimdyčiau. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Kad žinotumėte,kaip tingiu turgelin,savaitę nebuvau,atpratau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Zolia,sveikinimai dukrai ir tau su gimtadieniu!!!

MB su betrukstanciu apendicitu pats i ligonine nuvaziavo biggrin.gif PAtikrina ir praktiskai iskart i operacine..Jis sako-palaukit,leiskit masina namo parvaryt,nes as nevairavau tada biggrin.gif Gyd tik akis ispute-tu pats atvaziavai?
Atsakyti
Ačiū ačiū už sveikinimuss, mergaitės 4u.gif Tortuko gražumas wub.gif
Tai TB, Giega, dar nežinojo, koks rimtas jo negalavimas. Gal nebūtų rizikavęs, o kvietęs greituškę. 4u.gif O nėščiai už vairo jokio blogumo nebuvo, tik biški ankšta biggrin.gif , tai atsilošus sėdynę vairavau smile.gif
Gražus oras pas mus buvo šiandien, nors ir vėsoka. Saulutė, medžiai geltoni-raudoni, sausa wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas

zolia, su praejusia svente 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Sapniuk, ir tau 4u.gif
Šiandien jau šalčiau unsure.gif . Lijo šiek tiek, vėjuota ax.gif Bet pečių pasikūrėm ir trumpom rankovėm po trobą trynėmės.
Gl ryt reiks nuskint pomidorus paskutinius. Ne visi prinokę, bet jau šalta ir nebenoks šiltnamy vistiek. Jau tiek dalinau į kairę ir dešinę šiemet, bet vistiek verdu tyres ir uždarau žiemai. Labai skaniai cukinijų sumarinavau, tokia gaivi užkandėlė gavosi su pomidorais. Nors ten reikėjo pagal receptą pomidorų padažo, aš sutrintus pomidorus dėjau.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Žolia, jei dar priimi sveikinimus mirksiukas.gif tai su praėjusia proga 4u.gif

Sveikos smile.gif

Mano šiltnamio derlius jau dėžėse, gana jau jiems, užtat morkos, petražoles ir burokai lauke, jie aplamai dygo po sausru tik liepos menesį biggrin.gif tai tegul dar paauga , jei čia aplamai auga kai tokios temperaturos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 01 spalio 2018 - 09:10
Lyžuka, ačiū 4u.gif Nebūtini tie sveikinimai, ale malonu wub.gif
Pomidorų taip ir nenuskyniau. rolleyes.gif Ir dar net langelį pamiršau uždaryt. unsure.gif Žada lyg ir minusą šiąnakt. Na, bus kaip bus.
Atsakyti
Labas rytas.
Nebuvo to minuso.Pas mane irgi pilna dar pomidorų,kasdien apskinu.Dar dumplainiai puikiai noksta lauke,o jie tai jau bijo bet kokio minuso. ax.gif
Atsakyti
ir pas mus jokio minuso, niekaip neprisiruošiu citrina iš lauko iškast, kelinti metai bandau iš jos bonsą formuot, gaila būtų jei nušaltu, o inkakvileju nekasiu šiemet pažiuresiu gal atlaikys jos žiemos šalčius mirksiukas.gif
Atsakyti
žollia, su tarptautinė veltinio diena 4u.gif
Atsakyti