Laba
Lyžuka, kaip tų sėdmaiškių kokybė, kur pas jus gamina? Pas jus, tai reiškia, tavo mieste . Ruošiuos užsakyt , tai gal ką žinai?
QUOTE(žollia @ 2018 09 25, 09:46)
Laba
Lyžuka, kaip tų sėdmaiškių kokybė, kur pas jus gamina? Pas jus, tai reiškia, tavo mieste . Ruošiuos užsakyt , tai gal ką žinai?
Vaje , nieko nežinau, net nežinau kur juos ir kas aplamai gamina ,
maja chata skraju niečievo nieznaju ... nu rimtai pirma kartą išgirdau
Man tai jie irgi nereikalingi, tie sėdmaišiai, ale mergikė gimtadieniui užsiprašė. Kur jau jai fotelis Nu ką daryt, tai ir perku Šiaip, kokybiški atrodo sėdmaišiai .
QUOTE(žollia @ 2018 09 25, 11:09)
Man tai jie irgi nereikalingi, tie sėdmaišiai, ale mergikė gimtadieniui užsiprašė. Kur jau jai fotelis Nu ką daryt, tai ir perku Šiaip, kokybiški atrodo sėdmaišiai .
tai čia kaišiadoriečiai gamina juos? pas mus kažkada iš porlono atleiku buvo manija užejus gamintis patiems tai pusė įmones prisigamino, bet man kaip Merri sako nei sedet nei gulet ant , nu nesamone kažkokia , bet jaunimui gal tinka
Mes turim toki kvadratini sedmaisi/pufika LAbai patogu-vietos neuzima tiek,kiek fotelis,o jei kam atsiset-vieta yra
Tu tokiu dideliu sedmaisiu,tai ir as nenoriu Ai,dar tuose sedmaisiuose tie burbuliukai su laiku susprogineja,susitrina,tai reikia kas kazkiek laiko vis papildyt
Tu tokiu dideliu sedmaisiu,tai ir as nenoriu Ai,dar tuose sedmaisiuose tie burbuliukai su laiku susprogineja,susitrina,tai reikia kas kazkiek laiko vis papildyt
QUOTE(Lyžuka @ 2018 09 25, 11:30)
tai čia kaišiadoriečiai gamina juos? pas mus kažkada iš porlono atleiku buvo manija užejus gamintis patiems tai pusė įmones prisigamino, bet man kaip Merri sako nei sedet nei gulet ant , nu nesamone kažkokia , bet jaunimui gal tinka
Nu teiippp
Užsakiau kriaušės formos, sakė paaugliai labiau mėgsta tokius
Giega, tai pas tave gal pufikas, ne sėdmaišis? Gamina jie ir pufikiukus. O yra pirkt tų granulių kur nors? Tą sėdmaišį, man atrodo, galima bele kur įgrūst, jei nusibosta.
Tai šiąnakt šalnos prognozuoja, ania
TAip,mano pufikas.Nera didelis,bet pakankamas atsisest.VA toks
https://scontent-lht...amp;oe=5C2D76AE
PAs mus tai buna tu burbuliuku pirkt.KAip LT nezinau..Bet gal galima is to fabriko uzsisakyt
Pas mus si ryta langai apserksnije buvo..Ryt irgi panasus oras,tai ko gero ir ryt bus apsale..O diena uzkaitina iki 20
https://scontent-lht...amp;oe=5C2D76AE
PAs mus tai buna tu burbuliuku pirkt.KAip LT nezinau..Bet gal galima is to fabriko uzsisakyt
Pas mus si ryta langai apserksnije buvo..Ryt irgi panasus oras,tai ko gero ir ryt bus apsale..O diena uzkaitina iki 20
Giega, tavo pufikas - katino fotelis
JAu nebe,kazko nebeguli ant jo GAl ziema.TAs pufikas netoli radiatoriaus buna,tai auksciau sildytis
Labas rytas.
Mūsų katės labiausia megsta guleti apsižergę radiatorius , labai jau jos pakančios karščiams
Sveikos
Sveikos