QUOTE(Lyžuka @ 2018 09 11, 10:17)
nu, nei vienas variantas netraukia
QUOTE(žollia @ 2018 09 11, 10:28)
prekyba tikrai ne, o dėl srauto, tai pagalvoju, gal vėl į univerą lysti ir prie kompo ramiai sėdėt, ar į mokyklą, bet kompui jau trūksta kvalifikacijos, o mokykloje ir darželyje nervų reik stiprių
QUOTE(Lyžuka @ 2018 09 11, 10:47)
Žolia, sekmes merginai
aha ir man atrodo kad BJ sutverta :)senukus prižiuret , aš tiek kantrybes neturečiau
aha ir man atrodo kad BJ sutverta :)senukus prižiuret , aš tiek kantrybes neturečiau
kaži ar sutverta, daugiau iš būtinybės
QUOTE(ate42 @ 2018 09 11, 11:08)
sunku, bet lengvų darbų nesimėto, aišku savi pliusai, savi minusai. Faktas, kad nervai paeina tikrai
QUOTE(Lyžuka @ 2018 09 11, 13:02)
Ate , viskas čia taip žinoma man, kad net plėstis ir prisiminti nesinori
Giega ar jus kuri gal BJ de yra susidurįus su tom šluotom elektrinem ir gariniais siurbliais? Gundausi ant ju
Giega ar jus kuri gal BJ de yra susidurįus su tom šluotom elektrinem ir gariniais siurbliais? Gundausi ant ju
nem aš siurbliuoju senoviškai
QUOTE(žollia @ 2018 09 11, 13:39)
Turiu užsakymą nuvelt riešines su pirštu. Dar nesu vėlusi tokio daikto, bus pirmas kartas. Bet pabandyt norisi, pamatyt kas gausis. O šlepetės tai jau jokia naujiena: po truputį visąlaik veliu, tik rudenį suaktyvėja paklausa Užsakovė žino, kad tai bus pirmos riešinės, tad neskubina - laukiu mūzos . O tai ji kažkur valkiojasi
mačiau tavo ne per seniausiai šlepetės įkeltos buvo, dar pagalvojau, kad jau sezonas atsidarė
Papildyta:
gal žinot kuri, kaip ten pasiskaityti savo sveikatos kortele online? Buvau peržiūrėjus ir dabar neatrandu, o taip reikia