Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnių mamyčių jaukus 149 kampelis

QUOTE(Para @ 2018 07 22, 10:08)
Laba diena, ponia. Reikėtų daugiau postų perskaityti, kad būtų aišku apie ką kalbamės. Dar pas mus tokia  sena mada- mes sveikinames. Na vis dar...  rolleyes.gif

Tai toliau, mergaitės šildomės? Lietaus reikia. Jungsiu laistymą. Agurkai lysvej manęs laukia vis dar  ax.gif Vazonines geles verkia, didesnių vazonų reikalauja  bigsmile.gif Reiks pasirūpinti  ax.gif

Vajazau, vajazau...diedui savo vadovauk, ne man.
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2018 07 22, 10:08)
Tai toliau, mergaitės šildomės? Lietaus reikia. Jungsiu laistymą. Agurkai lysvej manęs laukia vis dar  ax.gif Vazonines geles verkia, didesnių vazonų reikalauja  bigsmile.gif Reiks pasirūpinti  ax.gif

kur jau, antra diena lija, vakare ir striukė jau visai gerai ax.gif
Diedą pasirodo turi, nu nežinojau tongue.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Ingridos gėrimukas labai į tema smile.gif

Mes šeštadien parsivalkiojom biggrin.gif po megą, tai karščiu bais nepajutom, tik išejus smogė kaip iš puodo dangtį nukėlus smile.gif

o vakar bandžiau lauke kažką daryt bet supratau, kad jau geriau nereikia nei sau nei aplinkinimas problemu sudaryt bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Ingrida dar alaus reikėjo, visai nieko su žaliais kiaušiniais būtų biggrin.gif, skrandį išsivalyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 07 25, 09:53)
Ingrida dar alaus reikėjo, visai nieko su žaliais kiaušiniais būtų biggrin.gif, skrandį išsivalyt tongue.gif

įtariu ne tik skrandžiui gerai būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2018 07 25, 10:14)
įtariu ne tik skrandžiui gerai būtų biggrin.gif

Toliau nespėtų biggrin.gif
Atsakyti
vaikystej man tevas duodavo toki kokteili, nepamenu blogu pojuciu biggrin.gif

Labas
Atsakyti
Man alų duodavo babytė apetitui,bet su grietine,br žigulinis koks neskanus buvo. mirksiukas.gif
Atsakyti
net nuo minties purto tongue.gif
Atsakyti