Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
LBS 4u.gif
Nuo karščio visos išsislapstėm ax.gif Aš tai ištisai prakaituos, nuo to kibumo nervas ima mad.gif Vandens karšto boilery trūkumas pastovus ax.gif , nes visiems reik beveik vienu metu. 2 savates dar dukra buvo grįžusi iš UK, tai derinomės kažkaip veiksmus iš anksto. Nespėja pašilt paskutiniam biggrin.gif Kurį čia vakarą prausiaus senoviškai- ant dujinės pasikaitinau vandens ir pyliau į vonią. Nu gryn šaltam tai jau nenoriu turkštis rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2018 07 28, 22:42)
LBS 4u.gif 
Nuo karščio visos išsislapstėm ax.gif  Aš tai ištisai prakaituos, nuo to kibumo nervas ima mad.gif  Vandens karšto boilery  trūkumas pastovus ax.gif , nes visiems reik beveik vienu metu. 2 savates  dar dukra buvo grįžusi iš UK, tai derinomės kažkaip veiksmus iš anksto.  Nespėja  pašilt paskutiniam biggrin.gif  Kurį čia vakarą prausiaus senoviškai- ant dujinės pasikaitinau vandens ir pyliau į vonią.  Nu gryn šaltam tai jau nenoriu turkštis rolleyes.gif

nu jo, vargina tas karštis, čia vakar lijo ir gana vėsu buvo, o šiandien vėl saulė pliekia ir iš ryto nėra kuo kvėpuot, gerai, kad namas senas ir toks šaltas, tai kol išeit nereikia, galima gyvent normaliai biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
O mane panika ima,kuo laistyti pomidorus,agurkus?Kitkas jau nerūpi.Ai dar braškės,naujai pasodintos. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(*Bj* @ 2018 07 29, 08:26)
nu jo, vargina tas karštis, čia vakar lijo ir gana vėsu buvo, o šiandien vėl saulė pliekia ir iš ryto nėra kuo kvėpuot, gerai, kad namas senas ir toks šaltas, tai kol išeit nereikia, galima gyvent normaliai biggrin.gif

Jo, seni n amai yra tikri namai - vasarą juose vėsu, o žiemą šilta ax.gif Pirmam aukšte pas mus irgi vėsu, bet peršyla antras aukštas. O nuo jo ir į pirmą tas šiltumas ateina. Bet name vistiek atgaiva, nelyginant su butais .
Vakar lindau rūsin, valiau likučius. Tai toookia atgaiva ten, po žeme, akmeniniam rūsyje biggrin.gif
QUOTE(IngridaB @ 2018 07 30, 07:10)
Labas rytas.
O mane panika ima,kuo laistyti pomidorus,agurkus?Kitkas jau nerūpi.Ai dar braškės,naujai pasodintos. ax.gif

Nelijo vakar pas tave? blink.gif Rodos, visoj Lietuvoj žaibai ir lietus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 30 liepos 2018 - 07:51
Labas

zolia, nelyja pas mus, tvankuma, dusniakas nerealus.
Atsakyti
Tvankuma tai ir pas mus, bet tas lietus toookia atgaiva buvo wub.gif
Šiand buvau plaukų dažyt, iš anksto bijojau, kad nudvėsiu iš karščio. Bet nieko, skersvėjį padariusios + ventiliatorius sukasi, tai visai neblogai buvo. Juokavo kirpėjos, kad tokiu oru pilnai dirba tik kondicionierius lotuliukas.gif , visi kiti šlanguoja biggrin.gif
Atsakyti
Žolyte,mes jau kokios dvi savaitės nematėme lietaus. bigsmile.gif Šiandien Vilnius skendo,pas mus pagriaudėjo,du lašai nukrito iš karto nuo asfalto nugaravo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 07 30, 17:46)
Žolyte,mes jau kokios dvi savaitės nematėme lietaus. bigsmile.gif Šiandien Vilnius skendo,pas mus pagriaudėjo,du lašai nukrito iš karto nuo asfalto nugaravo. ax.gif

Kaimuke ir vėl apniuko. Šutra.
Pasitaisau- vėjukas atsirado. Gera. Sėdžiu išsikėtus. Atplėšiau langus, kad skersvėjis pavaikštinėtų. Mudu kaime, jaunuolis mieste. Dirba. Kompai sujungti, sakė sėdžiu po triusikais.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 30 liepos 2018 - 19:04