Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Žolia dar taves viesulai nenunešė? Delfis čia trimtuoja kad pas jus uraganai siaučia unsure.gif
Atsakyti
Labas

kad net pas mane rytu Lietuvoj baisulinis vejas. Padejau bliuda lietaus vandeniuj, tai i gelyna nurideno.
Atsakyti
Katytė išlido iki pusės laukan ir atgal, kai davė vėjo gūsis biggrin.gif Turės namie sysioti, kai šiaip į lauką eina. Vėjas nuo Nemuno, tiesiai į vitriną per sienas košia.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

pas mus nuo kokiu šešių vakaro pardejo dangus su žeme maišytis, išlipant iš mašinos vos atgal nesukišo biggrin.gif , o šiandien atšilo ir oras tokiu pavasariu kvepia bigsmile.gif
Atsakyti
Labas

as net peciaus snd. nekuriau. Tikrai kad pavasariskas oras, gaila kad ....ruduo.
Atsakyti
Lyžuka, kad jau klausi dėl uragano, tai pas mus jis toks pusiau apsilpnėjęs jau nuo jūros atsipūtė ax.gif Vieno klevo storą šaką nulaužė, gal 30 cm skersmens. O smulkių tai daug prilaužytų ir visur nupūstų mėtosi. Vakr jau kūriau židinį, o šiandien ir pečius rudens sezoną pradėjo smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Skanus pusryčiai smile.gif,. jei tai ne koks omletas smile.gif

Sveikos , šį paskutinį rugsėjo penktadienį mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Šiąnakt vėjas stūgavo, paskui paryčiais jau tik dejavo - tada ir pamiegojau ax.gif O tai visą naktį viskas tratėjo, šnarėjo ir man miegot nedavė biggrin.gif Šiek tiek ir lietaus buvo, bet nedaug. Lapų prisukta kampuos, kur užuovėja. Klevai labai gražūs , spalvoti jau wub.gif Reik eit torto kept, bet sėdžiu prie kompo, kaip prisiūta biggrin.gif
Atsakyti
Žolyte,proga kokia?
Aš irgi moliūginius keksiukus iškepiau ir sėdžiu,dar riešutėlių tešlą sumarmuoliavau,reiks kepti.
Susidėjau medžiagas,darysiu sau ir dukrai puokštes sesės gimtadieniui. ax.gif ax.gif Kažko kojytės pavargo? mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida, ryt TA diena, kai dukra gimė prieš 15 metukų biggrin.gif Taip nenorėjo gimt, bet jau buvau pernešiojus, tad sėdau pati už golfiuko vairo ir apie 10 val. išvairavau gimdyt biggrin.gif Vyras darbe turėjo būt, negalėjo manęs transportuot, tik vakare atvažiavo golfo pasiimt, o aš da nepagimdžius buvau. ax.gif Gimė prieš 21 val. vakare, už valandos po vyro išvažiavimo. biggrin.gif
Atsakyti