Labas rytas
Ingridut, kazleku as nebrokiju, man geriau nei kokias umedes rinkt.
Sveikos
Labas rytas.
Labas rytas.
Lyžuka,su gražia švente.
Sveikos
Lyžuka, su švente tave !
-------------
Jau jaučiasi ruduo , šiek tiek gaila vasaros. Bet tikiuosi, kad ruduo bus labai gražus, sausas ir spalvotas Kadangi niekur neatostogavom, niekur nevažiavom, tai įspūdžiai tik iš daržo Nėr ko papasakot
Rytoj dukra į 1 gimnazijos klasę išeina Jaudinamės abi šiek tiek, bet viskas bus gerai Tik šventė bus pirmadienį. Gal ir gerai, šeštadienis gi nedarbo diena
Lyžuka, su švente tave !
-------------
Jau jaučiasi ruduo , šiek tiek gaila vasaros. Bet tikiuosi, kad ruduo bus labai gražus, sausas ir spalvotas Kadangi niekur neatostogavom, niekur nevažiavom, tai įspūdžiai tik iš daržo Nėr ko papasakot
Rytoj dukra į 1 gimnazijos klasę išeina Jaudinamės abi šiek tiek, bet viskas bus gerai Tik šventė bus pirmadienį. Gal ir gerai, šeštadienis gi nedarbo diena
Lyzuka,sveikinimai!!!
TAi nesupratau-ryt eina ar nuo pirmad
Nerandu dabar greot,bet FB plaukiojo juokelis-Rugsejo 1 prekyba alkoholiu uzdrausta,tai svente perkele i rugsejo 3
QUOTE(žollia @ 2018 08 31, 06:55)
Nerandu dabar greot,bet FB plaukiojo juokelis-Rugsejo 1 prekyba alkoholiu uzdrausta,tai svente perkele i rugsejo 3
Ačiū už sveikinimus:)
ryte radau prie lovos jau dovanu , matyt laukė dukra kol užmigsiu ir padejo:D
vaišinames
ryte radau prie lovos jau dovanu , matyt laukė dukra kol užmigsiu ir padejo:D
vaišinames
QUOTE(giega @ 2018 08 31, 09:03)
Nu kaip čia pasakyt. Rugsėjo pirma gi rytoj, tai kaip ir jau mokslo metų pradžia, bet viskas nuo pirmadienio prasidės Matai, kaip jaudinuos, kad viskas painiojasi
QUOTE(žollia @ 2018 08 31, 13:39)
Nu kaip čia pasakyt. Rugsėjo pirma gi rytoj, tai kaip ir jau mokslo metų pradžia, bet viskas nuo pirmadienio prasidės Matai, kaip jaudinuos, kad viskas painiojasi
Mačiau fb eina juokelis, kad jeigu rugsėjo pirma gert negalima , tiksliau tik pirkti , tai šventę perkėlė į trečiai
Pas mane dar neatėjo šis juokelis, bet ateis turbūt, nes FB taip greit viskas keliauja
Mano kaime lyja, o norėjau braškes sodint, parvarė namo.
Mano kaime lyja, o norėjau braškes sodint, parvarė namo.
Labas rytas.
Labas rytas.