Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(ate42 @ 2018 09 15, 06:37)
Labas rytas, ačiū už pusrytį. Pirma spurgų pakirsiu.
Parduotuvėn kartą arba du per savaitę. Jei sunkūs pirkiniai, atveža Barbora. Nematau reikalo tampytis. Atneša į kambarį ir dar paklausia kur poniai padėt. Daržvių praktiškai neperku, bet kai perku,  tikrai atveža kokybiškas.
Kaunietėms patariu savęs neskriaust, o naudotis teikiamais patogumais. Perkant daugiau dar ir atveža dykai, o jei mokama, tai ne tiek, kad būtų brangiau už kurą, laiką ir sveikatą. mirksiukas.gif  biggrin.gif

kažkada lyg ir esu pas juo užsiregistravus, bet tuo kart nepasinadojau
QUOTE(sapniukass @ 2018 09 15, 07:38)
Labas rytas

na niekada neperku tiek, kad sunkiai panesciau. Va pieno turi but 2 litrai saldytuve, nes as ji geriu vietoj vandens :DDar visada turi but kiausiniu. Darzoviu turiu is darzo, brokoliu jei nusiperku, tai supudau ir ismetu. O tas man nepatinka.

Nupirkau vakar litra spanguoliu, po 2 litus, kazka reiks daryt, dar nesugalvojau. ax.gif

va ir aš, perku tik kiek suvalgau, jei per daug ar pasigaminu daugiau, tai iškart šaldau.Bet galvoju kas su vaikais, tai gal ir patogu visai
nemačiau kiek pas mus spanguolės, matyt brangu, bet dėl savęs neperku, nesiterlioju
Atsakyti
Labas rytas

na niekada neperku tiek, kad sunkiai panesciau. Va pieno turi but 2 litrai saldytuve, nes as ji geriu vietoj vandens :DDar visada turi but kiausiniu. Darzoviu turiu is darzo, brokoliu jei nusiperku, tai supudau ir ismetu. O tas man nepatinka.

Nupirkau vakar litra spanguoliu, po 2 litus, kazka reiks daryt, dar nesugalvojau. ax.gif

Laba,
Gera kaina. Aš džiaugiausi, kad po 2,50€ radau. Sublenderiavau su citrina ir medumi, šaldytuve laukia, kol pradėsiu vartoti. Reiks stiprintis.
Pieno ir aš užsinoriu, grįžtu prie vaikystės įpročių. Kiba senstu g.gif biggrin.gif
Kai namuose mažai valgančių, imu mažą puodą, kad pagundos per daug privirti nebūtų. Vistiek vienam kartui neišverdu, lieka dar ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 15 rugsėjo 2018 - 08:06
A metus laiko mokiausi mazai virti ir tai dar ne visad gaunasi

Perku viska min savaitei ar dar ilgiau, pienas tik mū nes geriam bangom, beje ir žiūriu dabar jau ir šitas eilinis pienas ilgiau pastovi, aš duonos nevalgau tai perku mamai po puse kelis vnt ir užšaldau paskui... Barbora mano svajonė, bet deja kolkas nesigirdi kada ji iki mūsų ateis

Iš senoviniu gėlių būtinai augino alijošių dar ir dažnes fuksijas o pelargonijos tik tos pačios paprasčiausias raudonas bet kaip žydėdavo jos visa žiema-
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 rugsėjo 2018 - 08:12
QUOTE(Para @ 2018 09 15, 08:55)
Laba,
Gera kaina. Aš džiaugiausi, kad po 2,50€ radau. Sublenderiavau su citrina ir medumi, šaldytuve laukia, kol pradėsiu vartoti. Reiks stiprintis.
Pieno ir aš užsinoriu, grįžtu prie vaikystės įpročių. Kiba senstu g.gif  biggrin.gif
Kai namuose mažai valgančių, imu mažą puodą, kad pagundos per daug privirti nebūtų. Vistiek vienam kartui neišverdu, lieka dar  ax.gif

reiks ir man šiandein ūkininkų turguj paimti, susiblenderiuosiu ir aš, dedi iš akies?
Aš, kad ir mažą puodą imu, nu bet vienos lėkštės neina išvirti, vistiek dar užšaldau, tada po kelių dienų išsitraukiu biggrin.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2018 09 15, 09:09)
A  metus laiko mokiausi mazai virti ir tai dar ne visad gaunasi

Perku viska min savaitei ar dar ilgiau,  pienas tik mū nes geriam bangom, beje ir žiūriu dabar jau ir šitas eilinis pienas  ilgiau pastovi,  aš duonos nevalgau tai perku mamai po puse kelis vnt ir užšaldau paskui... Barbora mano svajonė,  bet deja kolkas nesigirdi kada ji iki mūsų ateis

Iš senoviniu gėlių būtinai augino alijošių dar ir dažnes fuksijas o pelargonijos tik tos pačios paprasčiausias raudonas bet kaip žydėdavo jos visa žiema-

aga, duoną irgi šaldaum nes jei nuperki, tai ir stovi, prireikia per savaitę porą riekučių
Papildyta:
Labas rytas

Darzoviu turiu is darzo, brokoliu jei nusiperku, tai supudau ir ismetu. O tas man nepatinka.

aš, kai turiu tokių pabuvusių daržovių, sumetu visas į puodą, pverdu, tada lydyto sūrelio ir sublenderiuoju, dar jei pakepinu orkaitėje batono riekučių, labai skanu tokia sriuba ir likučius sušaldau, atšildžius būna liuks sriuba ax.gif

QUOTE(Para @ 2018 09 15, 08:55)
Laba,

citriną visą ar tik sultis spaudi?
Atsakyti
Para, as vietoj citrinos cesnaka desiu, kraujagyslem valyt, tipo. Saldyto maisto nemegstu, ta prasme uzsaldyto ir vel atsildyto, net nezinau kodel. Vakar viriau sriuba, snd. nesuvalgysiu, ipilsiu katinams naktipieciams ax.gif Pakviete drauge po pietu i picetija, nors tiek pasikulturinsiu. biggrin.gif
Atsakyti
LAbukas

Na UK cia labai populiaru uzsisakinet i namus,bet kazkaip pati dar niekad nepasinaudojau ax.gif Beje,kai parduotuve turejau,irgi uzsakinejau visokius limonadus,stiklainius sunkius,kad atveztu,o ne pati tasydavaus biggrin.gif

GAtavo maisto irgi labai retai saldau.NA kokius kotletus,jei daug pridarau,apkepinu,bet tokius puszalius uzsaldau..O siaip mes valgom ir 2-3d ta pati maista.Na sakykim,kol bus kokios sriubos at balandziu ar siaip ko biggrin.gif
O saldyta duona man is vis neskani,kazkokia dregme jaucias joje...
Atsakyti
Spanguoles šiemet per puse su bruknem maišiau, nes bruknių pigiau radau. Citriną visą dedu, tik nuplaunu su soda ir sėklas išimu, medaus dėjau puslitriuką ant 2 litrų uogų. Viską iš akies, neźinau tikslaus recepto.
Su česnaku irgi dariau, pirmą kartą, tai bijojau daug prisimarmalinti. Tą patį dariau+česnakas. Tik medų pyliau kitą dieną. Kažkur paskaičiau, neźinau kaip ten iš tikro.
Atsakyti
Laba 4u.gif

O man tos Barboros tai gryn išpinėjimas atrodo ax.gif Bet tai gal todėl, kad esu įpratusi visur pati pirkt ir tempt ax.gif O dar ir kažkoks nepasitikėjimas, kad įkiš senus produktus smile.gif Čia palikimas . Nors koks čia palikimas, kai ta pati max ima galiojimo datas ne taip senai užklijuodavo kita informacija, kad prakišt už gerą ax.gif Iki mašinos su vežimėliu, o jau namie - visi kas namie pro duris, po maišą į rankas ir psio rolleyes.gif
Labas rytas

Superinė kaina bigsmile.gif

Atsakyti
Jau kad įsidilginau, db dilgčioja biggrin.gif Tvarkiau sodelį. Ir katė padėjo. Įdomu ar ji per kailį įsidilgina?
Perkėliau šliaužiančią rožytę. Žiedai kaip erškėtrožės ir ilgos apie metrą pažemiui besidriekiančios šakos. Reik ir kitas rožes perkelt, bet gal ne šiandien.
Susodinau atgal į vazonus kameliją, gardeniją, jazminaitį ir kt.
Gal ir augs lauko orchidėjos, pavasarį ieškosiu rimtesnių, kurių senai noriu, bet turguj ir kitur niekaip negaunu, nors olandai jas augina pardavimui.
Jau pati nžn ko noriu, saulės mažai. Lb reik žiūrėti kas tinka.
Atsakyti
zolyte, na susimaisiau biggrin.gif
Atsakyti
Jo galvoju iš kur pas Sapniuką dar litai???? bigsmile.gif Aš prekiauju spanguoles po 2,50. mirksiukas.gif
Na ne aš turiu pačiupinėti prekes parduotuvėje,o ir būti namie,kai atveš.Grįžtu namo permiegoti tik. bigsmile.gif Marti kad nedirba UK vistiek jau keli namai užsakinėja viską į namus.Per kalėdas žiūriu sunešė viską į kambarį ir viskas. bigsmile.gif bigsmile.gif Man vaikai irgi sako sakykitės namus,ne man reikia akcijas apeiti,prisipirkti nereikalingų daiktų,kitaip nemoku.
Pasimatavau spaudimą,kažko šiandien lenkia prie žemės,ne žemas,tik pulsas šiek tiek muša. blink.gif
Atsakyti
biggrin.gif

na as net nesugalvociau ka uzsisakyt, ypac daugiau. Nueinu, paziuriu ir nebutinai perku tai del ko nuejau. Gal man nuejus patiks koks lapinis salieras ar baltas ridikas, kuriu pirkimo planuose net nebuvo. mirksiukas.gif

Drauge snd. vaziavo i Simoniu giria, sake, kad nei baravyku, nei raudonikiu. Netikiu, jauc cia mane ramino, kad nepaeme i kompanija. rolleyes.gif
Atsakyti