Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
LAbukas

Ateinu bent pasisveikint,o tai tik vienintele Ingrida istikimai pusrycius pateikia biggrin.gif

Visa dar karsta..Sunkiausia nakti miegot..Bet ryt jau truputi atves.
Dirbt irgi karsta biggrin.gif Bet gal geriua,nei lyja mirksiukas.gif
TAi va,baigineju kavyte ir i darbuka mirksiukas.gif FB paskaiciau,kad avarija didele,kad kamstis formuojasi..Na gal,kol man reiks ten vaziuot,jau bus prasiskalides..
Atsakyti
Labas rytas

pas mus senovine lietuviska vasara, nors truputi atsipusim, bet vel karscius zada, kai ner kur detis.
Atsakyti
Pažiūrėjau, jau astros žydi, kardelių pilnas turgus, man tos gėlės visada asocijuojasi su rudeniu.
Kaip gyvenat, tik sveikinates, kur naujokės biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Mano dviejų kardelių užmegzti žiedai nudžiuvo.dar nėra taip buvę,ant kiek sausa pas mus. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 08 08, 07:04)
Labas rytas.
Mano dviejų kardelių užmegzti žiedai nudžiuvo.dar nėra taip buvę,ant kiek sausa pas mus. bigsmile.gif  bigsmile.gif

Labas rytas,
šiandien pusrytis jaučiu bus mano. Ačiū.
Buvo laikas, kai sodindavau kardelius. Žiedai neišsiskleidę nudžiūdavo. Kažkas pasakė, kad tai liga. Svogūnus prieš sodinimą kalio permanganate mirkyt reikia. Čia gal IK daugiau papasakotų.
Atsakyti
nemirkau niekur, zydi ir vargo nemato. Pas mus dar dregna.

Labas rytas
Atsakyti
Labukas

As siemet pirma karta kardeliu prisisodinau. Graziai sudygo,graziai prazydo.. tik va as ju neparisau,o katinas megsta ten pagulinet,tai isgulde man visus.. Tai kai tik keli ziedai prazysta,jau ir kerpu.Bet tie mazi,virsunej,vazoj jau nebeissiskleisdavo..
Atsakyti
Labas rytas.
Pilnai tikiu,kad gali būti ir liga kardelių. ax.gif Senoki jau kai kurie svogūnai.
Kokių rykštenių vakar radau pievoje,nereikia jokių gėlių darželių,žinote vos ne gražesnės nei pas mane.Pas mane išgriuvo kažkaip,o pievoje auga kaip kareiviai. bigsmile.gif
Atsakyti