Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Laba 4u.gif
Lyžuka, kaip tų sėdmaiškių kokybė, kur pas jus gamina? Pas jus, tai reiškia, tavo mieste biggrin.gif. Ruošiuos užsakyt , tai gal ką žinai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 25 rugsėjo 2018 - 08:47
QUOTE(žollia @ 2018 09 25, 09:46)
Laba  4u.gif 
Lyžuka, kaip tų sėdmaiškių kokybė, kur pas jus gamina? Pas jus, tai reiškia, tavo mieste  biggrin.gif.  Ruošiuos  užsakyt , tai gal ką žinai?

Vaje smile.gif, nieko nežinau, net nežinau kur juos ir kas aplamai gamina smile.gif,

maja chata skraju niečievo nieznaju smile.gif... nu rimtai pirma kartą išgirdau mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tie sėdmaišiai tai dulkių rinkyklos, jau geriau normalūs foteliai. Bet dėl skonio nepasiginčysi biggrin.gif
Nesugalvoju ką valgyt pasidaryti.
Atsakyti
Man tai jie irgi nereikalingi, tie sėdmaišiai, ale mergikė gimtadieniui užsiprašė. Kur jau jai fotelis bigsmile.gif Nu ką daryt, tai ir perku biggrin.gif Šiaip, kokybiški atrodo sėdmaišiai .
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 09 25, 11:09)
Man tai  jie irgi nereikalingi, tie sėdmaišiai, ale mergikė gimtadieniui užsiprašė. Kur jau jai fotelis  bigsmile.gif   Nu ką daryt, tai ir perku  biggrin.gif  Šiaip, kokybiški atrodo  sėdmaišiai .

tai čia kaišiadoriečiai gamina juos? pas mus kažkada iš porlono atleiku buvo manija užejus gamintis patiems tai pusė įmones prisigamino, bet man kaip Merri sako nei sedet nei gulet ant , nu nesamone kažkokia mirksiukas.gif , bet jaunimui gal tinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 25 rugsėjo 2018 - 10:32
Mes turim toki kvadratini sedmaisi/pufika mirksiukas.gif LAbai patogu-vietos neuzima tiek,kiek fotelis,o jei kam atsiset-vieta yra mirksiukas.gif
Tu tokiu dideliu sedmaisiu,tai ir as nenoriu biggrin.gif Ai,dar tuose sedmaisiuose tie burbuliukai su laiku susprogineja,susitrina,tai reikia kas kazkiek laiko vis papildyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 09 25, 11:30)
tai čia kaišiadoriečiai gamina  juos? pas mus kažkada iš porlono atleiku buvo manija užejus gamintis patiems tai pusė įmones prisigamino, bet man kaip Merri sako nei sedet nei gulet ant , nu nesamone kažkokia  mirksiukas.gif , bet jaunimui gal tinka

Nu teiippp biggrin.gif
Užsakiau kriaušės formos, sakė paaugliai labiau mėgsta tokius ax.gif
Giega, tai pas tave gal pufikas, ne sėdmaišis? Gamina jie ir pufikiukus. O yra pirkt tų granulių kur nors? Tą sėdmaišį, man atrodo, galima bele kur įgrūst, jei nusibosta. ax.gif
Tai šiąnakt šalnos prognozuoja, ania unsure.gif
Atsakyti
TAip,mano pufikas.Nera didelis,bet pakankamas atsisest.VA toks
https://scontent-lht...amp;oe=5C2D76AE

PAs mus tai buna tu burbuliuku pirkt.KAip LT nezinau..Bet gal galima is to fabriko uzsisakyt g.gif

Pas mus si ryta langai apserksnije buvo..Ryt irgi panasus oras,tai ko gero ir ryt bus apsale..O diena uzkaitina iki 20 biggrin.gif
Atsakyti
Giega, tavo pufikas - katino fotelis biggrin.gif
Atsakyti
JAu nebe,kazko nebeguli ant jo biggrin.gif GAl ziema.TAs pufikas netoli radiatoriaus buna,tai auksciau sildytis biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Mūsų katės labiausia megsta guleti apsižergę radiatorius biggrin.gif, labai jau jos pakančios karščiams smile.gif

Sveikos mirksiukas.gif
Atsakyti