Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(Lyžuka @ 2018 09 10, 08:20)
Na kentet galima  mirksiukas.gif  vietoj desertų tongue.gif, nors dabar stengiuosi miltiniais neužsikišt , kažko labiau į baltymini maista traukia  bigsmile.gif
o tai čia ta kur kažkada rašei, kad lyg protas jai ne kaip ir tas našlys ten šalia jos gyveno kur "akį ant tavęs buvo padėjęs" biggrin.gif ? Tai kita rasi? Ar jau netraukia tokie darbai?

Sveikos  4u.gif

taip , ta pati, aš ten du metus dirbu jau, visi savi, viską žinau...Dabar teks ieškotis kitur, kažko Maximoj kasoje neisnori sėdėt ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2018 09 10, 20:15)
Dabar teks ieškotis kitur, kažko Maximoj kasoje neisnori sėdėt ax.gif

Tik neik su pinigais dirbti. Žinau ką sakau. Lb sudėtinga neapsigauti, plius visokie pripaišyti trūkumai, rinkliavos jiems dengti. Būsi be kaltės kalta. Mums ir tai likučius paderina per kompą.
Turi patirties su senukais, imkis vėl jų.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

nežinau kaip maximoj, bet pas mus senukuose tai keičias darbuotojai kas menesį ...nesuprantu ar krūviai dideli ar kažkaip šiaip netvarkoje, bet kaita nereali,

ai dar prisiminiau kad iki ar rimi tai tie patys veidai ilgokai užsilaiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 11 rugsėjo 2018 - 09:17
Laba 4u.gif
Aš tai supratau, kad BJ aplamai prekyba neveža, ar tai būtų MX-ma, ar Seniai 4u.gif Iš tikrųjų, aš irgi negalėčiau pernešt to žmonių srauto. Atrodo, mėgstu bendraut, bet va prekybcentrių žmonės mane išsunkia jau apsiperkant. O kas dėtųsi dirbant? unsure.gif
Surasi, Bj, vėl ką nors globot. Tik tam gal reik laiko šiek tiek.
Mano mergytė nuo vakar jau naujam darbe wub.gif Buvo pradėjusi stresuot, kad per ilgai atostogos užsitęsė, kai išėjo iš darbo ax.gif . Sakiau, tik nenuleisk nosies ir ieškok tokio darbo, kokio nori. Alga šiek tiek netenkina, bet žadėjo kelt po kažkurio laiko.
Man jau prasideda veltiniavimo sezonas, reik baigt su pomidorais biggrin.gif
Atsakyti
Žolia, sekmes merginai smile.gif

aha ir man atrodo kad BJ sutverta :)senukus prižiuret , aš tiek kantrybes neturečiau unsure.gif
Atsakyti
žollia, ką gražaus velsi?

Aš tai nersiu šalikėlį iš mocheros su šilku.

Vakar bandžiau nebaigtą knygą skaityt, bet akys greit pavargsta, negaliu, tad nutrenkiau atgal. Kompe kas kita, išsididini kiek nori.
Atsakyti
Laba,
turbūt kiekvienam savo. Senukus prižiūrėt labai labai sunku. O kur dar moraliniai dalykai matant kito žmogaus kančią ar merdėjimą. Padėt niekuo negali, o jei dar neduokdie miršta prie tavęs. Stipriam reikia būt, labai stipriam. Pamenu kai mirė mamutė, man kažkaip viskas užsispaudė, nei ašara neiškrito,racionalumas įsijungė ką, kaip daryt, kaip gaivint, o slaugė su ašarų protrūkiais stovėjo pasimetus, raudot nesustojo. Jai trečias senukas iš eilės, gal nervai nebeatlaikė. Man ašaros atsirado ir supratimas parėjo tik po laidotuvių gal antrą dieną, kai parvažiavau sutvarkius popierius ir su firma atsiskaičius. Tada upeliai gal savaitę....o dar kūčia, Kalėdos po poros dienų.
Atsakyti
Ate , viskas čia taip žinoma man, kad net plėstis ir prisiminti nesinori

Giega ar jus kuri gal BJ de yra susidurįus su tom šluotom elektrinem ir gariniais siurbliais? Gundausi ant ju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2018 09 11, 10:54)
žollia, ką gražaus velsi?

Aš tai nersiu šalikėlį iš mocheros su šilku.

Vakar bandžiau nebaigtą knygą skaityt, bet akys greit pavargsta, negaliu, tad nutrenkiau atgal. Kompe kas kita, išsididini kiek nori.

Turiu užsakymą nuvelt riešines su pirštu. Dar nesu vėlusi tokio daikto, bus pirmas kartas. biggrin.gif Bet pabandyt norisi, pamatyt kas gausis. O šlepetės tai jau jokia naujiena: po truputį visąlaik veliu, tik rudenį suaktyvėja paklausa ax.gif Užsakovė žino, kad tai bus pirmos riešinės, tad neskubina - laukiu mūzos bigsmile.gif . O tai ji kažkur valkiojasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 09 11, 13:39)
Turiu užsakymą nuvelt riešines su pirštu.

Manau, kad turėtų paklausą, tik sudėtinga bus tą pirštą išmodeliuoti, bet ko žmonės nepadaro.
O man vis duoda ir duoda skambučiai, bendradarbės susirūpinę ar gryšiu.
Kepu obuolinį, jau pasiilgau. Sumečiau ką prisiminiau, nors turiu naują Darbštuolės knygelę Obuolių pyragai, bet ai, ieškok, taip patogiau, kas čia gali nepavykti smile.gif
Kaupiuosi streptokarpus iš lauko surinkt, reik, ale tyngiu...
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 09 11, 11:02)
Ate , viskas čia taip žinoma man, kad net plėstis ir prisiminti nesinori

Giega ar jus kuri gal BJ de yra susidurįus su tom šluotom elektrinem ir gariniais siurbliais? Gundausi ant ju  mirksiukas.gif

As turiu shark garu sluota, man tai liuks dalykas mirksiukas.gif Grindu skuduro ir kibiro jau ne nebepamenu kaip atrodo biggrin.gif Minusas,kad i mazus kampiukus neilenda,bet ten ir rankom galima pavalyt,o siaip grindys atrodo svaresnes mirksiukas.gif
Atsakyti