Nušniojo lietus, tai biski atgaiva pasijautė Bet tas tvankumas, šutra niekur nedingo dar puslitriuką braškių priskyniau, su bulka sulapnojau, nes grietinės neberadau šaldytuve. Man skaniausiai trintos su grietine. MD su pienu mėgsta.
Labas rytas.
Su grietine braškės????
Giega,su švente.
LAbukas
Aciu uz sveikinimus
MAn irgi braskes su grietine Pieno is vis negeriu
Orai-nelijo 56d,net spaudoj rase PAskui si praejusi savaitgali nupyle taip neblogai,siandien paryciui irgi su perkunijom nulijo ir dabar vel karsciai ateina Planuoju siandien tvora dazyt,reikia prognozes paziuret-ar nebelis daugiau
KAs dar cia naujo pas mane kaip ir nieko...Truputi laikinai nedirbu,nes teisiu galiojimas pasibaiges.Issiunciau pakeitimui,dar negavau Is vienos puses dziaugiuosi-neteko per siaubingus karscius dirbt Is kitos puses...Nu pinigu irgi negausiu uz nedarbo dienas...
Aciu uz sveikinimus
MAn irgi braskes su grietine Pieno is vis negeriu
Orai-nelijo 56d,net spaudoj rase PAskui si praejusi savaitgali nupyle taip neblogai,siandien paryciui irgi su perkunijom nulijo ir dabar vel karsciai ateina Planuoju siandien tvora dazyt,reikia prognozes paziuret-ar nebelis daugiau
KAs dar cia naujo pas mane kaip ir nieko...Truputi laikinai nedirbu,nes teisiu galiojimas pasibaiges.Issiunciau pakeitimui,dar negavau Is vienos puses dziaugiuosi-neteko per siaubingus karscius dirbt Is kitos puses...Nu pinigu irgi negausiu uz nedarbo dienas...
giega, su gimtadieniu !
maktelėjau į tavo sveikatą žagarės vyšnių likerio
tvanku, gal vėl lis?
Ingrida, aš susitrinu braškes, cukraus ir grietinės + kokia pynė- bulka skani
maktelėjau į tavo sveikatą žagarės vyšnių likerio
tvanku, gal vėl lis?
Ingrida, aš susitrinu braškes, cukraus ir grietinės + kokia pynė- bulka skani
na, jei apie braskes, tai as jas trinu su cukrum, valgau su bulka, o jei yra pieno uzgerimui - tai puota pilvui.
Giegut, su gimtadieniu tave, pasilinkek nuo manes visko ko tau reik.
Labas
Giegut, su gimtadieniu tave, pasilinkek nuo manes visko ko tau reik.
Labas
Giega, sveikinu
Labas rytas.
Labas rytas
taip gera, kai nors is ryto vesu.
taip gera, kai nors is ryto vesu.
QUOTE(sapniukass @ 2018 08 01, 06:42)
Tu ko nemiegi?Važiuojame rytoj uogauti,jei anksti keliesi.
Labas rytas.
Uzmaciau siandien ryte tuos blynelius ir taip uzsimaniau Tai greit tokiu ala varsketuku prisikepiau,skaniai papusryciavau
KArsta ir pas mus diena..Liko tvoros pakrasciukas,bet labai karsta ir saule tiesiia i akis sviecia...Bet nelabai matos tas pakrasciukas,tai gal taip ir paliksiu
KArsta ir pas mus diena..Liko tvoros pakrasciukas,bet labai karsta ir saule tiesiia i akis sviecia...Bet nelabai matos tas pakrasciukas,tai gal taip ir paliksiu
Labas rytas.