Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

Na čia kaip kokioj kavinej vieni valgiai smile.gif, ir Giega įsijungus į tą rata smile.gif, o vynas sako net sveika vakarais geriau miegasi smile.gif, bet tik viena taurė bigsmile.gif
Atsakyti
Labas

viskas priklauso nuo taures dydzio. Miegui ir kraujotakai gerai raudonas vynas ax.gif
Atsakyti
Negaliu gert raudono vyno...NA taure viena gal dar nieko,bet daugiau negaliu..O su viena taure as nemoku apsieit biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Sauso negaliu gerti,man per rūgštus,nors skaitosi geriausias. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerais laikais ir butelį galejau išgert raudono vyno, bet jau tokio gero su arromatu ir aišku ne iš kart , bet per vakarą prie geros kompanijos bigsmile.gif

Sveikos
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
LAbukas

oho,cia jau visi pietus biggrin.gif

Rytai jau potamsiai..Sviesu dar nereikia,bet bet...O kai 21h jau tamsu,man toks jausmas,kad jau kokia dvylikta nakties biggrin.gif Vis paseku tuos sprendimus del laiko sukiojimo,kazin,ka nuspres g.gif
Atsakyti
Aš mielai bučiau už kad nesuokiotų, jokio teigiamo poveikio, greičiau priešingai, kokią savaitę nežinau kada vakare eit gult biggrin.gif

Sveikos mirksiukas.gif

šiandien pasmus labai vėsi naktis buvo, nežinaukiek laipsnių bet po tu smogiančių karščiu jau labai rudeniu pasinešė smile.gif
Atsakyti
Po tu karsciu net +22 kazkaip saltai atrodo biggrin.gif Savaitgaliui ruisiuos prie vandenyno,o ten tik toki ora terido...
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotraukaLabas rytas.
Atsakyti
Labukas

Ateinu nors pasivaident,kas nebutu vien tik pusryciai biggrin.gif Ryt anksti ryte i kelione isvaziuju. Pirai naktu,cia vietoj Anglijoj,tik kad. aziavimo min 5h biggrin.gif
Atsakyti