Na čia kaip kokioj kavinej vieni valgiai , ir Giega įsijungus į tą rata , o vynas sako net sveika vakarais geriau miegasi , bet tik viena taurė
Labas
viskas priklauso nuo taures dydzio. Miegui ir kraujotakai gerai raudonas vynas
viskas priklauso nuo taures dydzio. Miegui ir kraujotakai gerai raudonas vynas
Negaliu gert raudono vyno...NA taure viena gal dar nieko,bet daugiau negaliu..O su viena taure as nemoku apsieit
Labas rytas.
Sauso negaliu gerti,man per rūgštus,nors skaitosi geriausias.
Gerais laikais ir butelį galejau išgert raudono vyno, bet jau tokio gero su arromatu ir aišku ne iš kart , bet per vakarą prie geros kompanijos
Sveikos
Sveikos
Labas rytas.
LAbukas
oho,cia jau visi pietus
Rytai jau potamsiai..Sviesu dar nereikia,bet bet...O kai 21h jau tamsu,man toks jausmas,kad jau kokia dvylikta nakties Vis paseku tuos sprendimus del laiko sukiojimo,kazin,ka nuspres
oho,cia jau visi pietus
Rytai jau potamsiai..Sviesu dar nereikia,bet bet...O kai 21h jau tamsu,man toks jausmas,kad jau kokia dvylikta nakties Vis paseku tuos sprendimus del laiko sukiojimo,kazin,ka nuspres
Aš mielai bučiau už kad nesuokiotų, jokio teigiamo poveikio, greičiau priešingai, kokią savaitę nežinau kada vakare eit gult
Sveikos
šiandien pasmus labai vėsi naktis buvo, nežinaukiek laipsnių bet po tu smogiančių karščiu jau labai rudeniu pasinešė
Sveikos
šiandien pasmus labai vėsi naktis buvo, nežinaukiek laipsnių bet po tu smogiančių karščiu jau labai rudeniu pasinešė
Po tu karsciu net +22 kazkaip saltai atrodo Savaitgaliui ruisiuos prie vandenyno,o ten tik toki ora terido...
Labas rytas.
Labas rytas.
Labukas
Ateinu nors pasivaident,kas nebutu vien tik pusryciai Ryt anksti ryte i kelione isvaziuju. Pirai naktu,cia vietoj Anglijoj,tik kad. aziavimo min 5h
Ateinu nors pasivaident,kas nebutu vien tik pusryciai Ryt anksti ryte i kelione isvaziuju. Pirai naktu,cia vietoj Anglijoj,tik kad. aziavimo min 5h