Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(sapniukass @ 2018 09 15, 17:36)
biggrin.gif

na as net nesugalvociau ka uzsisakyt, ypac daugiau. Nueinu, paziuriu ir nebutinai perku tai del ko nuejau. Gal man nuejus patiks koks lapinis salieras ar baltas ridikas, kuriu pirkimo planuose net nebuvo. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Man, kaip ir ingridai, reik viską pamatyt, pačiupinėt, vnž svarbus pats procesas. o kai nėr laiko viską apžiūrėt, tai perku tik tai, kas būtina tą dieną.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 09 15, 19:52)
drinks_cheers.gif 
Man, kaip ir  ingridai, reik viską pamatyt, pačiupinėt, vnž svarbus pats procesas. o kai nėr laiko  viską apžiūrėt, tai perku tik tai, kas būtina tą dieną.

Kai iš namų išleki 6:50, parvažiuoji apie 18:30-19:00, nėra kada šliaužiot po pardes. Atveža tikrai kokybiškus produktus su bent trijų dienų galiojimu priekin. Šviežią gyvą žuvį jei perki ir nori būna išvalyta. Yra įdomesnių dalykų, nei vakare stumdytis eilėse, tampyt pirkinius. Patikėkit, tikrai labai patogu, o jei dar sunku vaikščiot ar tampyt svorius....kam? 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Ate,tikiu,tik mane jau perauklėti sunku. mirksiukas.gif ax.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Nu kam ten čiupinėt nesupranta pvz tualetinį popierių kuri perku jau keli metai iš eilės bigsmile.gif

Sveikos smile.gif

Sūnus mano viska perkas, ir dar mums parveža, pvz užsako šviežios žuvies kad ant ryto 9 atvežtu ir aš jau ant pietu kepu, visa laika pasiteisino, ypač tunas, kurio aplamai retokai pas mus buna, o jei ir buna tai ne pačios geriausios išvaizdos mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas

as Ingridos naturos del prekiu atvezimo. Dabar man labiau tiktu atvezimas sauskelniu is euro vaistines, reiks eit tris kartus. Na, bet as nieko neveikiu, suvaiksciosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 09 17, 10:22)
Labas

as Ingridos naturos del prekiu atvezimo. Dabar man labiau tiktu atvezimas sauskelniu is euro vaistines, reiks eit tris kartus. Na, bet as nieko neveikiu, suvaiksciosiu ax.gif

ant kompensuojamų turbut neparduoda internetu ?

man pvz susitempšt blokai po 24 vnt tualetinio ar kokiu skalbimu visiškai negundo savo čiupinejimu tongue.gif, plius manau dar ir nuo neplanuotu pirkiniu apsaugotu, nes eini vieno, o pamatai dar bile kiek ir jau taip užreikia ax.gif

Atsakyti
nezinau, kazkaip gyvai susinesioju.

Daktaryte israse miegui vaistus kompensuojamus, vaistininke pareiske, kad nebekompensuojami, ax.gif Sakau, kad sumokesiu pilna kaina, nedave, negali. Skambinau daktarei, kad parasytu popierini.....
Atsakyti
Laukiu antros valandos, po jos pradės registruoti spaliui pas daktarėlį.
Nieko neveikiu, katytė darželį kapsto, aš mezginėju šalį. Ot, gyvenimas biggrin.gif Gaila, neturiu įdomios knygos, namų senienos antrą trečią syk nesiskaito.
Atsakyti
labukas

QUOTE(Merii @ 2018 09 17, 11:20)
Laukiu antros valandos, po jos pradės registruoti spaliui pas daktarėlį.
Nieko neveikiu, katytė darželį kapsto, aš mezginėju šalį. Ot, gyvenimas  biggrin.gif Gaila, neturiu įdomios knygos, namų senienos antrą trečią syk nesiskaito.

O cia laisvadienis ar isejai is to kioskelio?

Atsakyti
Giega, atostogauju biggrin.gif
Vakar su savo seniu pakalbėjom, kad kitais metais mausim kur prie Viduržemio jūros kokiai savaitei, jau pasiilgau švarios jūros ir šiaip.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 09 15, 23:17)
Kai iš namų išleki 6:50, parvažiuoji  apie 18:30-19:00, nėra kada šliaužiot po pardes. Atveža tikrai kokybiškus produktus su bent trijų dienų galiojimu priekin. Šviežią gyvą žuvį jei perki ir nori būna išvalyta. Yra įdomesnių dalykų, nei vakare stumdytis eilėse, tampyt pirkinius. Patikėkit, tikrai labai patogu, o jei dar sunku vaikščiot ar tampyt svorius....kam? 4u.gif

aš už, jei tik yra galimybė labai vengiu prekinimosi, o jei dar ir terliotis reiks su žuvim, aplamai nevalgyčiau ko gero. Dabar kaip gerai, gali karpio po kelis gabaliukus nusipirkti arba karšio file kiek reik. O taip, tai pirk, darinėk ir visos neusuvalgysi vistiek. Savo laiku ir žuvis šaldydavau žiemai iš kaimyno sužvejotų, ir kiaules pirkdavom darinėdavom, bet dabar pati sau pasilepinu, kažkiek pasigaminu, bet nėra man jau labai mėgstamas dalykas, jei galiu, tai ir išvengiu biggrin.gif
O Barborą matyt irgi teks prisijaukinti, po naujų dukra parvažiuos, bus valgančių, bet kaip visad apsipirkti norinčių nėra ir eilėse stovėt ax.gif
Atsakyti