Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

pas mus po piet saulė išlindo, ryt apsniaukę buvo ax.gif
Atsakyti
Laba, 400-asis puslapis birthday.gif dan.gif dan.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Pas mane tik 320 -asis bigsmile.gif Kaip čia taip ? g.gif
Mano kaime labai gražus ruduo kolkas wub.gif Šiandien irgi saulutė švietė, tik vėjas nemažas buvo. Ryt penktadienis - kaip gerai, kad savaitgalis tuoj bus. biggrin.gif Rytais vežioju merginą į mokyklą, nes geltonasis neveža, o į maršrutinį perdaug anksti reiktų keltis - 7 val. jau autobusas. Tad vargstam: kada aš, kada kambariokas biggrin.gif Bet dažniau aš. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Žolyte,kaip suprasti kambariokas? bigsmile.gif
Man rodo-400. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 09 14, 06:25)

Žolyte,kaip suprasti kambariokas? bigsmile.gif
Man rodo-400. 4u.gif

nu gi tas, kitaip tariant suneštinis biggrin.gif
pas mane 400
Atsakyti
Laba 4u.gif
Tai čia savo diedą taip vadinu kartais biggrin.gif Kai 35 metai vienam kambary , tai juk kambariokas biggrin.gif mirksiukas.gif
Ir vėl labai gražus oras nusimato wub.gif Tik šaltoka. FB mačiau foto su šalna - žolė balta. Pas mane ieva visus lapus jau numetė unsure.gif . Gal dėl sausros? Nors liepos irgi jau barsto, keliukas tokiais smulkiais nuklotas . ax.gif
Atsakyti
LAbukas

PAs mane irgi 400tasis puslapis..Zolia,gal tu naujoj versijoj?GAl ten kitaip skaiciuoja?

Kol kas labai grazus ruduo ir pas mus mirksiukas.gif LApu praktiskai dar niekas nemeta biggrin.gif LApkriti jie tik ir prades krist mirksiukas.gif Bet kastonu lapai labai negrazus,visi kazkokia liga nueje..Bet visi visi-ar parkuose ar kur salikelese,ar siaip pavieniui augantys..
Atsakyti
Kaštonus pažeidžia keršoji kaštonų kandis. Lietuvė moksleivė gavo premiją už pasiūlytą būdą , kaip jas atbaidyti . Keršakandė kaštonų
Senojoj aš versijoj. Ir kai jau senosios nebebus, tai ir aš dingsiu tikriausiai iš SM biggrin.gif Gal pas mane į puslapį daugiau žinučių talpina kompas? Bet tai juk visiems vienodai turėtų būt, ar ne?
Atsakyti
Pasak G.Patkauskaitės, kvapnioji pelargonija – dažnas, neretai močiučių auginamas augalas Lietuvoje – mažai žinomas Vakaruose,

Nu nebent Italijoj,kur pristatymas buvo ir nezino,kas ta pelargonija..Cia UK ir parkai jom apsodinti ir siaip ana populiarus augalas kiemuose..
Bet vistiek saunuole mergaite,kad pastebejo tai,kas naikina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 14 rugsėjo 2018 - 08:09
Aš galvoju, kad ta KVAPIOJI gal kokia visai senovinė? Tos dabartinės pelergonijų veislės tai tikrai neitin betuiri to aštraus kvapo, kuris vaikystėj mane net pykindavo pajudinus vazoną biggrin.gif .
Atsakyti
Bet pelargonija yra pelargonija,kad butu jau tokia nezinoma..
Aga,pamenu ir as ju kvapa.. Mociute vis pridaugindavo,o a.a,tevas taip ju nepernese biggrin.gif Ismest neiseina,vel atnesa miciute(jo mama) tai balkone budavo tos pelargonijos biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane irgi 400 smile.gif

Bet Para pastabi, nelabai aš žiūriu į tuos psl nr smile.gif

Tai ką su ta proga visas ir dar su penktadieniu, būsim jau savaitėlę atvargę smile.gif

Ruduo pasakiškas tikrai, nepamenu, kad dar su basutėmis ištisai būčiau vaikščiojus smile.gif ir per radija sake, kad dar į visa europą ateina naujos karčio bangos smile.gif, aišku ir mums kažkiek klius smile.gif

kad pas mus tie lapai šiemet ištisai biro nuo sausros mirksiukas.gif
Atsakyti