Žolia dar taves viesulai nenunešė? Delfis čia trimtuoja kad pas jus uraganai siaučia
Labas
kad net pas mane rytu Lietuvoj baisulinis vejas. Padejau bliuda lietaus vandeniuj, tai i gelyna nurideno.
kad net pas mane rytu Lietuvoj baisulinis vejas. Padejau bliuda lietaus vandeniuj, tai i gelyna nurideno.
Labas rytas.
Sveikos
pas mus nuo kokiu šešių vakaro pardejo dangus su žeme maišytis, išlipant iš mašinos vos atgal nesukišo , o šiandien atšilo ir oras tokiu pavasariu kvepia
pas mus nuo kokiu šešių vakaro pardejo dangus su žeme maišytis, išlipant iš mašinos vos atgal nesukišo , o šiandien atšilo ir oras tokiu pavasariu kvepia
Labas
as net peciaus snd. nekuriau. Tikrai kad pavasariskas oras, gaila kad ....ruduo.
as net peciaus snd. nekuriau. Tikrai kad pavasariskas oras, gaila kad ....ruduo.
Lyžuka, kad jau klausi dėl uragano, tai pas mus jis toks pusiau apsilpnėjęs jau nuo jūros atsipūtė Vieno klevo storą šaką nulaužė, gal 30 cm skersmens. O smulkių tai daug prilaužytų ir visur nupūstų mėtosi. Vakr jau kūriau židinį, o šiandien ir pečius rudens sezoną pradėjo
Labas rytas.
Skanus pusryčiai ,. jei tai ne koks omletas
Sveikos , šį paskutinį rugsėjo penktadienį
Sveikos , šį paskutinį rugsėjo penktadienį
Laba
Šiąnakt vėjas stūgavo, paskui paryčiais jau tik dejavo - tada ir pamiegojau O tai visą naktį viskas tratėjo, šnarėjo ir man miegot nedavė Šiek tiek ir lietaus buvo, bet nedaug. Lapų prisukta kampuos, kur užuovėja. Klevai labai gražūs , spalvoti jau Reik eit torto kept, bet sėdžiu prie kompo, kaip prisiūta
Šiąnakt vėjas stūgavo, paskui paryčiais jau tik dejavo - tada ir pamiegojau O tai visą naktį viskas tratėjo, šnarėjo ir man miegot nedavė Šiek tiek ir lietaus buvo, bet nedaug. Lapų prisukta kampuos, kur užuovėja. Klevai labai gražūs , spalvoti jau Reik eit torto kept, bet sėdžiu prie kompo, kaip prisiūta
Žolyte,proga kokia?
Aš irgi moliūginius keksiukus iškepiau ir sėdžiu,dar riešutėlių tešlą sumarmuoliavau,reiks kepti.
Susidėjau medžiagas,darysiu sau ir dukrai puokštes sesės gimtadieniui. Kažko kojytės pavargo?
Aš irgi moliūginius keksiukus iškepiau ir sėdžiu,dar riešutėlių tešlą sumarmuoliavau,reiks kepti.
Susidėjau medžiagas,darysiu sau ir dukrai puokštes sesės gimtadieniui. Kažko kojytės pavargo?
Ingrida, ryt TA diena, kai dukra gimė prieš 15 metukų Taip nenorėjo gimt, bet jau buvau pernešiojus, tad sėdau pati už golfiuko vairo ir apie 10 val. išvairavau gimdyt Vyras darbe turėjo būt, negalėjo manęs transportuot, tik vakare atvažiavo golfo pasiimt, o aš da nepagimdžius buvau. Gimė prieš 21 val. vakare, už valandos po vyro išvažiavimo.